Evet kesinlikle en doğrusunu Allah bilir.Benimde dün çok başım ağrıdı idlib teki çocuklardan çok etkilendim. Biz olsun diye ne kadar uğraşıyos çocuk için ama orda pisi pisine gidiyor evlatlar. Kimyasal gaz nedir ya ortada düşman bile yok .Dünyanın gidişatından çok mutsuzumçVe tüm bunlar bizim yanı başımızda oluyor. Savaşta bile çocuk yapan doğuran zihniyet kıziyorum bazen ama en doğrusunu Allah bilir..
Ahh çocuklar onlar için kopsun kıyametaynen.orasıda ilginç geliyor bana. Allah başımıza vermesin.
fakat istanbulda çoook var mülteci.bebekleriyle yollarda açız yazılarıyla bekliolar. ozaman içim gidiyor
Evet kesinlikle en doğrusunu Allah bilir.
Allah yardımcıları olsun. Zalimleri kahru perişan etsin. Rabbim onlara büyük bir dert versin kendi dertleriyle ugrassinlar. Mazlumlara karışmasinlar. İnşallah.
Yanibasimizda bunlar oluyor ve biz bunun önüne geçemiyoruz. Ne kadar acı.
Müslüman olduğumdan utanıyorum. Gerçi gücümüz yetmiyor o da ayrı bir mesele.
Allahım bütün Müslümanların yardımcısı olsun. Bizim ülkemizide koru Rabbim.
Özlersin ama bir iki saat sonra yalnız yatmak istemezsin.Ben eşimsiz uykudan tat almıyorum açıkçası
öğlen bizde de bezelye vardı. ve yemedimmmmtruff vardı yemedimmm. pilav vardı yemediiiimmm.
sadece corba yogurt salata
sana da. teşekkür ederim :)
Afiyet olsun canım
Bnde oyle hissediyorm.aynaya bakiyorm. Bacaklarimda ne kdr gitmis fln diyorm:) giydgm pantlna kendimi dha bi yakistiriyorm.ay ne kdr potluk var ya fln ypiyorm.gorende kemiklerim sayilio zanneder tavirlarmdan:)Yine tartida eksiyim. Cok mutluyum. Eksi cikinca kendimi aynada da zayif gibi goruyorum
Bnde oyle hissediyorm.aynaya bakiyorm. Bacaklarimda ne kdr gitmis fln diyorm:) giydgm pantlna kendimi dha bi yakistiriyorm.ay ne kdr potluk var ya fln ypiyorm.gorende kemiklerim sayilio zanneder tavirlarmdan:)
Bnde oyle hissediyorm.aynaya bakiyorm. Bacaklarimda ne kdr gitmis fln diyorm:) giydgm pantlna kendimi dha bi yakistiriyorm.ay ne kdr potluk var ya fln ypiyorm.gorende kemiklerim sayilio zanneder tavirlarmdan:)
Ip atlamak cok yararli. Ben dogumlardan sonra atlayamiyorum artikBende 100 kere ip atladım geldim sabahta 50 kere atladım akşamda inş 100 kere atlayabilirim :)
Ip atlamak cok yararli. Ben dogumlardan sonra atlayamiyorum artik
Aynen canım bi türlü dinlenemiyorum evde işte hiç farketmez yogunlul hasta ediyor beniZaten dinlenemediğimiz için geçmiyorrr
Aynen canım bi türlü dinlenemiyorum evde işte hiç farketmez yogunlul hasta ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?