Nerde kaldiniz ?Geçen yaz gittim
2 tane kadınlar plajı var
Denizi tabiki bi ege akdeniz değil ama güzel genede
Görümcemlerde armutluya gitti orasıda aynı güzelmiş
Canim orada kalacak yer bulmak kolay mi? Cadir kampina uygun sakin sahiller var mi?evet evet bizim bura
2fincan içince çarpıntı yptı canım kafeinden dolayı. aslnda yasaktı bana ama kendimi yavaş yavaş alıştrdm.ama bugün fzla içtm :)Hadi hayırlısı beraber oluruz inşallah
Bi ara beni acayip kötü yapıyordu buara çok dokunmuyor canım neden olurmuş ki bilgin var mı
Buyrun gelin beklerim
Gelşn canım uygun olursanız beklerim ben
var canimNerde kaldiniz ?
Canim orada kalacak yer bulmak kolay mi? Cadir kampina uygun sakin sahiller var mi?
Esimde 4 taneden az yemez. Bnde oyle bakar bakar dururum. Buaksamda pilav yanina patlican yemegi yanina cacik bide ekmekle bir yedi var ya. Ahhhh:))))))Eşimin canı tost çekmiş bu saatte 5 tost yedi hemde ketçap mayonezli en sevdiğim. ağzına baktım ama yemedim. Ohh ona kilo olsun ben zayıflıyim
Haha şimdi cevizli su içtim karnımı tuttum oturuyorum okudum güldümItiraf ediyorm açim
Aynısı kujum ballandıra ballandıra yiyor adam tatlı sende yesene aşkım diyor afiyet olsun dedim kalktım daha fazla izleyemedimEsimde 4 taneden az yemez. Bnde oyle bakar bakar dururum. Buaksamda pilav yanina patlican yemegi yanina cacik bide ekmekle bir yedi var ya. Ahhhh:))))))
Sdce yutkundum:) kendimi evde sezercik gibi hissediyorum.
-sezercik:"nasil guzel mi"
-"mmmm baldan tatlı"
-sezercik:"bi gün bende yicem"
Bilmem karatayda yasak ya oyüzden yemiyorum.Aslnda kahvaltıda yiyebilirsin canım. Ekmeklere bol tereyağı sür bol peynir ev yapımı yada güvenilir kasaptan sucuk yanına da ayran yeşillik.
Benim esim de dun gece ferrero rocher cikolatasi getirmis. En sevdigim cikolata. Hadi izin verdim yiyebilirsin demez mi utanmadan.Esimde 4 taneden az yemez. Bnde oyle bakar bakar dururum. Buaksamda pilav yanina patlican yemegi yanina cacik bide ekmekle bir yedi var ya. Ahhhh:))))))
Sdce yutkundum:) kendimi evde sezercik gibi hissediyorum.
-sezercik:"nasil guzel mi"
-"mmmm baldan tatlı"
-sezercik:"bi gün bende yicem"
Yaaa o cikolata sevilmez mi sevilmez miiiiiiii:)))))Benim esim de dun gece ferrero rocher cikolatasi getirmis. En sevdigim cikolata. Hadi izin verdim yiyebilirsin demez mi utanmadan.
cekil gozum gormesin dedim kovdum.
Canim sen zayifsin zaten.artik esnet kendini kuzuuuum benimAynısı kujum ballandıra ballandıra yiyor adam tatlı sende yesene aşkım diyor afiyet olsun dedim kalktım daha fazla izleyemedim
Bu hafta sıkıyorum geçen hafta vermeyince canım haftaya nasipse daha yumuşak davranacağım kendime çünkü sabitlensin istiyorum kilomCanim sen zayifsin zaten.artik esnet kendini kuzuuuum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?