canım öğünlere
ama ara öğünler yok hiç biri yok ondan boncukta yok
suya veriyorum boncuğu içersin sen
kaçamak yok
sporada veremiyorum yarım saat çok az
benim menüm
sabah 3 dilim kepekli ekmek peynir közlenmiş biber
ara yok çünkü kahvaltıyı çok geç yaptım
öğle dışardaydım o yüzden sadece çubuk kraker yedim
ara yarım muz 1 portakal 1 küçük nar
akşam yumurtalı ıspanak mercimek çorba 1 dilim ekmek
ara çay şekersiz
leslie 5 mil 30 dk plates kendime verdiğim cezayı tamamlayamadım dışardaydım ama yaptım sayılır :) 5 saat dışardaydım 4 saat boyuncada yürür durumdaydım
suyum 1 lt ve yatana kadarda tamamlayamam
yazdıığını biliyorum seebu yorumlanmadı demek istedim S.A dün girrmedi sen nasılsın
kızlar benim kilo vermem durdu ne yapcam ben ya lisede bile 55 kiloydum kendimi bildim bileli hamilelik dışında hep bu kiloda oldum ben nasıl gidecek bilmiyorum bu hafta gerçekten çok spor yaptım öyle aşırı da yemedim kilom değişmemiş sabah ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok moralim bozuldu yardım edin bana pes etmek üzereyimm
hatıcecım sakın pes edıyım deme cunku sen suan kılo vermen durdu sanıyosun ama metabolızmada bazen boyle tembellesme zamanları olur ve kısıden kısıye degısen bı sure zarfında bu metabolık durma donemı olur ama bu donem gecınce bırden bekledıgınden daha ıyı kılo verırsın yeterkı aynı tempoyu bozma :))
evet canım vücudum dirrenç gösteriyor hep aynı şekilde besleniyorum belki ondan yarın oruç tutacağım inş değişiklik yapmak lazım
kızlar akşam menülerimiizi yazalım dedik diye gündüzleri neden kimse girmiyor söyleyin bakalım
yeni kızların dikkatine;
en geç yarın öğle 12 ye kadar kilolarınızı bildirin eğer yarın sabah gireemeyecekseniz bu akşamdan yazın kilonuzu
serap vafers kalsi karamel sizi listemize ekleyeceğim karamel sen diğerlerinden biraz daha geç geldin ama düzenli paaylaşım yapıyorsun ve bizi terk etmeyeceğini düşünüyorum
geçen cuma ve bu cuma kaç kilo olduğunuzu yazın lütfen
offff cansu bana kız biraz bir kase bademi oturdum yedim
seebucum spor yapsam ne olacak bi o kaadar da yedim ve kilo verrmedim gibi geliyor bana
pinup yemeeeeeee
kızlar benim kilo vermem durdu ne yapcam ben ya lisede bile 55 kiloydum kendimi bildim bileli hamilelik dışında hep bu kiloda oldum ben nasıl gidecek bilmiyorum bu hafta gerçekten çok spor yaptım öyle aşırı da yemedim kilom değişmemiş sabah ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok moralim bozuldu yardım edin bana pes etmek üzereyimm
bugün yediklerim
sabah: müsli +içine biraz kuş üzümü kattım, mandalina
ara: ceviz
öğle: fasulye, yoğurt
ara: su su su
akşam: kahvaltılık (iki-üç dilim çavdar ekmeği, zeytin/peynir ve sütlü kahve)
2 lt. su içmişimdir. biraz yürüyüş yaptım ama tempolu değildi.
şimdi de bi avuç fıstık yiyeceğim. :=
kızlarrr benide aranıza alın ya
ne güzel besleniyosunuz öyle ben hiç yapamıyorum dayanamayıp 2. gün bozuyorum iştahım çok fazla deliricemmmm:SS neler yapabilirim 'sağlıklı beslenme'mi bozmamak için yada açlığımı bastırmak için??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?