Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir mutluyum bir mutluyum anlatamam karnim nasıl aç uyanıyorum gece o yatarken açtım o zaten aç kalkıp diyet kahvaltısı o yapmanın tadı da bir başka hunharca yemiyorsun yiyeceklerin tadı da alıyorsun böylelikle dayanamayıp tartildim yehuuu eksiler eksiler

Maşallah canım. Bende birkaç gr da olsa eksiyim Cuma'ya inşallah yarım kg olur

Günaydın kızlar
Akşam yemeğim
1 fincan sütlü kahve
1 adet kuru incir

200 defa ip atlama

Aç yattım resmen ama mutluyum bende

Sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
şekersiz çay
1 yumurtadan peynirli yumurta yarısını yedim bitirmedim

Evdeki börektende yemedim eşim karşımda hunharca yedi :)

10 basit kahvaltı tavsiyesi

1- Kahvaltınızı mümkün olduğu kadar erken saatlerde yapın. Kahvaltı öncesi hafif bir bedensel çalışma yapmaya gayret edin.
2- Kahvaltınızı planlarken un, şeker ve nişastadan uzak durun. Ekmeği iyice sınırlayıp “ekşi mayalı geleneksel ekmek”lerin bir dilimi ile yetinmeye çalışın.
3- Kahvaltınıza mümkün olduğu ölçüde protein kazandırın. Yumurta, peynir, yoğurt ve süt mükemmel seçimlerdir.
4- Karbonhidrat olarak yavaş sindirilen ve kana yavaş karışanları seçin. Mesela badem, ceviz veya fındık! Mesela domates, biber, salatalık! Mesela tam ekmek!
5- Reçele hiç bulaşmayın. Balı tüketirken de ölçülü olmaya bakın.
6- Taze sıkılmış meyve sularının ¼ su bardağı miktarı ile yetinin.
7- Ekmeğinizi kızartırken yakmayın! Kızarmış ekmekte kanserojen akrilamid maddesi oluşabiliyor.
8- Kahvaltınıza da yoğurt kazandırın, hatta güçlük meyve ihtiyacınızı kahvaltı yoğurdunuza ekleyeceğiniz taze meyve dilimleri ile karşılayın.
9- Yumurta her yaş için mükemmel bir kahvaltı seçeneğidir, unutmayın.
10- Son bir öneri de şu: Kahvaltıyı abartmak da doğru değil. Özellikle hafta sonu dışarıda yapılan “açık büfe” veya “serpme” kahvaltıların bir tür ziyafet haline getirilebileceği aklınızda olsun.
ALINTIDIR.

HÜRRİYET GAZETESİ KÖŞE YAZARINDAN ALINTI

Kahvaltı konusunda genç ve orta yaşlı “ofis/plaza” çalışanlarının da sık sık hata yaptıklarını biliyoruz.
Onlar da bazen zamansızlık, bazen de ekonomik imkansızlık nedeniyle kahvaltı öğünlerini “poğaça+meyve suyu konsantresi” veya “börek/simit+çay” şeklinde geçiştirme yoluna gidiyorlar.
Özellikle “poğaça+meyve suyu konsantresi” meselesi çok mühim bir tehdit.
Çünkü burada tehlikeli bir “karbonhidrat evliliği” söz konusu. Üstelik evlendirilen karbonhidratların ikisi de (un ve şeker) arızalı ve tehlikeli karbonhidratlar.

Canimmm bennn bir qrtidayimmmkiii sormaaa niye boyle gercekten anlamiyorum kacamak yok spor yapiyorum 6dan sonra yemiyorummmm daha ne yapayimmm birde kilo almiyomuyummmm vlla tartiyi atacammmm 4. Kattannnn

Ben aktardan almıştım iki hafta kullandım bişeye yaradığını sanmıyorum o yüzden bıraktım. Tok filan tutmadı yani

Ben yiyemem öyle jölemsi şeyler ama bu kış geçen kış gibi tatlı kurabiye yapmıcam diyet kekler kurabiyeler yapıcam inş oda haftada bir gün ve kararında olacak :)

Ben çay suyum ısınana kadar ip atlıyorum mesela 50 defa ama bu sabah 100 atladım gerçi. Genelde yumurta peynir domates yiyorum kahvaltıda meyve suyu zaten sevmem genelde 7 7,30 arası kahvaltım bir dilimden fazla yemiyorum bu listeyi yapıyormuşum yani :)

Günaydın kızlar ben mutlu uyandım ne kadar 2'de de uyusam eksili uyanmak süpper birşey geçen hafta ki açlıktan mı yoksa haftasonu homini gırtlak yediğim için mi bilinmez ama bu hafta eksiler geldi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…