Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aslinda sosyal medyada hergun yediklerimi paylastigim hesabim var orda takipcilerime burda size karsi sorumluluk hissediyorum. Ama neyse o. Artiysa Arti Eksiyse Eksi. Simdi kendime bir not defteride yaptim icine tarifte ekledim verdigim verecegim kilolari yazdim kendi kendime gaz verecek sozler yazdim. :) Cok iyi geldi :)

Günaydın canim
Gunaydin kizlar ben henuz listede olmadigim icin bugun yapicam sporumu cok sukur bu sabah 79 u gordum normaldir degilmi dun sabah 80.400 ciktim bu sabah 79 dum?

Fikri olan?
super bence 1gunde 1.400 kilo bugün zaten spor yok canim

bugunku menum

kahvalti ogle nestle nesfit

ara 1 salatalik 1 sade kahve

aksam 1.5 kepce havuclu tavuk corbasi 2 yk karisik sebze roka

yesil cayimi icerim valizlerle ugrasmktan su bile icemedim dogru durust icicem ama simdi spor yok

Gayet güzel kızlar

Geçmiş olsun cnm istemeyrek yediğin zaman oluyor öyle ya bende öyle en azından

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım ben de

Sabah 08.00 08.30
2 haşlanmış yumurta
1.5kk peynir
Salata

Akşam 18.00 18.30
1 kase mercimek çorbası
Ton balığı
Salata

3 lt su

Güzel cnm

Benim menüm
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
Domates
Salatalik

Aksam
1 tabak kurufasulye
1 kase mercimek çorbasi
Salata
Yogurt

Su 3 litre
@ciwan_annesi
Spor
1 saat 40 dk söylemiştim zaten

Güzel menüler

Günaydın canim

super bence 1gunde 1.400 kilo bugün zaten spor yok canim

canim 1 gunde bu kdr verilmez ama sanirim yol yorgunlugu sisligi vardi birde dun cok bisey yemedim telafi etmek adina bir an tartimi bozuk diye dusundurduu :)

Sabah
Menemen
1 dlm tb ekmegi
1 lokma börek
Şekersiz çay
Ara
1 elma
Öğle
Kereviz Çorbasi
Salata
Ara
2 form bisküvi,
Fıstık ezmesi (tuzlu)
Aksam
Et yemegi
Ayran
Gobek Marul

Bitki cayi

2 lt su
30 dk yuruyus
15+20 dk eliptik

Güzel menüler

Güzel cnm

Gunaydin kizlar ben henuz listede olmadigim icin bugun yapicam sporumu cok sukur bu sabah 79 u gordum normaldir degilmi dun sabah 80.400 ciktim bu sabah 79 dum?

Fikri olan?

Çok iyi cnm bir günde 1400 gr

Bugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
bnce ikisinide yeme. kan şekerini yükseltip indircek patates.sonra hemen acıkacaksın. ama yinede sen bilirsin. ayrıca karbonhidrat oldğnun farkındasn zaten. bizim şirkette her zaman salata barı vardır. sizde yok mu? ben yiyebilcğm yemek olmadğı zaman salata yogurt yapıyorm.

sahgull Zerosima yarından sonra cumartesi pazar pazartesi için izne ayrılmak istiyorum.tatile gideceğiz arkadaşlarla. telefonla ilgilenemicem. şehir dışına çıkacağız zaten. şimdiden bildirmek istedim.

Oh ne güzel canımm git eğlen valla keşke bende gidebilsemm :)

KIzlar bugün çok tuhafım canım hiç bişey yemek istemiyor su bile içmek istemiyorum ne oldu anlamadım
mevsim geçişi herşeyimizi etkiliyor. hava gibi bizde de dengesizlik oluyor.bnmde akşamları hiç yiyesim olmuyor. dünde eşim yoktu bşy yemedim bitirdim günü. ama öğrenciliğime döndüm dün. açtım bilgisyrı izledim yabancı dizilerimi bi yeşil çay yptm. koltukta yattım öyle.yalnızlığıda özlermiş dmkki insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…