Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu da benim menüm :)

sabah : bi kase müsli -süt, bi mandalina

ara: iki tane karper peynir

öğlen: ton balığı ve daha sonra maalesef bi buçuk dilim börek

akşam: meyve

yürüyüş yaptım, suyumu içtim :)

kalsiii seni hep ii görüorum kuzummm

suyun miktarın yürüyüşün zamanı ne kadar ondan haber ver sen

magnumdan gitti bir nazar boncuğu.

cnmm tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun :) bir buçuk dilimdende hiç bir zarar gelmez arada öyle metbolizmayı kandırmak lazımmış. bunu bir çok diyetisyen söylüyor arada bir gün serbest olsun ki metabolizmamız yavaşlamasın ben mesela serbest günümden sonra ki günler de daha çok kilo veriyorum.
ana öğünler
ara öğünler
su
spor
kaçamak yok puanınıda vermek isterdim ama kurallara aykırı gelmek olur sanki. ayrıca benim eşim siyah melek yok 2 gündür di mi? menümü yorumlamakta sana kaldı cnm :)

sabah1 haşlanmış yumurta biraz beyaz peynir domates salatalık
arada tarçınlı diyet süt
öğlen fırında tavuk
akşam üzeri light sürme peynir eti form domates
akşam 3 tane ekmeksiz yapılmış köfte 4 ince dilim fırınlanmış patates
gece nar
en az 2 litre su ve toplam 1.5 saatlik yürüyüşüm de var.

sen de gayet iyi gidiyorsun
sabah, öğle ve akşam menülerin çok iyi, aralar da öyle
spor ve su tamam
5 boncuk,

canım öğünlere
ama ara öğünler yok hiç biri yok ondan boncukta yok
suya veriyorum boncuğu içersin sen
kaçamak yok
sporada veremiyorum yarım saat çok az

benim menüm
sabah 3 dilim kepekli ekmek peynir közlenmiş biber
ara yok çünkü kahvaltıyı çok geç yaptım
öğle dışardaydım o yüzden sadece çubuk kraker yedim
ara yarım muz 1 portakal 1 küçük nar
akşam yumurtalı ıspanak mercimek çorba 1 dilim ekmek
ara çay şekersiz

leslie 5 mil 30 dk plates kendime verdiğim cezayı tamamlayamadım dışardaydım ama yaptım sayılır :) 5 saat dışardaydım 4 saat boyuncada yürür durumdaydım
suyum 1 lt ve yatana kadarda tamamlayamam

haticecim nasıl bi hata veriyo bu media oynatıcılar anlamıyorum ama niye hiç biri açmıyo yaaa anlamadım çokta merak etmiştim bu pump it up ı (50:

boyum 170 kilom 102 e ulaştı acilen diyete girdim hadi hayırlısı kararlıyım yararını gördüğüm uygulamarı paylaşıcam hepinize bol şans..

boyum 170 kilom 102 e ulaştı acilen diyete girdim hadi hayırlısı kararlıyım yararını gördüğüm uygulamarı paylaşıcam hepinize bol şans..
-
canım seni takımdan biri davet etmedi değil mi kendi başına bir kişilik boş yerimiz vardı neyseki bir hafta deneme süremiz var ve hergün paylaşım yapmalısın takıma girmek için hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…