Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İkindi yürüyüşümü de yaptım geldim Canlar. Çocuklar salıncağa bindi ben 20 tur attım küçük bi park zaten 15.000'e tamamladım yuppiii

Ne azimlisin kız sen ben 200 defa ip atladım bugün o kadar zaten açım yürüyemem eve git şimdi sofra kur kaldır ye yemeğim var Allah tan

Ne azimlisin kız sen ben 200 defa ip atladım bugün o kadar zaten açım yürüyemem eve git şimdi sofra kur kaldır ye yemeğim var Allah tan
Bende ip atlayamıyorum 1-2 gerisi Yok kalkmıyo
Ama yürü de 10 km vız geliyo. Çocuklar olmasa yada babası baksa 10 km daha yürürüm de maksimum olan bu

Bende ip atlayamıyorum 1-2 gerisi Yok kalkmıyo
Ama yürü de 10 km vız geliyo. Çocuklar olmasa yada babası baksa 10 km daha yürürüm de maksimum olan bu

Belki çalıştıgım için bana zor geliyor yürümek ipi atlıyorum Allahtan,oda yemek yaparken sofra kurarken, hiç sporsuzluktan iyidir.Hoş yürümeyede vaktim yok

Dur yazayım şimdiden bi değerlendirin bakem

Belki çalıştıgım için bana zor geliyor yürümek ipi atlıyorum Allahtan,oda yemek yaparken sofra kurarken, hiç sporsuzluktan iyidir.Hoş yürümeyede vaktim yok
Tabi ki hiç yapmamaktan iyi. Heryeri çalıştırıyor zaten. Belki benim 2-3 km de yaktığımı sen 50 defada yakıyosundur.

A
Nisan sonu 60 ı görebilir miyim sence bu menülerimle
nladığım kadarıyla yavaş veriyorsun. Ama bırakma pes etme Nisan olmaz Mayıs'ın 10'u olur belki ama kaçınılmaz son mutlaka olur. Menülerin güzel. Naçizane fikrim leblebi günde en fazla bi avuç olmalı. Diğerleri çok iyi su 3 litre yapmaya çalış mutlaka farkı görürsün

Tamam canım leblebiyi bir ara öğün yapayım.Su genelde 1,5 2 litre benim

Menümu yazıyım
Sabah
3 dilim ekmek
Bır haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Bır dilim peynir
2 yeşil biber ve marul

Öğle çeyrek döner az ayran
Ara yeşil çay
3 adet çilek

Akşamı birazdan yerim yürüyüşe çıkicam
Salata yerim akşama

15.Gün

Sabah:
8:00 limonlu su
Spor
10:00 1 yumurtadan lorlu omlet
2 bitki çayı

Öğle:
12:00 yarım salatalık
Spor
14:15 1 aktivia
15:10 3 haşlanmış yumurta pulbiber ve naneli
Yarım elma
16:00 yarım salatalık
Spor

Akşam:
18:30 yarım elma yiycem
Bitki çayı

Su: 3 litre + 4 bitki çayı
Spor: sabah yarım saat egzersiz
2 saat çok tempolu yürüyüş
Gece 15 dk egzersiz yaparım

Sab ah ekmek fazla olmuş canım yumurta yiyince ekmeği azaltmalısın

Güzel cnm

sporumu akşam yazıcam inşallah.

sabah
2bardak su
1h. yumurtanın sdce beyazı
1salatalık
4dilim tatlı kırmızı biber
1kk peynir
4yeşil zeytin

öğlen
2haşlanmış but
yoğurt
salata

ara
şekersiz Türk kahvesi
3gün kurusu

iş yerine arkadaş çiğ köfte siparişi vermiş. marulla yedim sdce 2küçük adet.

akşam
yine cacık yerim.

su
3litre oldu şuan.evde devamederim.
2 bardak şekersiz çay

Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)

Senin sporları özledim ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…