Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu son meşhur videodan öncede dinliyordum.sporda hele bayılıyorm buna.arabada son ses kopuyorm. hadi kızlaaar enerji :)

Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
Sipor yapmış ya hak etmiş ablası

Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
hahahah bu millet ne yiyo :))))))) koptm :)

Spor yarışı mı yapsak naapsak. Yine telli oğlu Seferoğlu sporda karşılaştırma yapalım
ya bn snnle yarışmıyım :))) sna yetişemem. ayrıca şartlarımız eşit değil ben eve 19:00da giriyorm. ah bahaneler dimi :)))

Güzel xcnm

Canım bu hafta
Gofretin waffle ın
Patates yemeği yanına ekmeğin
4 kaşık pilavın var:) görebildiğim kadarıyla..
Gozundende biseyyyy kacmiyyyykiz bennnn unutmustummmo inlarii
Ama yinede insan gece yarisi irmik helvasi yapip yemwyince yas pasta alip 3 dlm birden yemeyince yada ne bilim 2 tepsi pizza yapip birini tek basin yemeyince yani eskii gibi olmayinca'zayiflamakkk istiyyyyy

Menum sabah nesfit sut 2 ceviz tarcin
Ara 2 ceviz 3 kuru erik
Ogle corba guvec 1 dlm ekmek yogurt
Aksam salata yogurt birazda tavuk ciger yiyimde kaynana kusmesinnn

ya bn snnle yarışmıyım :))) sna yetişemem. ayrıca şartlarımız eşit değil ben eve 19:00da giriyorm. ah bahaneler dimi :)))
grup olunca dengeleriz belki yaa ne bileyim yada ben üç kişilik te yaparım kazanmak için şartlar bahaneler oofff

Kızlar çok özür iyleşemedim ben çok hastayım
Yarın tekrar doktora gidicem
Beni mazur görün
çok geçmiş olsun canım. Sen iyi ol da biz burdayız son 1 gb halâ internet bağlanmadı son baytıma kadar sizinim

biri beni anlatıyiii

Bir grupta gormustum sanirim 10. Gruptu bir hafta. racky haftasi yaptilar bolllll sporree minimummmm karbonhidrattt bayada verdiler o haftaa bizde yapsakkkkk
naapsak bilemedim

Uyumadan menumu yazayım:)
Sabah
Bır haslanmış yumurta
Bır patates haslaması
5dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ogle
Soganlı yumurta
Pırasa kavurması
Bır bardak ayran
Bır dılım ekmek
Ara
Cevız bugday gevregı
Aksam
4cıg kofte
4mucver
Bol yesıllık
3lıtre su
Bugun canım hep farklı seyler ıstedı yaw canım cıkolata ıstedı getırdım esıme yedırdım hehe

Kızlar kaynatmışsınız yine hehe

Kahvaltı 09.30
Yarım haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 tane sucuk
1 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Ara 14.00 10 çiğ badem

17.00 akşam yemeği
5 kanat 1 kaşık patlıcan salatası
Pikniğe gittikte

Spor
1 mil leslie
Basen hareketleri
25 dakika
OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…