- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
helal olsun valla canimKendimlen gurur duyuyorum. Şimdiden 11bin adım oldu akşama hedef 15.000 bakalım olcek mi
Ahahahha:))) bakmadım bi bakayım da yazayım.Seni şerlock seni bende ne gördün vur yüzüme vur hadi.
Ben tartılıyorum. Gün içinde de tartılırım akşam da tartılırım.aklıma esdikçe tartılırım.Çoğu kişi hergun tartılıyir muuu
Her sabah 1 bardak su icerim. Kucuk tuvaletimi yapar tartilirim.Çoğu kişi hergun tartılıyir muuu
1 su bardağı su 200 gr hemen hemen içmeden tartıl. 1 dolu dolu wcye çıkma(kçk tvlt) da 400cc ortalama 400gr :)))Her sabah 1 bardak su icerim. Kucuk tuvaletimi yapar tartilirim.
Bence sık sık tartılmak kötü değil. İnsan ona göre kendini frenliyor 1gün fazla kaçtysa ertesi gün daha iyi geçiriyor günü.Bende hergün tartılıyorum duramıyorum ki sabah ilk iş o;(
Aynen katılıyorum.Bence sık sık tartılmak kötü değil. İnsan ona göre kendini frenliyor 1gün fazla kaçtysa ertesi gün daha iyi geçiriyor günü.
O yuzden iciyorum suyu. Giden su kilo degil diye ama inan benim tarti bir tuhaf.1 su bardağı su 200 gr hemen hemen içmeden tartıl. 1 dolu dolu wcye çıkma(kçk tvlt) da 400cc ortalama 400gr :)))
Yani cnm birden fazla yemeye başlarsan kilolari geri alabilirsin demek istemiştim.Korumadayken zorlanmayacaksan kısmını anlamadım
Yok kız ölçmedm biyoloji bilgisi☺:))Hehe ıyı guldum ya kucugumu olctunn sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?