- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Harika canım ama akşam aç kalmışsın
Bu akşam yerim azda olsa canım
Dünkü menüm,
Saat 9,30
1 kupa yeşil çay
3 tane ceviz
Saat 12,30
Yarım tost
Saat 13,00
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
2 saat yürüyüş
1 litre su
Ye canım keşke bende akşamları yoğurtta olsa yesem hep niyet ediyoum ama eve gidince cnım istemiyorr
Selamlar kızlar nasıl gidiyo bakalım tartıya son 2 gün hadi dikkat edelimm
Ben eskiden litre litre meyve suyu içerdim çay hiç ağzıma vurmazdım o yüzden babam evden meyvesuyunu eksik etmiyor ve hala aynı devam ama ben yaklaşık 2 yıldır toplamda 1 litre içmişimdir :)
Sağol kuzum nedir bu hastalık anlamış değil bi türlü kurtulamadım gerçi vücudum hiç dinlenmiyorGeçmiş olsun cnm
banada eşim sen 66 kiloydun 2 kilon gitti diyor :)yanlış hatırlıyosun diyor ama bilemiyorum o tartıyorda :)
Hadi inşallah kujumm bende bu hafta 57 yi görsem ayın 20 sine kadar da inşallah 56 olurda mezun olurumKızlar şuan kıyafetsiz 69.2'yim inşallah Cuma'ya 68.5 diyorum
Ay sonu hedefim ise: 64 yani benim diyet biter diye düşünüyorum ama esas zor kısım koruma benim yapamadığım kısmı da o zaten ay sonu desteklerinizi alırım inş.
Canım tokken veya akşam tartılınmaz doğru sonuç vermez önce onu bırakmalısın sonrada hızlı kilo verme sağlıksız kilo vermedir o düşünceden de kurtulursan doğru yolda emin adımlarla yürüyebilirsin birde dijital tartı almanı tavsiye ederim çünkü 200 gram versende kilo vermiş oluyorsun illa bi kilo olacak diye bişey yok yazılarına denk geliyorum yazmak istedimbanada eşim sen 66 kiloydun 2 kilon gitti diyor :)
Eşim boğazına çok düşkündür her akşam tatlı yaparım yada alır pilavsız öğün yemez ama ben onları şuan yememem gerektiğini biliyorum ve kendi yaptığım tatlıları bile yemiyorum bizim bi amacımız vartahin helvası var bugünde ya of ofinş yemeden dururum
Canım tokken veya akşam tartılınmaz doğru sonuç vermez önce onu bırakmalısın sonrada hızlı kilo verme sağlıksız kilo vermedir o düşünceden de kurtulursan doğru yolda emin adımlarla yürüyebilirsin birde dijital tartı almanı tavsiye ederim çünkü 200 gram versende kilo vermiş oluyorsun illa bi kilo olacak diye bişey yok yazılarına denk geliyorum yazmak istedim
Canım tokken veya akşam tartılınmaz doğru sonuç vermez önce onu bırakmalısın sonrada hızlı kilo verme sağlıksız kilo vermedir o düşünceden de kurtulursan doğru yolda emin adımlarla yürüyebilirsin birde dijital tartı almanı tavsiye ederim çünkü 200 gram versende kilo vermiş oluyorsun illa bi kilo olacak diye bişey yok yazılarına denk geliyorum yazmak istedim
Sağlığım için bunu yapmalıyım diyorum bence yeterli diyor eşim amaEşime tartı alayım dijital dedim bunu daha yeni aldık dedi buraya üyeliğimi bilmiyor ya bende üstüne gitmedim.Erkek kafası 300-500 gr sözkonusu yapmıyor akşam yemek yemedim diye üzüldü takıntı yaptın iyice diyo kiloyu
Sabah sofrada 5 çeşit tatlı olur fındık ezmesi fıstık ezmesi çikolatası balı reçeli kendi tabağımı hazırlayıp öyle otururum tabağım bitince kalkarım yani yicek olsak imkan çok önemli olan nefis terbiyesiEvet canım yanlış tartılıyormuşum , burda sabah tartıl dedi arkadaşlar uyguluyırum, dijital olmaması sıkıntı 15 günde bir kilo mu gitmiş diyorum morelim bozuluyor. maalesef herkes gibi aceleciyim. evet amacım var polistik overden kurtulmalıyım yememeliyim nefis işte tazecik helva kanıma giriyor
Her zamanki gibi listen azıcık canım yarım tostan başka bişi yememişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?