Ben üşüyünce leslie yapıyorum ısınıyor vücudumÜşüyoruuumm
Sensiz olmaz ki tostlardan olmuştur şiştiBak yine bırakamadım sizi. Eşim tv karşısında uyuya kalınca
Heheee bencede bencede.Sensiz olmaz ki tostlardan olmuştur şişti
Sayısal verileri dikkate al canım sen daha çok verdin sonuçta birde çok fark etmiş görüntüHeheee bencede bencede.
Bi havalara girdi herkes ona zayıflamışsın ooow filan deyince. Ama pes etmiycem iddiayı ben kazancam
Yok kız o da verdi. Zaten niye sinir oluyom adam yiyo yiyo ama inceliyor bi aydır sabit ama inceliyor işte. 110'dan 97'ye düştü o daSayısal verileri dikkate al canım sen daha çok verdin sonuçta birde çok fark etmiş görüntü
Ben 81'den 70'e ama benim 2 ay oldu onun 4 ayYok kız o da verdi. Zaten niye sinir oluyom adam yiyo yiyo ama inceliyor bi aydır sabit ama inceliyor işte. 110'dan 97'ye düştü o da
Kapya bnde ck severm. Carrefourda da pahaliydi baya. Hatirlamiom ama.Ya canım kapya biber istedi şoka gittim 8. 45 kuruş yuh dedim bu nedir pazara gideceğim artık
Az zamanda çok güzel kilo vermişsin düşünsene her ay 4 kilo ne demekBen 81'den 70'e ama benim 2 ay oldu onun 4 ay
Bilmiyorum ki canım bayağıdır kapya almadım ama Alanya da tane alabiliyorsun çünkü bende 3 patlıcan alıyorum yabancı çok ya alışkın buralılar taneye pazar çok taze oluyor burda marketler günlerce beklemiş pörsümüşKapya bnde ck severm. Carrefourda da pahaliydi baya. Hatirlamiom ama.
Pazara hic gitmiyoruz biz.pazardakiler benim 3 tane patlican almama katlanamiolar oyzdn marketten aliyorm hep.cnku marketteki adetlere takilmio:)))
Pazarla market arasi ck fark olur mu ya. Eger varsa kapya icin giderm:)))
Ben her ay 4 kilo versem. Hazirana 60:)))Az zamanda çok güzel kilo vermişsin düşünsene her ay 4 kilo ne demek
Valla bizim pazarcılar bugüne kadar bişe demedi bana. İki patlıcan iki kabak alırım. Veya 1 nar 1 ayva üç beş biber ölçüp veriyorlar sağolsunlarKapya bnde ck severm. Carrefourda da pahaliydi baya. Hatirlamiom ama.
Pazara hic gitmiyoruz biz.pazardakiler benim 3 tane patlican almama katlanamiolar oyzdn marketten aliyorm hep.cnku marketteki adetlere takilmio:)))
Pazarla market arasi ck fark olur mu ya. Eger varsa kapya icin giderm:)))
Istanbulda bana denk gldi gliba:)Valla bizim pazarcılar bugüne kadar bişe demedi bana. İki patlıcan iki kabak alırım. Veya 1 nar 1 ayva üç beş biber ölçüp veriyorlar sağolsunlar
O da bişe mi istesem çok çok fazla veriyodum da aynı hızla geri geldiğinden artık temkinliyim yiyorum şimdi. Yavaş gitsin diye. Yoksa ayda 9 kg vermişliğim bile varAz zamanda çok güzel kilo vermişsin düşünsene her ay 4 kilo ne demek
O da bişe mi istesem çok çok fazla veriyodum da aynı hızla geri geldiğinden artık temkinliyim yiyorum şimdi. Yavaş gitsin diye. Yoksa ayda 9 kg vermişliğim bile var
Bizimki ufak bi ödül canım fiyat koyduk 300-400 arası o kazanırsa kaliteli bi gömlek alcam. Ben kazanırsam da şık bi elbise.Eşine zayiflama vaadi veren erkekler var. Zayifla seni yurtdisi turuna gtrcm diyenler var. Allahim neden benim esimde demiyor:))
Niye yemiosnki fistik gibisin diokeske vaadlerde bulunsada. Kapsam bi yurtdisi bileti
Oooo cok guzelmis. Ya yurtdisi turu ornekti. Elbisede olur:) sen kaparsin elbiseyi.koskoca 3.takim var arkanda:)Bizimki ufak bi ödül canım fiyat koyduk 300-400 arası o kazanırsa kaliteli bi gömlek alcam. Ben kazanırsam da şık bi elbise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?