Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 193. ETAP***

Semo ( 67.3) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 55.1 / / / % )
S_A ( 76,80 / / / % )
samanyolu ( 65.4 / / / % )
pinup ( 62 / / / % )
seebu ( 66/ / / %)
ca_cansu (52.7 / / / %)
serapince (66.7 / 66.3 / 0.4 / 0.6%) (yeni üye)
kalsi (88.5 / 87.3 / 1.2 / 1.36%) (yeni üye)
vafers
karamel (79.6 / 78.8 / 0.8 / 1.01%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo ( )

Son düzenleme:

caanım kusura bakma görmedim ya geçmiş olsun bi ekg ve efor testi yaptır kalp problemi olmasın da biz de seni çok ssevdik eğerr bu kadar zorlanıyorsan spor yapmayabilirsin ama teşhisi bana mutlaka söyle

pin up öğlene kadar iftiharla akşamı utançla sunaaarr

sabah 1 elma

ara gibi öğlen gibi bir elma

akşam üstü 4 gibi bir kase yoğurt ve ve az tavuk karışımı bir kaç ceviz

sonra spor

45 dk plates

20 dk da traboline spor salonumda yeni bir ders çk çılgın idda şu dersi tamamlasam 500 kalori yakacağımız
tramboline üzerinde hop hop bi oyna bi bu yana çılgınlar gibi zımlayarak bişilr yapıoruzz acayip bi ders ama tamamlayamadım

1,5 ltre su oldu kanımca

15 dk saunaaa

her şey iidi

tabi annemin pidesini götrene kadar

bir pide yedim kızlar

caanım kusura bakma görmedim ya geçmiş olsun bi ekg ve efor testi yaptır kalp problemi olmasın da biz de seni çok ssevdik eğerr bu kadar zorlanıyorsan spor yapmayabilirsin ama teşhisi bana mutlaka söyle

valla bugün gittiğim bölüm anlamadı zaten tahlil yaptırdı sadece p.tesi kalp damara gidicem o ekg yaptırır sanırım ben üşüttüm die dahiliyeye gittim ama anlamadı bişey.. önemli bi durum olduğunu sanmıyorum ya kalp kaslarım kasıldı yada üşüttüm ama p.tesi yada salı gittiğimde sizide bilgilendiririm.. ben geçen hafta 66.7 idim haticecim..

geçmişişşşşş olsunnnn serapince

neden grptan çıkman gereksin ki ben onu anlamadm diet yapabilcen sonuç olarak

sağlık herşeyde önemli canm dikkatt ett

geçmişişşşşş olsunnnn serapince

neden grptan çıkman gereksin ki ben onu anlamadm diet yapabilcen sonuç olarak

sağlık herşeyde önemli canm dikkatt ett

teşekkür ederim pinupcumm..

bi süre spor yapamıcam zaten kilo verişlerim çok az oluyo bide spor yapmazsam belki hiç veremem gruba kötü etkim olur die yeni arkadaşlar çağırmak isterseniz anlarım ben yine paylaşım yaparım iyileşince listeye girerim belki die haber verdim ama sizi kötü etkilemiceksem listede kalmayı isterim :)) zaten en fazla 1 hafta 10 gün yapmam kendime gelince başlarım yine ama azdan başlarım tabii :S

Kızlar merhaba..

hticecim eminim nerdesin diyeceksin fakat bilgisayara format attırdım hadii herşeyi geri yükleyene kadar canım çıktıı desem yeridir yani..!!

buranında şifresini unutmuşum bi yere yazmıştım ama onuda aradım buldum hemen gırınce degıstım sıfremı unutmıım dıye..

ve uzun biraradan sonra kilomu aşırı utançla hayal kırıklığıyla yazıyorum..
kilom maalesef 76.2 ama resmen gözümden yaş geliyodu okadarüzüldümmmmmmmm

***3. TAKIM 193. ETAP***

Semo ( 67.3) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 55.1 / / / % )
S_A ( 76.8 / 76.2 / 0.6 / 0.78% )
samanyolu ( 65.4 / / / % )
pinup ( 62 / / / % )
seebu ( 66/ 65.2 / 0.8 / 1.21%)
ca_cansu (52.7 / 52.5 / 0.5 / 0.95%)
serapince (66.7 / 66.3 / 0.4 / 0.6%) (yeni üye)
kalsi (88.5 / 87.3 / 1.2 / 1.36%) (yeni üye)
vafers
karamel (79.6 / 78.8 / 0.8 / 1.01%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo ( )

Son düzenleme:

spor
su
ana öğün
ara öğünlerden puan kırdım özellkle bademden 100 gram badem 600 kalori çok fazla
toplam 3 nazar boncuğu. bu arada akşam yemek yememişsin ordan puan kırmadım.badem yemişsin yemk yerinec. :S

dünkü ve bugünkü menünü görreyim canım kilo vermişsin az çok fark etmez tebrikler

geçmiş olsun, çabuk iyileşirsin umarım karamel

biraz az yiyorsun geldi bana, eğer böyle acıkmadan idare edebiliyorsan çok iyi
ara ana öğünler yürüyüş kaçamak yok
suyu da içmişsindir diye düşünüyorum

böyle devam

serabım çok geçmiş olsun
sen iyi ol yeterki bütün boncuklar sana

bugünkü menüm; sabah kepekli az yağlı peynirli tost bir çay
arada bir elma
öğlen bir kase patates salatası
ara yeşil çay
akşam bir tabak ıspanak çeyrek dilim ekmek
2 saat sonra yarım portakal
1.5mil leslie yle home walk artı pilates
1,5 lt su ikiye 250 mil kaldı
kilomda pek bi değişiklik yok nedense dijitalde değil tartı acil dijidal tartı almam lazım
62 geliodum normalde dijitalde 64 çıkıo şimdide 62 den birazz aşşada bilmem artık

tekrar tekrar geçmiş olsun canım
akşama
ama çok aç kalmışsın budurumda boncuk veremiyorum tatlım ara yok su yok spor yok hastalık sebebiyle ama olsun benim bütün boncuklarım sana

vaferscimmm çok saoll eşimmm
bu gününe bayıldım kusur bulamadım
61 le 62 arasındaki çizgileri say kızzz ordan anlarsın kaç yüz gram gitmiş :))))

canım dün öğle akşam salata yanında tavuk eti yedim.. aralarda kuru yemiş 1 portakal
1.5 litre su.. spor yok kahvaltı da ise ekmek peynir

bugün ise öğlen meyve aralarda kuru üzüm
2 litre su spor yürüyüş
kahvaltıda ise diyet sütlü müsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…