Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yatağa girdim sabah kan vermeye gidicem aç karna. Sporumu yaparsam değerlerimi etkiler mi. Yapıp mı gideyim yapmadan mı bilemedim bi fikri olan var mı kızlar

Hoş oraya da yürüyerek gidicem hoş oraya da yürüyerek gidicem ama az 1.5 km dönüşle 3 eder ordan parka geçerim 3 km de orda yürürüm eve gelip kahvaltımı yapıp okula çıkarım 3 de orası hafi yarın 9 km yi garantiledim

perşembe gunu fazla spor yapma bence

Bende menuyu yazıyim
Sabah 6da yeşil cay kuru kayısı kuru üzüm badem fındık 1avuç
Saat12de 2haşlanmış yumurta bir parca peynir 10 tane zeytin
Akşam 18de balık salata
Saat 21de 1bardak late
3littre su 60 dakika egzersiz

perşembe gunu fazla spor yapma bence
Minimum 6 olucak her halükarda akşam yürüyüşü ve gece egzersizimi yapmam yarın mecbur okula gidip geliyorum hergün. Sabahtan yürüyüş yapmıyim mi diyonuz nasıl dayanırım bilemedim ama denerim

Minimum 6 olucak her halükarda akşam yürüyüşü ve gece egzersizimi yapmam yarın mecbur okula gidip geliyorum hergün. Sabahtan yürüyüş yapmıyim mi diyonuz nasıl dayanırım bilemedim ama denerim
kaptanınız perşembe spor yapmayın diyoduya kaslar ağırlaamıyormuş diye

kaptanınız perşembe spor yapmayın diyoduya kaslar ağırlaamıyormuş diye
evet öyle de benim minimum 3-4 km yapmadığım günler. çocuğu okuldan almaya gidiyom otobüs yok(var ama saatte bir bana uymuyor) o yüzden yürüyorum mecbur ama yaparsam bugün mesela 13 km oldu

bide kan verıyorsun ya dikat et tansiyonun düşmesin canım kan verdikten sonra okadar yürüyüş agir gelir bence
yok kız normal tahlil için vericem kanı

Az önce ishal oldum. Karnım gurulduyor. Yemek yemek yaramadı bünye sarsıldı

Sabah
Menemen
1 dlm tb ekmegi
1 lokma börek
Şekersiz çay
Ara
1 elma
Öğle
Kereviz Çorbasi
Salata
Ara
2 form bisküvi,
Fıstık ezmesi (tuzlu)
Aksam
Et yemegi
Ayran
Gobek Marul

Bitki cayi

2 lt su
30 dk yuruyus
15+20 dk eliptik

Menüm

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay

Ara Türk kahvesi

Öğle
İzmir köftenin sadece köftesi 2 adet
Bir kase cacık
Bir armut

Ara Nescafe
Türk kahvesi
Yeşil çay

Akşam
Ton balıklı salata

Ara Türk kahvesi

3 lt su
25 dk egzersiz OnDeryaa

İyi geceler kızlar bende erken uyurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…