Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet kesinlikle en doğrusunu Allah bilir.
Allah yardımcıları olsun. Zalimleri kahru perişan etsin. Rabbim onlara büyük bir dert versin kendi dertleriyle ugrassinlar. Mazlumlara karışmasinlar. İnşallah.
Yanibasimizda bunlar oluyor ve biz bunun önüne geçemiyoruz. Ne kadar acı.
Müslüman olduğumdan utanıyorum. Gerçi gücümüz yetmiyor o da ayrı bir mesele.

Allahım bütün Müslümanların yardımcısı olsun. Bizim ülkemizide koru Rabbim.

Bizim gücümüz yetmiyor artı bizim ülkemiz nereye gidiyor. Endişe etmiyorum desem yalan olur.
Allah bugünümüzü aratmasın
Bizim derdimiz dert değil aslında bazen çok boş yaşadığımı düşüyorum.Akşam arkadaşlarla toplanıp sohbet ettik bu konu üzerine 3 5 para topladık aramızda elimizden gelen bu

Öğlen yemeğim
2 yemek kaşığı bezelyeli patates
4 yemek kaşığı bulgur
tuzsuz ayran
1 hurma

Nette baktım ana yemeğin yanında 4 yk bulgur diyette yenir yazıyordu. Aslında çokta doygun değilim.
Azda olsa herşeyden vitamin almalıyım kafası var bende .Pişman değilim

Yine tartida eksiyim. Cok mutluyum. Eksi cikinca kendimi aynada da zayif gibi goruyorum
Bnde oyle hissediyorm.aynaya bakiyorm. Bacaklarimda ne kdr gitmis fln diyorm:) giydgm pantlna kendimi dha bi yakistiriyorm.ay ne kdr potluk var ya fln ypiyorm.gorende kemiklerim sayilio zanneder tavirlarmdan:)

Bende 100 kere ip atladım geldim sabahta 50 kere atladım akşamda inş 100 kere atlayabilirim :)

Akşama annemdeyiz yemeğe yemek olayını bir abartıyor kendisi anlatamam. Yemiyorum diye kızıyor birde. Sanki bir deri bir kemik kaldım muamelesi yapıyor. Ama ısrar etmiyor artık ye ye diye sadece kızıyor. Hasta olacaksın. Az uyku az yemek bünyen zayıf düşecek diye. Anne işte bende kızım yemeyince üzülüyorum. Ama ileride kilo problemi yaşamaktansa az ama öz yesin daha iyi.

Ip atlamak cok yararli. Ben dogumlardan sonra atlayamiyorum artik

Bana sanki az yaptıgım için 100 defa atlayabiliyorum 50 set halinde sanki faydası az gelirmiş gibi geliyor
Ama kalbim çok hızlı çarpıyor zorlasamda 200 e çıkamıyorum arka arkaya o yüzden sabah akşam posta posta atlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…