- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Burdayım canım okuyorum genelde.bu aralar felaket bir yogunluk oldu yatılı misafir falan fırsat bulamadım
Şuan açlıktan başım ağrıyor uyumaya çalışıyorum canım su iç yat eksiler gelsinMidem fena oldu arkadaslar ya. Bi elma yesem saat 10 u gecti. Cok etkiler mi acaba
Bende bu yaz insallah ilk kez tatie gidicem banada fikir verinn kizlarCnm kiralık bir sürü ev var
Hatta direk git orda kirala daha ucuza gelir
Biz teyzemin kızının kendi evi var orda kalmıstık ama kiralık eşyalı çok var günlük 100-150 tl arası
ben yalovadayim burası çok guzel tatil icinBende bu yaz insallah ilk kez tatie gidicem banada fikir verinn kizlar
Aclik degil de midem cok bulaniyor. Cikaracak gibiyim. Asiri ac durunca migren oluyor gunlerce gecmiyor. Ama cok ac degilim su an. Aksam yemegini 6 da yedim.Şuan açlıktan başım ağrıyor uyumaya çalışıyorum canım su iç yat eksiler gelsin
Ohhhh. Cocuk yok galibaUykum gelmiyo dün saat öğle12ye kadar uyumuşum
etiketleme yi unuttum var canım bas ağrısından sabahladım cocuklari okula gönderdik ten sonra uyumusumAclik degil de midem cok bulaniyor. Cikaracak gibiyim. Asiri ac durunca migren oluyor gunlerce gecmiyor. Ama cok ac degilim su an. Aksam yemegini 6 da yedim.
Ohhhh. Cocuk yok galiba
inşallah canim menun.güzel ama akşam ekmek olmsaymisBugunuďe guzel atlattım darısı yarına ıns.
2 sene sonra ins. Ben de uyurumetiketleme yi unuttum var canım bas ağrısından sabahladım cocuklari okula gönderdik ten sonra uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?