offff cansu bana kız biraz bir kase bademi oturdum yedim
seebucum spor yapsam ne olacak bi o kaadar da yedim ve kilo verrmedim gibi geliyor bana
pinup yemeeeeeee
vaferscım kusuruma bakma canım bazen ıslerım oluyo gec gırebılıyorum ama menulerını aksatmadan takıp edıcem :))
kaptanım ve tum grup arkadaslarım bu grupta olmaktan cok memnunum gıtmek ıstemıyorum sızınde musadenızle tabıama saglık sorunlarımdan dolayı artık spor yapamıyorum bugun doktordaydım sonucları yarın al dedılerde yarın sınavım oldugu ıcın p.tesı gıtcem nefes aldıkca kalbıme bıde sırtıma bıcak saplanıyo gıbı oluyo ( sanırım kaslarla alakalı bısey nefes alamazken spor yapamam ama yeme ıcmeme dıkkat edıp daha az yemeye gayret edıcem cunku pek kıpırdayamıyorum erıtemem dıe.. Sakıncası yoksa boyle devam edebılırmıyım ıyılesene kadar??
Bugun tahlıl mahlıl sebebıyle kahvaltı yapmadım oglen 1 peynırlı pogca yedım aksamda 1 tabak corba 1 dılım ekmek su da 1 lt yatana kadarda anca yarım lt ıcerım yarın 12 ye kadar geremeyebılırım kılom 66.3 geldım hatıcecım hesaplamayı bılmıyorum(
caanım kusura bakma görmedim ya geçmiş olsun bi ekg ve efor testi yaptır kalp problemi olmasın da biz de seni çok ssevdik eğerr bu kadar zorlanıyorsan spor yapmayabilirsin ama teşhisi bana mutlaka söyle
caanım kusura bakma görmedim ya geçmiş olsun bi ekg ve efor testi yaptır kalp problemi olmasın da biz de seni çok ssevdik eğerr bu kadar zorlanıyorsan spor yapmayabilirsin ama teşhisi bana mutlaka söyle
geçmişişşşşş olsunnnn serapince
neden grptan çıkman gereksin ki ben onu anlamadm diet yapabilcen sonuç olarak
sağlık herşeyde önemli canm dikkatt ett
cansu o menüne sadece su ve mekikler içinfazlası yok ben ne yedim
sabah
2 dilim çavddar ekmeği ile tost portakal suyu tatlı kaşığı bal
ara
1 kase çilekli tarçınlı yoğurt
öğle
az buğdaylı nohutlu yoğurt çorba
bir parça tavuk salata
ara
bir parça hindistan cevizi
akşam
1 kase badem
2 lt su
200 mekik
30 şınav
leslie 4 mil
Kızlar merhaba..
hticecim eminim nerdesin diyeceksin fakat bilgisayara format attırdım hadii herşeyi geri yükleyene kadar canım çıktıı desem yeridir yani..!!
buranında şifresini unutmuşum bi yere yazmıştım ama onuda aradım buldum hemen gırınce degıstım sıfremı unutmıım dıye..
ve uzun biraradan sonra kilomu aşırı utançla hayal kırıklığıyla yazıyorum..
kilom maalesef 76.2ama resmen gözümden yaş geliyodu okadarüzüldümmmmmmmm
süper gidiyorsun canım nazar değmesin.
ana öğünler
ara öğünler
su
sporyürüyüş yürüyüştür.
benim menüm
sabah omlet yine tabiki yağsız ve tuzsuz sadece peynirli
ara portakal
öğlen mercimek çorbası
ara da çiğ badem
akşam yine mercimek çorbası
gecede süt içicem
bugün az yürüdüm 40 dakka hastayım çünkü
pazartesi kilom 79.6 ydı bu sabah 78.8
vaferscım kusuruma bakma canım bazen ıslerım oluyo gec gırebılıyorum ama menulerını aksatmadan takıp edıcem :))
kaptanım ve tum grup arkadaslarım bu grupta olmaktan cok memnunum gıtmek ıstemıyorum sızınde musadenızle tabıama saglık sorunlarımdan dolayı artık spor yapamıyorum bugun doktordaydım sonucları yarın al dedılerde yarın sınavım oldugu ıcın p.tesı gıtcem nefes aldıkca kalbıme bıde sırtıma bıcak saplanıyo gıbı oluyo ( sanırım kaslarla alakalı bısey nefes alamazken spor yapamam ama yeme ıcmeme dıkkat edıp daha az yemeye gayret edıcem cunku pek kıpırdayamıyorum erıtemem dıe.. Sakıncası yoksa boyle devam edebılırmıyım ıyılesene kadar??
Bugun tahlıl mahlıl sebebıyle kahvaltı yapmadım oglen 1 peynırlı pogca yedım aksamda 1 tabak corba 1 dılım ekmek su da 1 lt yatana kadarda anca yarım lt ıcerım yarın 12 ye kadar geremeyebılırım kılom 66.3 geldım hatıcecım hesaplamayı bılmıyorum(
serabım çok geçmiş olsun
sen iyi ol yeterki bütün boncuklar sana
bugünkü menüm; sabah kepekli az yağlı peynirli tost bir çay
arada bir elma
öğlen bir kase patates salatası
ara yeşil çay
akşam bir tabak ıspanak çeyrek dilim ekmek
2 saat sonra yarım portakal
1.5mil leslie yle home walk artı pilates
1,5 lt su ikiye 250 mil kaldı
kilomda pek bi değişiklik yok nedense dijitalde değil tartı acil dijidal tartı almam lazım
62 geliodum normalde dijitalde 64 çıkıo şimdide 62 den birazz aşşada bilmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?