hayali bile guzel geliyor bugunlerde cok hareketli geciyor gunlerim. sessizlige sakinlige o kadar ihtiyacim varki. ama zaman yok :)mevsim geçişi herşeyimizi etkiliyor. hava gibi bizde de dengesizlik oluyor.bnmde akşamları hiç yiyesim olmuyor. dünde eşim yoktu bşy yemedim bitirdim günü. ama öğrenciliğime döndüm dün. açtım bilgisyrı izledim yabancı dizilerimi bi yeşil çay yptm. koltukta yattım öyle.yalnızlığıda özlermiş dmkki insan
Kujum dün kızım 00.30 da uyudu bi çığırındım en çok yalnızlığı özledim diye eşim ne düşündü bilmem kıçımı dönüp yattım yoruldum yaa beb uyuyana kadar saat 2 oldu yinemevsim geçişi herşeyimizi etkiliyor. hava gibi bizde de dengesizlik oluyor.bnmde akşamları hiç yiyesim olmuyor. dünde eşim yoktu bşy yemedim bitirdim günü. ama öğrenciliğime döndüm dün. açtım bilgisyrı izledim yabancı dizilerimi bi yeşil çay yptm. koltukta yattım öyle.yalnızlığıda özlermiş dmkki insan
bizde ekşın bol canım.her haftasonu ya konser ya tiyatro ya piknik ya yürüyüş ya şehır dışına kaçış. çoluk çocuk olmadığı için kafamıza göre gezebiliyoruz.Oh ne güzel canımm git eğlen valla keşke bende gidebilsemm :)
mevsim geçişi herşeyimizi etkiliyor. hava gibi bizde de dengesizlik oluyor.bnmde akşamları hiç yiyesim olmuyor. dünde eşim yoktu bşy yemedim bitirdim günü. ama öğrenciliğime döndüm dün. açtım bilgisyrı izledim yabancı dizilerimi bi yeşil çay yptm. koltukta yattım öyle.yalnızlığıda özlermiş dmkki insan
oh oh iyiymis :))
bizde ekşın bol canım.her haftasonu ya konser ya tiyatro ya piknik ya yürüyüş ya şehır dışına kaçış. çoluk çocuk olmadığı için kafamıza göre gezebiliyoruz.
yap yap sende yap.gez dolaş :)
bnde de oluyor o.evde 2 kişi olmamıza rağmen :) bazen eşim arkadaşlarıyla çıkıyor 2 3saatliğine.inan o gün kendime bi buluşma fln ayarlamıom arkadaşlarımla.evde kendimle başbaşa kalıyım die. insan kendiyle kalmayı özlüyor cidden. bir film izlemek tek başına yada kitap okumak insanı resetliyor :)hayali bile guzel geliyor bugunlerde cok hareketli geciyor gunlerim. sessizlige sakinlige o kadar ihtiyacim varki. ama zaman yok :)
kuzum kıyamam.azıcık sabır. annelerin işi çok zor cidden. ama olsun büyüyecek bak.ilerde ayyy kızım uyan artık öğlen oldu diyeceksn :)Kujum dün kızım 00.30 da uyudu bi çığırındım en çok yalnızlığı özledim diye eşim ne düşündü bilmem kıçımı dönüp yattım yoruldum yaa beb uyuyana kadar saat 2 oldu yine
bnce ikisinide yeme. kan şekerini yükseltip indircek patates.sonra hemen acıkacaksın. ama yinede sen bilirsin. ayrıca karbonhidrat oldğnun farkındasn zaten. bizim şirkette her zaman salata barı vardır. sizde yok mu? ben yiyebilcğm yemek olmadğı zaman salata yogurt yapıyorm.
