Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah üçdilim çok ama diğer öğünlerde yememişin
suya veremiyoruz
öğünler tam
arada tamamdır
sporda okey
güzel gidiyor hadi bakalı bende dünün spor acısını çıkarıcam bugün çok geç yazdın onun için boncukalarda geç kaldı sorry

kızlar akşam menülerimiizi yazalım dedik diye gündüzleri neden kimse girmiyor söyleyin bakalım

yeni kızların dikkatine;
en geç yarın öğle 12 ye kadar kilolarınızı bildirin eğer yarın sabah gireemeyecekseniz bu akşamdan yazın kilonuzu
serap vafers kalsi karamel sizi listemize ekleyeceğim karamel sen diğerlerinden biraz daha geç geldin ama düzenli paaylaşım yapıyorsun ve bizi terk etmeyeceğini düşünüyorum

geçen cuma ve bu cuma kaç kilo olduğunuzu yazın lütfen

Evet serapcım vafersın suçu yok sen çok geç yazdın menünü bir daha olmasın

S.A.neerdesinnnnnnnn yine depresyona mı girdin benim yorumlamamı mı beğenmedin yoksa gel bak eşin geri döndü sana

yazdıığını biliyorum seebu yorumlanmadı demek istedim S.A dün girrmedi sen nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsınn nasıl gidiyor bu hafta maşallah harika sporlar yapmışsın bende c.tesi istanbula dönüyorum dönüş zamanım geldi koşturmaca içindeyim istanbula gidene kadarda bitmiycek heralde tatlım bir de canım ben kilomu yazıyım bu akşam mevlüt var gece geç kalabilir yada teyzemde kalabiliriz bir sakatlık olsun istemiyorum

bugün sabah 65.200 gram geldim yüzde hesabını hep yanlış yapıyorum canım bir anlatsan büyün arkadaşlarda bende öğrensem
bu arada çok kalabalık olmuşuz kim var kim yok bilmiyorum ama olan herkese güzel bir hafta diliyorum

selam canlarrrr

bugün biraz garp geçti

sabha kahvaltım 1 elma

ara mı desen öğle mi desen 1 elma daha

saat 4 gibi yoğurtla tavuku karştrdım birzda ceviz yedim 1 kase yidim :)

şimdi spora gidiorummm
:)

plates yapcam birde spinng yapmaya çalışcam

ama akşam annem pide yapıorum yicden dio :S

napsam bilmiorummm

offff cansu bana kız biraz bir kase bademi oturdum yedim
seebucum spor yapsam ne olacak bi o kaadar da yedim ve kilo verrmedim gibi geliyor bana
pinup yemeeeeeee

kızlar benim kilo vermem durdu ne yapcam ben ya lisede bile 55 kiloydum kendimi bildim bileli hamilelik dışında hep bu kiloda oldum ben nasıl gidecek bilmiyorum bu hafta gerçekten çok spor yaptım öyle aşırı da yemedim kilom değişmemiş sabah ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok moralim bozuldu yardım edin bana pes etmek üzereyimm

hatıcecım sakın pes edıyım deme cunku sen suan kılo vermen durdu sanıyosun ama metabolızmada bazen boyle tembellesme zamanları olur ve kısıden kısıye degısen bı sure zarfında bu metabolık durma donemı olur ama bu donem gecınce bırden bekledıgınden daha ıyı kılo verırsın yeterkı aynı tempoyu bozma :))

evet canım vücudum dirrenç gösteriyor hep aynı şekilde besleniyorum belki ondan yarın oruç tutacağım inş değişiklik yapmak lazım

vaferscım kusuruma bakma canım bazen ıslerım oluyo gec gırebılıyorum ama menulerını aksatmadan takıp edıcem :))

kaptanım ve tum grup arkadaslarım bu grupta olmaktan cok memnunum gıtmek ıstemıyorum sızınde musadenızle tabı ama saglık sorunlarımdan dolayı artık spor yapamıyorum bugun doktordaydım sonucları yarın al dedılerde yarın sınavım oldugu ıcın p.tesı gıtcem nefes aldıkca kalbıme bıde sırtıma bıcak saplanıyo gıbı oluyo ( sanırım kaslarla alakalı bısey nefes alamazken spor yapamam ama yeme ıcmeme dıkkat edıp daha az yemeye gayret edıcem cunku pek kıpırdayamıyorum erıtemem dıe.. Sakıncası yoksa boyle devam edebılırmıyım ıyılesene kadar??

