Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nie bende olmuo ya. Hic oyle veremiyorm ben. Ama cabukta almiyorm. Kilom kendi kendine sabitlio gliba.ama hayran kaldm sana.ne guzel yaaa.kiskaniyim mi hi kiskaniyim mi.ama nazar degmesin.arkadas arkadasi kiskanirmiymis hic dimi
İrade sağlam yemem dedim miydi ağzımı açmam hiç bişe sokmam. Ama yedim mi 5 kişilik yerim o da ayrı bide tabi tiroidler hızlı çok şükür metabolizmam iyi.
Endokrin doktoru bana şaşırmıştı o zaman da 75 kilo filandım bu tiroidlerle sen nasıl kilolusun hayret diye ben de yendiğimin çeyreğini yesen obez olursun dediydim doktora.
Baktın mı hiç tiroidlere

Masallah kuzum ne guzel.
Bana bir suru test ypti doktor.d vitamini dusuk ckti.onun disinda bsy ckmadi.d vitamini verdi.sonuncusunu kullanmayi unuttm tabi.ama asiri dusuktu d vitaminim.boyle kilo veremezsn demisti.
Eskiden insulin direncim vardi.ama o da yktu en son.
Nie gitmio blmiyormki kuzum.doktora gittgmde hep yagdan gitmis demisti tebrik etmisti. Ama son durumum ne blmiyorm.

nie bende olmuo ya. Hic oyle veremiyorm ben. Ama cabukta almiyorm. Kilom kendi kendine sabitlio gliba.ama hayran kaldm sana.ne guzel yaaa.kiskaniyim mi hi kiskaniyim mi.ama nazar degmesin.arkadas arkadasi kiskanirmiymis hic dimi
Yaa bi insan ayda 6-7 kilo alır mı. O benim işte çok alıyorum. Vücut berbat durumda hiç toplanmıycakmış gibi geliyo.

Bende o 9 kiloyu insülin direnci çıktı diye bide şeker kolestrol sınırda karaciğer yağlanmış bi ay diyet yap bakalım dedi sonra ilaca başlıycam dedi. Ben o diyetle bütün değerleri normale çevirdim ilaç içmemek için
Bana ilaç iç demesinler iğne olurum ameliyat bile olurum ilaç içmektense o derece

Benim problemim de kansızlık Demir eksikliği kadın Doğuma bile gitsem veya herhangi bi branş hepsi kan şurubu iğnesi hapı ne varsa yazıyo. Hep 7-8. 9'u yukarı çıkmıyor sağolsun bi tek sülük yapınca ilk kez 12 oldu o da üç aya eski seviyesine düştü heralde. Yarın bi gideyim bakayım kaç olmuş ya

Kızlar şu dediğim korseyi bi araştırın bana bişe deyin yaa arada kaynamasın

Nerde kaldiniz ?

Canim orada kalacak yer bulmak kolay mi? Cadir kampina uygun sakin sahiller var mi?
Cnm kiralık bir sürü ev var
Hatta direk git orda kirala daha ucuza gelir
Biz teyzemin kızının kendi evi var orda kalmıstık ama kiralık eşyalı çok var günlük 100-150 tl arası

Kahsen mezuram yok ama o bildiğin sert metre varyant onunla aldım ölçülerimi
Göğüs 88
Bel 82
Basen 96
Benimde 96 basen
Göğüs 78
Bel 65

Geçen arkadaşa sevinçle ben 28 beden kot giydim deyince seninle ölçülerim aynı ben 26 giyiyorum demişti demek ki 26 olur dimi hafi sevindir beni

Bende seneler oldu gitmiyorum pazara market tercihi
Hem kendin seç doldur
Pazarda bide pazarcı kaprisiyle uğraş
Kalabalık cabası

Olsa çok iyi olur da enerjim hiç yok evimin işi hiç bitmiyor
Azcık enerji gelse ortalığı toparlıcam nasıl bukadar dağılıyor anlamıyom ya
Ev işi bitmez cnm
Kendine vakit ayır
İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm öğlen
saat12 30da 2haşlanmış yumurta1parca süzme peynir 8tane zeytin yeşil çay
Aksam
Sadece balık
1.5su
1saat yürüyüş
30 dakikada egzersiz 20 dakikada plates
Akşam salatada olabilirdi balığın yanında
Akşamm çok azzz
Güzel cnm ama aynen sende balığın yanında salata olabilirdi
Eşimin canı tost çekmiş bu saatte 5 tost yedi hemde ketçap mayonezli en sevdiğim. ağzına baktım ama yemedim. Ohh ona kilo olsun ben zayıflıyim
5 mi
Maşşalah götürmüş enişte
Benimkide pasta yuttu ama almıyolar adamlarda metobolizma var
Afiyet olsun cnm

Kızlar şu dediğim korseyi bi araştırın bana bişe deyin yaa arada kaynamasın
Kujum adını bilmiyorum ama instagram da çok görüyorum bir korse Türkiye de gereksiz pahalı satıyorlar aliexpressten uyguna alabilirsin

Benimde 96 basen
Göğüs 78
Bel 65

Geçen arkadaşa sevinçle ben 28 beden kot giydim deyince seninle ölçülerim aynı ben 26 giyiyorum demişti demek ki 26 olur dimi hafi sevindir beni
Olur canım sana ben bugün 28 giydim gerçi kalıptan kalıba fark oluyor ama kesin 26 olur sana

Benim kocamda 3 kişilik tavuklu pilav yanına izmir köfte salata götürdü. Erkeklerde yağ oranı daha az kas oranı daha fazla olduğu için yediklerini çabuk yakıyor.
Bizde östrojen sağolsun yağlanmaya çok müsaitiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…