- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
akşam yapıcam canım inşallah :) gaza getir beni :)Senin sporları özledim ben ama
Sipor yapmış ya hak etmiş ablasıZerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
Spor yarışı mı yapsak naapsak. Yine telli oğlu Seferoğlu sporda karşılaştırma yapalımakşam yapıcam canım inşallah :) gaza getir beni :)
hahahah bu millet ne yiyo :))))))) koptm :)Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
ya bn snnle yarışmıyım :))) sna yetişemem. ayrıca şartlarımız eşit değilSpor yarışı mı yapsak naapsak. Yine telli oğlu Seferoğlu sporda karşılaştırma yapalım
sporumu akşam yazıcam inşallah.
sabah
2bardak su
1h. yumurtanın sdce beyazı
1salatalık
4dilim tatlı kırmızı biber
1kk peynir
4yeşil zeytin
öğlen
2haşlanmış but
yoğurt
salata
ara
şekersiz Türk kahvesi
3gün kurusu
iş yerine arkadaş çiğ köfte siparişi vermiş. marulla yedim sdce 2küçük adet.
akşam
yine cacık yerim.
su
3litre oldu şuan.evde devamederim.
2 bardak şekersiz çay
Gozundende biseyyyy kacmiyyyykiz bennnn unutmustummmo inlariiCanım bu hafta
Gofretin waffle ın
Patates yemeği yanına ekmeğin
4 kaşık pilavın var:) görebildiğim kadarıyla..
Bir grupta gormustum sanirim 10. Gruptu bir hafta. racky haftasi yaptilar bolllll sporree minimummmm karbonhidrattt bayada verdiler o haftaa bizde yapsakkkkkSpor yarışı mı yapsak naapsak. Yine telli oğlu Seferoğlu sporda karşılaştırma yapalım
grup olunca dengeleriz belki yaa ne bileyim yada ben üç kişilik te yaparım kazanmak için şartlar bahaneler oofffya bn snnle yarışmıyım :))) sna yetişemem. ayrıca şartlarımız eşit değilben eve 19:00da giriyorm. ah bahaneler dimi :)))
çok geçmiş olsun canım. Sen iyi ol da biz burdayız son 1 gb halâ internet bağlanmadıKızlar çok özür iyleşemedim ben çok hastayım
Yarın tekrar doktora gidicem
Beni mazur görün
biri beni anlatıyiiiGozundende biseyyyy kacmiyyyykiz bennnn unutmustummmo inlarii
Ama yinede insan gece yarisi irmik helvasi yapip yemwyince yas pasta alip 3 dlm birden yemeyince yada ne bilim 2 tepsi pizza yapip birini tek basin yemeyince yani eskii gibi olmayinca'zayiflamakkk istiyyyyy
naapsak bilemedimBir grupta gormustum sanirim 10. Gruptu bir hafta. racky haftasi yaptilar bolllll sporree minimummmm karbonhidrattt bayada verdiler o haftaa bizde yapsakkkkk
Cok gecmis olsun canimKızlar çok özür iyleşemedim ben çok hastayım
Yarın tekrar doktora gidicem
Beni mazur görün
Hayırlı akşamlarSab ah ekmek fazla olmuş canım yumurta yiyince ekmeği azaltmalısın
Etiketlemeyi unuttumHayırlı akşamlar
Evet canım ekmek fazla oldu.
70 dk. Yürüyüş tempolu partim çıktı.
Zerosima yakmisimdir yediğim ekmeği dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?