Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar

Akşam yemeğim kahveli süt

Ara öğün
4 adet falan çubuk kraker
1 hurma
şekersiz çay

bu Sabah
kkutusu kadar peynirliyumurta
yarım dilim ekmek

Misafirlikteydim bende gofret kek vardı.Hiçbirinden almadım.Akşam yemeği iki gündür yok bende aç yatıyor aç kalkıyorum ama mutluyum :) Dünde 200 defa ip atladım

@şahgul sana bişe diycem
Bugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
yoğurt veya salata Yok mu olsa onlara abanırsın pilav ve yemeği tadımlık yaparsın.
Eğer yoksa ikisinden de 1'er kepçe al yemeğin suyunu almamaya çalış.yemekten yarım saat 1 saat önce Bol su ile mesela ben 4 bardak içerim 2-3 iç içemiyorsan midenin yarısını doldur. Sonra yemeğe git yemekten bir saat sonra su iç yine. Hadi başarılar. Akşama gircem. Menü için. İnternet bin in altına düştüğü için sık giremiycem

Bugün patates yemeği ve bulgur pilavı var porsiyonlarım nasıl olmalı kızlar.Patates yemeği alırım diye sabah ekmeği yarımdilim yedim
Bence patates de bulgur da yeme yarın tartı günü. Ton balığı al salatayla onu ye. Yada varsa tavuk haşla salatayla ye

kIZLAR AKŞAM aç duruyorum ama öğlen maalesef sadece salata ve yoğurtla geçiştiremem birer kepçe alırım ikisindende havuç var bezelye var içinde patates almamaya çalışırım, sabah zaten az yedim akşamda yine süt içerim dengelerim . 3 bardak su oldu bile suya devam

Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)
Zerosima eve gelir gelmez dikkat etmeye basladim. ya valla bu millet ne yiyo ya :) ozledim evimi sebzelerimi diyetimi :) kizin biri geldi orda diyetteymis sozde spor yapmis gelmis gomdu butun kekleri pastalari :)

Haha öyle diyete can kurban deseydin

Sabah hem patates hem ekmek olmamış
Mücver de kızartma değilse iyi

Gunaydin kizlar ben henuz listede olmadigim icin bugun yapicam sporumu cok sukur bu sabah 79 u gordum normaldir degilmi dun sabah 80.400 ciktim bu sabah 79 dum?

Fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…