Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Heheee bencede bencede.
Bi havalara girdi herkes ona zayıflamışsın ooow filan deyince. Ama pes etmiycem iddiayı ben kazancam
Sayısal verileri dikkate al canım sen daha çok verdin sonuçta birde çok fark etmiş görüntü

Valla girdim yatağa sarındım yorgana. Yarın sabah sağlık ocağına mı gitsem naapsam bi baktırayım şu kana artık bide çok düşmüşse başıma iş açmadan önlem alayım

Ya canım kapya biber istedi şoka gittim 8. 45 kuruş yuh dedim bu nedir pazara gideceğim artık
Kapya bnde ck severm. Carrefourda da pahaliydi baya. Hatirlamiom ama.
Pazara hic gitmiyoruz biz.pazardakiler benim 3 tane patlican almama katlanamiolar oyzdn marketten aliyorm hep.cnku marketteki adetlere takilmio:)))
Pazarla market arasi ck fark olur mu ya. Eger varsa kapya icin giderm:)))

Kızlar aklıma geldi. Benim korseler bol geliyo artık bi işe yaramıyor. Kk da bel eğitici waist korse diye bişe duydum nedir necidir alınır mı. İnternete güvenemiyorum ama çok da merak ettim almak istiyorum. Bilen duyan var mı alsam mı

Bilmiyorum ki canım bayağıdır kapya almadım ama Alanya da tane alabiliyorsun çünkü bende 3 patlıcan alıyorum yabancı çok ya alışkın buralılar taneye pazar çok taze oluyor burda marketler günlerce beklemiş pörsümüş

Eşine zayiflama vaadi veren erkekler var. Zayifla seni yurtdisi turuna gtrcm diyenler var. Allahim neden benim esimde demiyor:))
Niye yemiosnki fistik gibisin dio keske vaadlerde bulunsada. Kapsam bi yurtdisi bileti

Valla bizim pazarcılar bugüne kadar bişe demedi bana. İki patlıcan iki kabak alırım. Veya 1 nar 1 ayva üç beş biber ölçüp veriyorlar sağolsunlar

Valla bizim pazarcılar bugüne kadar bişe demedi bana. İki patlıcan iki kabak alırım. Veya 1 nar 1 ayva üç beş biber ölçüp veriyorlar sağolsunlar
Istanbulda bana denk gldi gliba:)
Bir kere gittik o da kac sene olmstr. Diyormki 4tane domates. Hayir olmaz dolduruyum dio.cope gider yazik gunah olur diyorm. Yersiniz dio. Esimde o muhatapligi gorunce birakti.bi daha gidemedk:)
Ama heves ettm. Haftaya gidelim bi. :)

Az zamanda çok güzel kilo vermişsin düşünsene her ay 4 kilo ne demek
O da bişe mi istesem çok çok fazla veriyodum da aynı hızla geri geldiğinden artık temkinliyim yiyorum şimdi. Yavaş gitsin diye. Yoksa ayda 9 kg vermişliğim bile var

O da bişe mi istesem çok çok fazla veriyodum da aynı hızla geri geldiğinden artık temkinliyim yiyorum şimdi. Yavaş gitsin diye. Yoksa ayda 9 kg vermişliğim bile var
nie bende olmuo ya. Hic oyle veremiyorm ben. Ama cabukta almiyorm. Kilom kendi kendine sabitlio gliba.ama hayran kaldm sana.ne guzel yaaa.kiskaniyim mi hi kiskaniyim mi.ama nazar degmesin.arkadas arkadasi kiskanirmiymis hic dimi

Eşine zayiflama vaadi veren erkekler var. Zayifla seni yurtdisi turuna gtrcm diyenler var. Allahim neden benim esimde demiyor:))
Niye yemiosnki fistik gibisin dio keske vaadlerde bulunsada. Kapsam bi yurtdisi bileti
Bizimki ufak bi ödül canım fiyat koyduk 300-400 arası o kazanırsa kaliteli bi gömlek alcam. Ben kazanırsam da şık bi elbise.

Bizimki ufak bi ödül canım fiyat koyduk 300-400 arası o kazanırsa kaliteli bi gömlek alcam. Ben kazanırsam da şık bi elbise.
Oooo cok guzelmis. Ya yurtdisi turu ornekti. Elbisede olur:) sen kaparsin elbiseyi.koskoca 3.takim var arkanda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…