Bugun tahlıl mahlıl sebebıyle kahvaltı yapmadım oglen 1 peynırlı pogca yedım aksamda 1 tabak corba 1 dılım ekmek su da 1 lt yatana kadarda anca yarım lt ıcerım yarın 12 ye kadar geremeyebılırım kılom 66.3 geldım hatıcecım hesaplamayı bılmıyorum (

evet canım vücudum dirrenç gösteriyor hep aynı şekilde besleniyorum belki ondan yarın oruç tutacağım inş değişiklik yapmak lazım

tamam canım ama temponu dusurme orucken spor yapabılcenmı? Bu donemde spor onemlı kılo kaybetmıyosun ama spor kaslarını koruyo vucut daha ıyı sıkılasıyo sankı

bugün yediklerim

sabah: müsli +içine biraz kuş üzümü kattım, mandalina

ara: ceviz

öğle: fasulye, yoğurt

ara: su su su

akşam: kahvaltılık (iki-üç dilim çavdar ekmeği, zeytin/peynir ve sütlü kahve)

2 lt. su içmişimdir. biraz yürüyüş yaptım ama tempolu değildi.

şimdi de bi avuç fıstık yiyeceğim. :=

geçen cuma 88 buçuktum, bugünse 87.3.

pes etmek yok...
hafta sonu cumartesi yada pazar bir gün izinlisin istediğini yiyebilirsin ama sadece bir günki metabolizman değişsin ve daha çabuk kilo verebilesn. :):):)
sonraki haftalarda umarım verirsn kilo spor ve dsuyu ihmal etmek yok.

süper gidiyorsun canım nazar değmesin.
ana öğünler
ara öğünler
su
spor yürüyüş yürüyüştür.

benim menüm
sabah omlet yine tabiki yağsız ve tuzsuz sadece peynirli
ara portakal
öğlen mercimek çorbası
ara da çiğ badem
akşam yine mercimek çorbası
gecede süt içicem
bugün az yürüdüm 40 dakka hastayım çünkü

pazartesi kilom 79.6 ydı bu sabah 78.8

hatice bugünkü menüm çok güzel değil ama napalım artık.
yarında misafir gelecek yemek yicek öğlen o yönden iyi ama tatlıda ikram etmezsek olmazki az bi şey tatlı yerim yarın off.diyetlerde nefrt ediyorum misafrliğe gidip önüme hamur işlerinin konmasından misfrn bize gelip evde hamurlarn tatlılarn yapılmasndan artık

sabah

1 tane kepekli kaşarlı tost
beyaz peynir
5 tane siyah zeytin

ara

yarım paket yulaflı kepekli bisküvi tahta gibi olanlardan

öğlen

pizza
ayran

ara

-

akşam

kazandibi yarım porsiyon
1 tane salatalık turşusu.

su 1.5 litre içtim 2 ye tamamlıcam
spor daha yapmadım yeni eve geldim 200 mekik çekeceğim

Son düzenleme:
kızlarrr benide aranıza alın ya
ne güzel besleniyosunuz öyle ben hiç yapamıyorum dayanamayıp 2. gün bozuyorum iştahım çok fazla deliricemmmm:SS neler yapabilirim 'sağlıklı beslenme'mi bozmamak için yada açlığımı bastırmak için??

canım biraz takip et bizim grubu antidepresan diye biri gelmiş tek bişey yazmış o gelmezse seni alalım

cansu o menüne sadece su ve mekikler için fazlası yok ben ne yedim
sabah
2 dilim çavddar ekmeği ile tost portakal suyu tatlı kaşığı bal
ara
1 kase çilekli tarçınlı yoğurt
öğle
az buğdaylı nohutlu yoğurt çorba
bir parça tavuk salata
ara
bir parça hindistan cevizi
akşam
1 kase badem

2 lt su
200 mekik
30 şınav
leslie 4 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…