- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Maşallah canım. Bende birkaç gr da olsa eksiyim Cuma'ya inşallah yarım kg olurBir mutluyum bir mutluyum anlatamam karnim nasıl aç uyanıyorum gece o yatarken açtım o zaten aç kalkıp diyet kahvaltısı o yapmanın tadı da bir başka hunharca yemiyorsun yiyeceklerin tadı da alıyorsun böylelikle dayanamayıp tartildim yehuuu eksiler eksiler
Ohh mis gibi açık hava şu an çalışmıyor olsam kesin yapardım. (ama kızım izin vermezdi.Eki Görüntüle 1977507 Haydi spora
inşallah canım hepimiz eksileri görürüz cumayaMaşallah canım. Bende birkaç gr da olsa eksiyim Cuma'ya inşallah yarım kg olur
Canimmm bennn bir qrtidayimmmkiii sormaaa niye boyle gercekten anlamiyorum kacamak yok spor yapiyorum 6dan sonra yemiyorummmm daha ne yapayimmm birde kilo almiyomuyummmm vlla tartiyi atacammmm 4. KattannnnBir mutluyum bir mutluyum anlatamam karnim nasıl aç uyanıyorum gece o yatarken açtım o zaten aç kalkıp diyet kahvaltısı o yapmanın tadı da bir başka hunharca yemiyorsun yiyeceklerin tadı da alıyorsun böylelikle dayanamayıp tartildim yehuuu eksiler eksiler
Ben aktardan almıştım iki hafta kullandım bişeye yaradığını sanmıyorum o yüzden bıraktım. Tok filan tutmadı yaniGünaydın
Kızlar bişey soracam. Chia tohumu kullanan var mı tavsiye edermisiniz
Ben aktardan almıştım iki hafta kullandım bişeye yaradığını sanmıyorum o yüzden bıraktım. Tok filan tutmadı yani
10 basit kahvaltı tavsiyesi
1- Kahvaltınızı mümkün olduğu kadar erken saatlerde yapın. Kahvaltı öncesi hafif bir bedensel çalışma yapmaya gayret edin.
2- Kahvaltınızı planlarken un, şeker ve nişastadan uzak durun. Ekmeği iyice sınırlayıp “ekşi mayalı geleneksel ekmek”lerin bir dilimi ile yetinmeye çalışın.
3- Kahvaltınıza mümkün olduğu ölçüde protein kazandırın. Yumurta, peynir, yoğurt ve süt mükemmel seçimlerdir.
4- Karbonhidrat olarak yavaş sindirilen ve kana yavaş karışanları seçin. Mesela badem, ceviz veya fındık! Mesela domates, biber, salatalık! Mesela tam ekmek!
5- Reçele hiç bulaşmayın. Balı tüketirken de ölçülü olmaya bakın.
6- Taze sıkılmış meyve sularının ¼ su bardağı miktarı ile yetinin.
7- Ekmeğinizi kızartırken yakmayın! Kızarmış ekmekte kanserojen akrilamid maddesi oluşabiliyor.
8- Kahvaltınıza da yoğurt kazandırın, hatta güçlük meyve ihtiyacınızı kahvaltı yoğurdunuza ekleyeceğiniz taze meyve dilimleri ile karşılayın.
9- Yumurta her yaş için mükemmel bir kahvaltı seçeneğidir, unutmayın.
10- Son bir öneri de şu: Kahvaltıyı abartmak da doğru değil. Özellikle hafta sonu dışarıda yapılan “açık büfe” veya “serpme” kahvaltıların bir tür ziyafet haline getirilebileceği aklınızda olsun.
ALINTIDIR.
Ya öylemi bende tok tutar diye duydum. Sağol cnm.Ben aktardan almıştım iki hafta kullandım bişeye yaradığını sanmıyorum o yüzden bıraktım. Tok filan tutmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?