Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben eskiden litre litre meyve suyu içerdim çay hiç ağzıma vurmazdım o yüzden babam evden meyvesuyunu eksik etmiyor ve hala aynı devam ama ben yaklaşık 2 yıldır toplamda 1 litre içmişimdir :)

Ben hele yıllar olmuştur belki meyvesuyu kola içmeyi bırakalı, çok nadir limonata yada ev yapımı komposto içerim :)

Bendeee bu hafta cok aclik hissettimmmm ceviz koydum cantama aciktikca atiyom agzimaaaa yoksa bildigin saldirasim var herseye

Kızlar şuan kıyafetsiz 69.2'yim inşallah Cuma'ya 68.5 diyorum
Ay sonu hedefim ise: 64 yani benim diyet biter diye düşünüyorum ama esas zor kısım koruma benim yapamadığım kısmı da o zaten ay sonu desteklerinizi alırım inş.

Hadi inşallah kujumm bende bu hafta 57 yi görsem ayın 20 sine kadar da inşallah 56 olurda mezun olurum

banada eşim sen 66 kiloydun 2 kilon gitti diyor :)
Canım tokken veya akşam tartılınmaz doğru sonuç vermez önce onu bırakmalısın sonrada hızlı kilo verme sağlıksız kilo vermedir o düşünceden de kurtulursan doğru yolda emin adımlarla yürüyebilirsin birde dijital tartı almanı tavsiye ederim çünkü 200 gram versende kilo vermiş oluyorsun illa bi kilo olacak diye bişey yok yazılarına denk geliyorum yazmak istedim

tahin helvası var bugünde ya of of inş yemeden dururum
Eşim boğazına çok düşkündür her akşam tatlı yaparım yada alır pilavsız öğün yemez ama ben onları şuan yememem gerektiğini biliyorum ve kendi yaptığım tatlıları bile yemiyorum bizim bi amacımız var

Eşime tartı alayım dijital dedim bunu daha yeni aldık dedi buraya üyeliğimi bilmiyor ya bende üstüne gitmedim.Erkek kafası 300-500 gr sözkonusu yapmıyor akşam yemek yemedim diye üzüldü takıntı yaptın iyice diyo kiloyu

Evet canım yanlış tartılıyormuşum , burda sabah tartıl dedi arkadaşlar uyguluyırum, dijital olmaması sıkıntı 15 günde bir kilo mu gitmiş diyorum morelim bozuluyor. maalesef herkes gibi aceleciyim. evet amacım var polistik overden kurtulmalıyım yememeliyim nefis işte tazecik helva kanıma giriyor

Sağlığım için bunu yapmalıyım diyorum bence yeterli diyor eşim ama
bence yeterli değil mutlu hissedene kadar devam edeceğim iş yerine alabilirsin orda tartılırsın haberi olmaz

Sabah sofrada 5 çeşit tatlı olur fındık ezmesi fıstık ezmesi çikolatası balı reçeli kendi tabağımı hazırlayıp öyle otururum tabağım bitince kalkarım yani yicek olsak imkan çok önemli olan nefis terbiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…