Zaten yalnız kalsam da rahat olmuyorum ki iki saat arkadaşla kahve içeceğim diye çıkarım mesaj atıp dururumbnde de oluyor o.evde 2 kişi olmamıza rağmen :) bazen eşim arkadaşlarıyla çıkıyor 2 3saatliğine.inan o gün kendime bi buluşma fln ayarlamıom arkadaşlarımla.evde kendimle başbaşa kalıyım die. insan kendiyle kalmayı özlüyor cidden. bir film izlemek tek başına yada kitap okumak insanı resetliyor :)
kuzum kıyamam.azıcık sabır. annelerin işi çok zor cidden. ama olsun büyüyecek bak.ilerde ayyy kızım uyan artık öğlen oldu diyeceksn :)
yalnızlığı seviyorum bnde.çok olmamak kaydıyla tabi :))
Dünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay
Saat 13,30
1 kupa sade nescafe
Saat 20,30
1 dilim ekmek
3-4 tike tavuk
Salata
2 saat yrüüyüş
1 litre su
@ciwan_annesi @Kkli_kadin
Bende o kısmını çözemedem kaç yıldır sürüyor savaş bunlar hızla ürüyor gram beyin yok mübareklerdeBenimde dün çok başım ağrıdı idlib teki çocuklardan çok etkilendim. Biz olsun diye ne kadar uğraşıyos çocuk için ama orda pisi pisine gidiyor evlatlar. Kimyasal gaz nedir ya ortada düşman bile yok .Dünyanın gidişatından çok mutsuzumçVe tüm bunlar bizim yanı başımızda oluyor. Savaşta bile çocuk yapan doğuran zihniyet kıziyorum bazen ama en doğrusunu Allah bilir..
çok haklısın. çocuklar çok masum ama onlar bedeller ödüyor. çok üzülüyorum. ve böyle bir ortamda korunma yöntemlerini bildiklerini zannetmiyorm.Benimde dün çok başım ağrıdı idlib teki çocuklardan çok etkilendim. Biz olsun diye ne kadar uğraşıyos çocuk için ama orda pisi pisine gidiyor evlatlar. Kimyasal gaz nedir ya ortada düşman bile yok .Dünyanın gidişatından çok mutsuzumçVe tüm bunlar bizim yanı başımızda oluyor. Savaşta bile çocuk yapan doğuran zihniyet kıziyorum bazen ama en doğrusunu Allah bilir..
çok haklısın. çocuklar çok masum ama onlar bedeller ödüyor. çok üzülüyorum. ve böyle bir ortamda korunma yöntemlerini bildiklerini zannetmiyorm.
Bende o kısmını çözemedem kaç yıldır sürüyor savaş bunlar hızla ürüyor gram beyin yok mübareklerde
Ben evlensem kesinn özlerimm pişman olurum diye evlenmiyorum zatenn haha
Kujum savaşta bile zevk peşindeler ölüyorsun hala sevişiyorsun valla bravoçok haklısın. çocuklar çok masum ama onlar bedeller ödüyor. çok üzülüyorum. ve böyle bir ortamda korunma yöntemlerini bildiklerini zannetmiyorm.
aynen.orasıda ilginç geliyor bana. Allah başımıza vermesin.Kujum savaşta bile zevk peşindeler ölüyorsun hala sevişiyorsun valla bravo
kendini kötü hissedeceksen yani akşama kadar dayanamam diyorsan ye tabiki de bezelye de çok masum değil hani patatesle aynı gruptalar. Yani patates de yiyebilirsinBizde salata barı falan yok canım zaten 2 çeşit yemek çıkar. Patateslerinden değilde bezelye havuç almaya çalışıcam şuan çok yoğun çalışıyorum sadece yogurt ve salata ile geçiştiremem 1 kepçede olsa alıcam akşama yemem yine bişi süt içer yatarım.Evde aç yapıyorumda iş te olmuyor
kendini kötü hissedeceksen yani akşama kadar dayanamam diyorsan ye tabiki de bezelye de çok masum değil hani patatesle aynı gruptalar. Yani patates de yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?