Bende öyle düşünüyorum canım ev temiz ama benim kocam da titiz olunca ikimizinde içinin rahat olması lazım. Gerçi evde durduğumuz yok yatmadan yatmaya eve giriyoruz resmen diğer zaman yukarda yiyip içiyoruz gece 12 gibi aşağı iniyoruz bu hafta temizlemicemTemizlik konusunda esnetmelisin kendini bu pazar iş yapma mesela
Dikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.KIzlar bugün çok tuhafım canım hiç bişey yemek istemiyor su bile içmek istemiyorum ne oldu anlamadım
50 yapabiliyorsan 51 e cikar 52 53 diye artir.
Bana sanki az yaptıgım için 100 defa atlayabiliyorum 50 set halinde sanki faydası az gelirmiş gibi geliyor
Ama kalbim çok hızlı çarpıyor zorlasamda 200 e çıkamıyorum arka arkaya o yüzden sabah akşam posta posta atlıyorum
Canim bende şimdi alıyorum eliptik nasıl faydasını gördün muDikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.
Ben ilk gun eliptikte 10 dk yi zor bitirdim 2-3 dk artira artira 40 dk ya ciktim.
Dikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.
Ben ilk gun eliptikte 10 dk yi zor bitirdim 2-3 dk artira artira 40 dk ya ciktim.
Bende öyle düşünüyorum canım ev temiz ama benim kocam da titiz olunca ikimizinde içinin rahat olması lazım. Gerçi evde durduğumuz yok yatmadan yatmaya eve giriyoruz resmen diğer zaman yukarda yiyip içiyoruz gece 12 gibi aşağı iniyoruz bu hafta temizlemicem
Kosar pozisyonda hizli yapiyorum kollarimi da aktif kullaniyorumCanim bende şimdi alıyorum eliptik nasıl faydasını gördün mu
Sağlığımız bozuluyor valla zaten benim zaman sıkıntım var bide hastayım hala geçmedi biraz dinlesem iyi olacakBende çok seviyorum temizlik ama bu yıl akışına bıraktım resmen kimse bize madalya takmayacak
Ben de bi kerede yapabilmen icin diyorum 51 52 diye sonra 100 200taneyi hic durmadan sikintisiz yapar hale geleceksin. Vucudun kalbin alisacak. Ama pat diye 50 den yuze cikmak zararli olur kalbimiz hizlansin tabi ama catlayacak gibi atmamaliaRTIRIYORUM ZATEN 100 den 200 250 ye çıkardım ama ben istiyorum bir kerekte artırayım . posta posta yapmak sıkıntım ama zorlasam da yapamıyorum mecbur sabak akşam oluyor.200 kere yi bir kerekte bacaklarım titriyor kalbim hızlanıyor
Hangi marka aldın canımSlm kızlar nasılsınız size güzel bi haberim var kendimi daha hafif hissediyorum veeeeee eliptik bisiklet siparişini dün verdim :))) ama ne zaman elime geçer bilmiyorum
Bende artık daha çok yorulunca Allah güç kuvvet versin sabah akşam yapmak istiyorum sabah 5.30 6 gibi kalkıp yapsam duş kahvaltı hazırla giyin süslen ise gel anca akşamda yemek ye bulaşık ortalığı topla sonra yine spor yapsam gece 1 den aşağı yatamam ben hadi hayirlisiKosar pozisyonda hizli yapiyorum kollarimi da aktif kullaniyorum
Kilo vermem duzenli, ustelik onceden sporsuz kilo verirken hissetmezdim farki simdi esim bile bedenimin inceldigini soyluyor.
Gunluk 1 saat duraksiz yapmam lazim cocuklardan dolayi olmuyor illaki gelip durduruyorlar
Voit canım voit prizma mi öyle biseyHangi marka aldın canım
ahh o çocuklar bende yürüyüş bandını açınca kızım geliyor (3 yaşında) önce ben diye ara ara da düğmeye basıyor. Ahh şu kilolar.Kosar pozisyonda hizli yapiyorum kollarimi da aktif kullaniyorum
Kilo vermem duzenli, ustelik onceden sporsuz kilo verirken hissetmezdim farki simdi esim bile bedenimin inceldigini soyluyor.
Gunluk 1 saat duraksiz yapmam lazim cocuklardan dolayi olmuyor illaki gelip durduruyorlar
Bazen kizimi direksiyona oturyutorum oglum da pedala cikiyor hep beraber yapiyoruz. Arada canlari da yaniyor ama dinlemiyorlar napiyimahh o çocuklar bende yürüyüş bandını açınca kızım geliyor (3 yaşında) önce ben diye ara ara da düğmeye basıyor. Ahh şu kilolar.
Canim ben eşimin oğluna bakıyorum ya bensiz uyumuyor sipa kanguru gibi kese dikicem vücuduma az kaldı ben banyodayken bile kapıda bekler bana çok düşkün bende onu uyuttuktan sonra yaparım artikahh o çocuklar bende yürüyüş bandını açınca kızım geliyor (3 yaşında) önce ben diye ara ara da düğmeye basıyor. Ahh şu kilolar.
Canim valla hiç utanma bende bisiklet sürmeyi bilmiyorum ama iki hafta önce eşim bana bisiklet aldı öğrenene kadar sokakta düşe kalka öğrenicem geçenler düştüm zaten :) ama moral bozmak yok öğrenince bu kilolari da vericezKizlar komik gelecek ama esim dogumgununde ne istersin dedi. Normalde kabul etmeyecegini bildigim icin paten dedim.siparis etmis geldi bugun patenler.
1 saat paten 470 kaloriymis. Ama coluklu cocuklu kadin nasil paten yapicam ben
Sakin bi ormana falan gitmem lazim
Ogrenirsin canim. Hem zevkli hem sportif. Bisikleti de cok severim hatta ilk onu dedim esime. Cocuklar buyuyunce 4lu bisikletle gezeriz dedi. Mantikli geldi. Ama paten biraz komik koca kadin icin ya. Hele de bilmiyorum hic cocukluk hayalimdiCanim valla hiç utanma bende bisiklet sürmeyi bilmiyorum ama iki hafta önce eşim bana bisiklet aldı öğrenene kadar sokakta düşe kalka öğrenicem geçenler düştüm zaten :) ama moral bozmak yok öğrenince bu kilolari da vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?