Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayali bile guzel geliyor bugunlerde cok hareketli geciyor gunlerim. sessizlige sakinlige o kadar ihtiyacim varki. ama zaman yok :)

Kujum dün kızım 00.30 da uyudu bi çığırındım en çok yalnızlığı özledim diye eşim ne düşündü bilmem kıçımı dönüp yattım yoruldum yaa beb uyuyana kadar saat 2 oldu yine

Oh ne güzel canımm git eğlen valla keşke bende gidebilsemm :)
bizde ekşın bol canım.her haftasonu ya konser ya tiyatro ya piknik ya yürüyüş ya şehır dışına kaçış. çoluk çocuk olmadığı için kafamıza göre gezebiliyoruz.
yap yap sende yap.gez dolaş :)

Ben evlensem kesinn özlerimm pişman olurum diye evlenmiyorum zatenn haha

Ben bir tek pazarları boşum onda da ne yapacağımı şaşırıyorum

hayali bile guzel geliyor bugunlerde cok hareketli geciyor gunlerim. sessizlige sakinlige o kadar ihtiyacim varki. ama zaman yok :)
bnde de oluyor o.evde 2 kişi olmamıza rağmen :) bazen eşim arkadaşlarıyla çıkıyor 2 3saatliğine.inan o gün kendime bi buluşma fln ayarlamıom arkadaşlarımla.evde kendimle başbaşa kalıyım die. insan kendiyle kalmayı özlüyor cidden. bir film izlemek tek başına yada kitap okumak insanı resetliyor :)
Kujum dün kızım 00.30 da uyudu bi çığırındım en çok yalnızlığı özledim diye eşim ne düşündü bilmem kıçımı dönüp yattım yoruldum yaa beb uyuyana kadar saat 2 oldu yine
kuzum kıyamam.azıcık sabır. annelerin işi çok zor cidden. ama olsun büyüyecek bak.ilerde ayyy kızım uyan artık öğlen oldu diyeceksn :)
yalnızlığı seviyorum bnde.çok olmamak kaydıyla tabi :))

Benimde dün çok başım ağrıdı idlib teki çocuklardan çok etkilendim. Biz olsun diye ne kadar uğraşıyos çocuk için ama orda pisi pisine gidiyor evlatlar. Kimyasal gaz nedir ya ortada düşman bile yok .Dünyanın gidişatından çok mutsuzumçVe tüm bunlar bizim yanı başımızda oluyor. Savaşta bile çocuk yapan doğuran zihniyet kıziyorum bazen ama en doğrusunu Allah bilir..

Bizde salata barı falan yok canım zaten 2 çeşit yemek çıkar. Patateslerinden değilde bezelye havuç almaya çalışıcam şuan çok yoğun çalışıyorum sadece yogurt ve salata ile geçiştiremem 1 kepçede olsa alıcam akşama yemem yine bişi süt içer yatarım.Evde aç yapıyorumda iş te olmuyor

Zaten yalnız kalsam da rahat olmuyorum ki iki saat arkadaşla kahve içeceğim diye çıkarım mesaj atıp dururum

Bende o kısmını çözemedem kaç yıldır sürüyor savaş bunlar hızla ürüyor gram beyin yok mübareklerde

çok haklısın. çocuklar çok masum ama onlar bedeller ödüyor. çok üzülüyorum. ve böyle bir ortamda korunma yöntemlerini bildiklerini zannetmiyorm.

çok haklısın. çocuklar çok masum ama onlar bedeller ödüyor. çok üzülüyorum. ve böyle bir ortamda korunma yöntemlerini bildiklerini zannetmiyorm.

Bilmiyorum ki neyin kafası, yurt dışı ülkeleri dil bilen, üniversite mezunu, bilgili olanları göçte kendi ülkesine kabul etti bize kalan mülteciler genelde diyeyim daha bilinçsiz kısmı.

Bende o kısmını çözemedem kaç yıldır sürüyor savaş bunlar hızla ürüyor gram beyin yok mübareklerde

Allahım nasıl dayandı minik yavrular o acıya.Düşünüyorumda hep kendimizle muşguluz medyada gördükçe geliyor bunlarda aklımıza.

Kujum savaşta bile zevk peşindeler ölüyorsun hala sevişiyorsun valla bravo

Kujum savaşta bile zevk peşindeler ölüyorsun hala sevişiyorsun valla bravo
aynen.orasıda ilginç geliyor bana. Allah başımıza vermesin.
fakat istanbulda çoook var mülteci.bebekleriyle yollarda açız yazılarıyla bekliolar. ozaman içim gidiyor

kendini kötü hissedeceksen yani akşama kadar dayanamam diyorsan ye tabiki de bezelye de çok masum değil hani patatesle aynı gruptalar. Yani patates de yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…