yoğurt veya salata Yok muBugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
Bence patates de bulgur da yeme yarın tartı günü. Ton balığı al salatayla onu ye. Yada varsa tavuk haşla salatayla yeBugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
Ben olsam ikisinide yemem yoğurt yemeyi tercih ederim. Eğer yoksa küçük yoğurtlardan alabilirsin 200 grmlık olanlar idealBugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
Yarın git canım doktora okula gidene kadar durur belki68.5 ile uyandım çok mutluyum. Geceden beri feci yağmur yağıyor nasıl gitçem doktora okula bilmiyom.
Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
Spor yarışı mı yapsak naapsak. Yine telli oğlu Seferoğlu sporda karşılaştırma yapalım
Menum sabah nesfit sut 2 ceviz tarcin
Ara 2 ceviz 3 kuru erik
Ogle corba guvec 1 dlm ekmek yogurt
Aksam salata yogurt birazda tavuk ciger yiyimde kaynana kusmesinnn
Spor 40 dk yurudum
Hayırlı akşamlar
Evet canım ekmek fazla oldu.
70 dk. Yürüyüş tempolu partim çıktı.
Zerosima yakmisimdir yediğim ekmeği dimi
Uyumadan menumu yazayım:)
Sabah
Bır haslanmış yumurta
Bır patates haslaması
5dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ogle
Soganlı yumurta
Pırasa kavurması
Bır bardak ayran
Bır dılım ekmek
Ara
Cevız bugday gevregı
Aksam
4cıg kofte
4mucver
Bol yesıllık
3lıtre su
Bugun canım hep farklı seyler ıstedı yaw canım cıkolata ıstedı getırdım esıme yedırdım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?