Bende vücudumu şaşırtayım biraz diyorum ama sen açlık hissetmiyormuşsun ben hissediyorum
Ben halen 64 akşam tartıldım eksi olur mu ki cumaya kadar
Ben halen 64 akşam tartıldım eksi olur mu ki cumaya kadar
Ben hele yıllar olmuştur belki meyvesuyu kola içmeyi bırakalı, çok nadir limonata yada ev yapımı komposto içerim :)
Sağol kuzum nedir bu hastalık anlamış değil bi türlü kurtulamadım gerçi vücudum hiç dinlenmiyor
Kızlar şuan kıyafetsiz 69.2'yim inşallah Cuma'ya 68.5 diyorum
Ay sonu hedefim ise: 64 yani benim diyet biter diye düşünüyorum ama esas zor kısım koruma benim yapamadığım kısmı da o zaten ay sonu desteklerinizi alırım inş.
Kızlar şuan kıyafetsiz 69.2'yim inşallah Cuma'ya 68.5 diyorum
Ay sonu hedefim ise: 64 yani benim diyet biter diye düşünüyorum ama esas zor kısım koruma benim yapamadığım kısmı da o zaten ay sonu desteklerinizi alırım inş.
Sabah sofrada 5 çeşit tatlı olur fındık ezmesi fıstık ezmesi çikolatası balı reçeli kendi tabağımı hazırlayıp öyle otururum tabağım bitince kalkarım yani yicek olsak imkan çok önemli olan nefis terbiyesi
Yok pek hissetmiyorum hissetsem de geçiyor
Canim eğer acikmiyorsan ynen devam et bence. Birde korumadayken zorlanmayacaksan.Benim menülerim nasıl. Çok tepki alıyorum aç kalıyorsun böyle olmaz diye ama ben kesinlikle açlık çekmiyorum. Menülerimi daha da kısabilirim ama yiyorum yavaş ve sağlam gitsin diye. Bana çok geliyo nasıl az bilmem. Yoksa çekemiyorlar mı kız
Siz ne diyorsunuz :)
Maasallah sana çok iyiKendimlen gurur duyuyorum. Şimdiden 11bin adım oldu akşama hedef 15.000 bakalım olcek mi
Korumadayken zorlanmayacaksan kısmını anlamadımCanim eğer acikmiyorsan ynen devam et bence. Birde korumadayken zorlanmayacaksan.
Benim eşimde çok düşkün sabahları işe gelmeden onun için tost yapıyorum paket. Akşamları pasta börek hiç olmadı bisküvi ile çay içer hiç boş içemez. Çerezler falan hiç ağzı boş durmaz. Benimde yememi çok ister sağolsun ama yemem. :) Eşime de diyorum birlikte yapalım diyet deyince göbeği içine çekiyor. Öyle yürüyor nasıl gülüyorum o haline Bu aralar sigarayı bıraktı üstüne gitmiyorum. Sürekli yiyor-yiyor-yiyor.Eşim boğazına çok düşkündür her akşam tatlı yaparım yada alır pilavsız öğün yemez ama ben onları şuan yememem gerektiğini biliyorum ve kendi yaptığım tatlıları bile yemiyorum bizim bi amacımız var
aRA ÖĞÜN
1 avuç leblebi kuru üzüm karışık,1 adet kuru kayısı
Şekersiz çay
Öğlen
4 kaşık ıspanak
2 kaşık yogurt
tatlı yok yemeden geldimsiz olmasanız yerdim ama buraya sorup kendimi soğutup öyle mutfağa gidiyorum
Canım sen bayagdır dikkat ediyorsun bana göre çeksende daha az açlık çekersin benim ki resmen gurul gurul
selam kizlar ben geldim dun gece 2 de evdeydik +1200 le geri dondum. baskasinin evinde diyet yapilmiyor. menuler hep yagli balli. neyseki cabuk dondum toparliycam insallah
Canım bu haftaCanimmm bennn bir qrtidayimmmkiii sormaaa niye boyle gercekten anlamiyorum kacamak yok spor yapiyorum 6dan sonra yemiyorummmm daha ne yapayimmm birde kilo almiyomuyummmm vlla tartiyi atacammmm 4. Kattannnn
Seni şerlock seni bende ne gördün vur yüzüme vur hadi.Canım bu hafta
Gofretin waffle ın
Patates yemeği yanına ekmeğin
4 kaşık pilavın var:) görebildiğim kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?