Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben hele yıllar olmuştur belki meyvesuyu kola içmeyi bırakalı, çok nadir limonata yada ev yapımı komposto içerim :)

Aynen bende öyle kolayla aram lise yıllarımdan beri yok nerdeyse canım içmek istediğinde hemen şunu hatırlıyorum şimdi de 1 bardağı 35 küp şekerine eşitt sakın içme :)

Süpersin canısııı hadi bakalımm mezun edelim seni koruma da birlikte kalalım :)

Kesinlikle haklısın cnm

aRA ÖĞÜN
1 avuç leblebi kuru üzüm karışık,1 adet kuru kayısı
Şekersiz çay

Öğlen
4 kaşık ıspanak
2 kaşık yogurt

tatlı yok yemeden geldim siz olmasanız yerdim ama buraya sorup kendimi soğutup öyle mutfağa gidiyorum

Benim menülerim nasıl. Çok tepki alıyorum aç kalıyorsun böyle olmaz diye ama ben kesinlikle açlık çekmiyorum. Menülerimi daha da kısabilirim ama yiyorum yavaş ve sağlam gitsin diye. Bana çok geliyo nasıl az bilmem. Yoksa çekemiyorlar mı kız
Siz ne diyorsunuz :)

Canim eğer acikmiyorsan ynen devam et bence. Birde korumadayken zorlanmayacaksan.

Benim eşimde çok düşkün sabahları işe gelmeden onun için tost yapıyorum paket. Akşamları pasta börek hiç olmadı bisküvi ile çay içer hiç boş içemez. Çerezler falan hiç ağzı boş durmaz. Benimde yememi çok ister sağolsun ama yemem. :) Eşime de diyorum birlikte yapalım diyet deyince göbeği içine çekiyor. Öyle yürüyor nasıl gülüyorum o haline Bu aralar sigarayı bıraktı üstüne gitmiyorum. Sürekli yiyor-yiyor-yiyor.

selam kizlar ben geldim dun gece 2 de evdeydik +1200 le geri dondum. baskasinin evinde diyet yapilmiyor. menuler hep yagli balli. neyseki cabuk dondum toparliycam insallah

İraden süper cnm yediklerin de iyi

Canimmm bennn bir qrtidayimmmkiii sormaaa niye boyle gercekten anlamiyorum kacamak yok spor yapiyorum 6dan sonra yemiyorummmm daha ne yapayimmm birde kilo almiyomuyummmm vlla tartiyi atacammmm 4. Kattannnn
Canım bu hafta
Gofretin waffle ın
Patates yemeği yanına ekmeğin
4 kaşık pilavın var:) görebildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…