Olsun irademi bozdum kendime kızdım kalktım tepindim egzersiz yaptım bendeKujum erimeyecek bişey değil zaten yürüyüşün onu fazlasıyla ödedi
perşembe gunu fazla spor yapma benceHoş oraya da yürüyerek gidicem hoş oraya da yürüyerek gidicem ama az 1.5 km dönüşle 3 eder ordan parka geçerim 3 km de orda yürürüm eve gelip kahvaltımı yapıp okula çıkarım 3 de orası hafi yarın 9 km yi garantiledim
Minimum 6 olucak her halükarda akşam yürüyüşü ve gece egzersizimi yapmam yarın mecbur okula gidip geliyorum hergün. Sabahtan yürüyüş yapmıyim mi diyonuz nasıl dayanırım bilemedim ama denerimperşembe gunu fazla spor yapma bence
kaptanınız perşembe spor yapmayın diyoduya kaslar ağırlaamıyormuş diyeMinimum 6 olucak her halükarda akşam yürüyüşü ve gece egzersizimi yapmam yarın mecbur okula gidip geliyorum hergün. Sabahtan yürüyüş yapmıyim mi diyonuz nasıl dayanırım bilemedim ama denerim
bide kan verıyorsun ya dikat et tansiyonun düşmesin canım kan verdikten sonra okadar yürüyüş agir gelir benceperşembe gunu fazla spor yapma bence
evet öyle de benim minimum 3-4 km yapmadığım günler. çocuğu okuldan almaya gidiyom otobüs yok(var ama saatte bir bana uymuyor) o yüzden yürüyorum mecbur ama yaparsam bugün mesela 13 km oldukaptanınız perşembe spor yapmayın diyoduya kaslar ağırlaamıyormuş diye
yok kız normal tahlil için vericem kanıbide kan verıyorsun ya dikat et tansiyonun düşmesin canım kan verdikten sonra okadar yürüyüş agir gelir bence
Aaa yarın spor tatil günü dimi brnde bu hafta hergün yapmaya Çalıştım yarın tatil yapıyım dimiperşembe gunu fazla spor yapma bence
aynen canimAaa yarın spor tatil günü dimi brnde bu hafta hergün yapmaya Çalıştım yarın tatil yapıyım dimi
anladım canimevet öyle de benim minimum 3-4 km yapmadığım günler. çocuğu okuldan almaya gidiyom otobüs yok(var ama saatte bir bana uymuyor) o yüzden yürüyorum mecbur ama yaparsam bugün mesela 13 km oldu
yok kız normal tahlil için vericem kanı
Galiba bu ara en çok istediğim şeyAz önce ishal oldum. Karnım gurulduyor. Yemek yemek yaramadı bünye sarsıldı
benim hic olmadım seyAz önce ishal oldum. Karnım gurulduyor. Yemek yemek yaramadı bünye sarsıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?