İrade sağlam yemem dedim miydi ağzımı açmam hiç bişe sokmam. Ama yedim mi 5 kişilik yerim o da ayrı bide tabi tiroidler hızlı çok şükür metabolizmam iyi.nie bende olmuo ya. Hic oyle veremiyorm ben. Ama cabukta almiyorm. Kilom kendi kendine sabitlio gliba.ama hayran kaldm sana.ne guzel yaaa.kiskaniyim mi hi kiskaniyim mi.ama nazar degmesin.arkadas arkadasi kiskanirmiymis hic dimi
Haydi gazla bakalım.Oooo cok guzelmis. Ya yurtdisi turu ornekti. Elbisede olur:) sen kaparsin elbiseyi.koskoca 3.takim var arkanda:)
Masallah kuzum ne guzel.İrade sağlam yemem dedim miydi ağzımı açmam hiç bişe sokmam. Ama yedim mi 5 kişilik yerim o da ayrı bide tabi tiroidler hızlı çok şükür metabolizmam iyi.
Endokrin doktoru bana şaşırmıştı o zaman da 75 kilo filandım bu tiroidlerle sen nasıl kilolusun hayret diye ben de yendiğimin çeyreğini yesen obez olursun dediydim doktora.
Baktın mı hiç tiroidlere
Yaa bi insan ayda 6-7 kilo alır mı. O benim işte çok alıyorum. Vücut berbat durumda hiç toplanmıycakmış gibi geliyo.nie bende olmuo ya. Hic oyle veremiyorm ben. Ama cabukta almiyorm. Kilom kendi kendine sabitlio gliba.ama hayran kaldm sana.ne guzel yaaa.kiskaniyim mi hi kiskaniyim mi.ama nazar degmesin.arkadas arkadasi kiskanirmiymis hic dimi
Bende o 9 kiloyu insülin direnci çıktı diye bide şeker kolestrol sınırda karaciğer yağlanmış bi ay diyet yap bakalım dedi sonra ilaca başlıycam dedi. Ben o diyetle bütün değerleri normale çevirdim ilaç içmemek içinMasallah kuzum ne guzel.
Bana bir suru test ypti doktor.d vitamini dusuk ckti.onun disinda bsy ckmadi.d vitamini verdi.sonuncusunu kullanmayi unuttm tabi.ama asiri dusuktu d vitaminim.boyle kilo veremezsn demisti.
Eskiden insulin direncim vardi.ama o da yktu en son.
Nie gitmio blmiyormki kuzum.doktora gittgmde hep yagdan gitmis demisti tebrik etmisti. Ama son durumum ne blmiyorm.
Cnm kiralık bir sürü ev varNerde kaldiniz ?
Canim orada kalacak yer bulmak kolay mi? Cadir kampina uygun sakin sahiller var mi?
Cnm akşam hiç birşey yememişsin ayran iç bariItiraf ediyorm açim
Benimde 96 basenKahsen mezuram yok ama o bildiğin sert metre varyant onunla aldım ölçülerimi
Göğüs 88
Bel 82
Basen 96
Cnm sen hasta olucan bi ilaç al önlemini alÜşüyoruuumm
Bende seneler oldu gitmiyorum pazara market tercihiIstanbulda bana denk gldi gliba:)
Bir kere gittik o da kac sene olmstr. Diyormki 4tane domates. Hayir olmaz dolduruyum dio.cope gider yazik gunah olur diyorm. Yersiniz dio. Esimde o muhatapligi gorunce birakti.bi daha gidemedk:)
Ama heves ettm. Haftaya gidelim bi. :)
Ev işi bitmez cnmOlsa çok iyi olur da enerjim hiç yok evimin işi hiç bitmiyor
Azcık enerji gelse ortalığı toparlıcam nasıl bukadar dağılıyor anlamıyom ya
Akşam salatada olabilirdi balığın yanındaİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm öğlen
saat12 30da 2haşlanmış yumurta1parca süzme peynir 8tane zeytin yeşil çay
Aksam
Sadece balık
1.5su
1saat yürüyüş
30 dakikada egzersiz 20 dakikada plates
Akşamm çok azzzsabah
2bardak limonlu su
1kk peynir
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1h.yumurtanın sdce beyazı
öğlen
1kepçe mercimek
2 ÇORBA kaışığı kuru fasulye
yogurt
salata
ara
Şekersiz Türk kahvesi 2fincan
1hurma
akşam
2kase cacık
su
3litre
sporOnDeryaa
13dk zumba
27dk leslie
Güzel cnm ama aynen sende balığın yanında salata olabilirdiSabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmek 2 dilim mozarella 4 dilim sucuk ile tost
2 erik domates
Sutlu kahve
Ara yarim elma
Ogle
Mantar kavurma
2 catal makarna
Ara salatalik
Aksam
Firinda Balik
Sutlu turk kahvesi
Su 2 lt
Spor
30 dk yuruyus
35 dk eliptik
15 dk kas
5 miEşimin canı tost çekmiş bu saatte 5 tost yedi hemde ketçap mayonezli en sevdiğim. ağzına baktım ama yemedim. Ohh ona kilo olsun ben zayıflıyim
Afiyet olsun cnmSelam kızlar
Menüm
Sabah bir dilim peynir
4 adet yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
.Ara
Türk kahvesi
Öğle
Sebze türlüsü vardı
Sadece 3 çatal aldım
Bir kase pul biberli yoğurt
Ara
Sade Nescafe
Akşam
1 yumurta ile yapmış olduğum kapya biberli yumurta kavurması çok az yağlı
3 lt su
Birazdan yürüyüş bandında yurucem dk sonra yazarim
Kujum adını bilmiyorum ama instagram da çok görüyorum bir korse Türkiye de gereksiz pahalı satıyorlar aliexpressten uyguna alabilirsinKızlar şu dediğim korseyi bi araştırın bana bişe deyin yaa arada kaynamasın
Olur canım sana ben bugün 28 giydim gerçi kalıptan kalıba fark oluyor ama kesin 26 olur sanaBenimde 96 basen
Göğüs 78
Bel 65
Geçen arkadaşa sevinçle ben 28 beden kot giydim deyince seninle ölçülerim aynı ben 26 giyiyorum demişti demek ki 26 olur dimi hafi sevindir beni
Yehhu mutlu mutlu oldum inşallah bu hafta güzel kilo veririm taçlandırırOlur canım sana ben bugün 28 giydim gerçi kalıptan kalıba fark oluyor ama kesin 26 olur sana
Ödül gününde yiyebilirsin bence aşırı bi kaçamak değil. Dengeli; yağ var peynir var yanına ayran yeşillik var fena olmaz hem de nefsin gözünde çok büyütmz tostu.Bilmem karatayda yasak ya oyüzden yemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?