Slm kızlar nasılsınız size güzel bi haberim var kendimi daha hafif hissediyorum veeeeee eliptik bisiklet siparişini dün verdim :))) ama ne zaman elime geçer bilmiyorum
Dikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.
Kosar pozisyonda hizli yapiyorum kollarimi da aktif kullaniyorum
Kilo vermem duzenli, ustelik onceden sporsuz kilo verirken hissetmezdim farki simdi esim bile bedenimin inceldigini soyluyor.
Gunluk 1 saat duraksiz yapmam lazim cocuklardan dolayi olmuyor illaki gelip durduruyorlar
Zorluyorum kendimi cnm yemeye içmeye
Eki Görüntüle 1978266 işyerinde arkadaşlar sürekli birşeyler yiyorlar. bana da alıyorlar. Çekmeceme baktım bugün bir sürü birikmiş. Hiç canım çekiyor mu çekmiyor. yemiyorum. Ben böyle daha mutlu oluyorum. İrademi seviyorum.
Dikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.
50 yapabiliyorsan 51 e cikar 52 53 diye artir.
Ben ilk gun eliptikte 10 dk yi zor bitirdim 2-3 dk artira artira 40 dk ya ciktim.
Eki Görüntüle 1978266 işyerinde arkadaşlar sürekli birşeyler yiyorlar. bana da alıyorlar. Çekmeceme baktım bugün bir sürü birikmiş. Hiç canım çekiyor mu çekmiyor. yemiyorum. Ben böyle daha mutlu oluyorum. İrademi seviyorum.
Bencede zorla çünkü sen sürekli sıvı alıyorsun yemiyorsun hiç, hep diyorum
dimi ya eskiden yerdik hepsini :)))Süpersinn cnm benim odamda böyle yiyecekler dolu daha bir de cevizli sucuk fıstıklı muska vs de dolu bende yemiyorum ha bir kutuda çikolata var kadınlar gününde gelmişti
dimi ya eskiden yerdik hepsini :)))
yemeyince insan daha bir motive oluyor sanki. Şimdi kutu kutu çikolata koysalar önüme yemem. Hergün yemekte makarna pilav börek ve mantı dan biri mutlaka oluyor. Onları da yemiyorum. Böyle motive oluyorum.
dimi ya eskiden yerdik hepsini :)))
yemeyince insan daha bir motive oluyor sanki. Şimdi kutu kutu çikolata koysalar önüme yemem. Hergün yemekte makarna pilav börek ve mantı dan biri mutlaka oluyor. Onları da yemiyorum. Böyle motive oluyorum.
Ben bir müddet yememe kararı aldım. korumada abartmadan yiyebilirim. Ancak yediğim gün mutlaka spor yapmalıyım. Bir yazı okumuştum. Bir dilim baklavayı eritmek için Bir futbol sahasını 10 tur atmak gerekir diye.Ben cnm çekerse yemek yiyorum 1 kaşıkta olsa 1 çatalda olsa maksat nefsim körelsinn çikolata olarakta bazen bir parça bitter atıyorum ağzıma ben tamamen çıkaramam hayatımdan :)
Ben cnm çekerse yemek yiyorum 1 kaşıkta olsa 1 çatalda olsa maksat nefsim körelsinn çikolata olarakta bazen bir parça bitter atıyorum ağzıma ben tamamen çıkaramam hayatımdan :)
Ben bir müddet yememe kararı aldım. korumada abartmadan yiyebilirim. Ancak yediğim gün mutlaka spor yapmalıyım. Bir yazı okumuştum. Bir dilim baklavayı eritmek için Bir futbol sahasını 10 tur atmak gerekir diye.
Aynen aslında hiç yememeye değil başlayınca bırakabilmeyi başarıyor muyuz mesele bu :) benimde tamamen çıkartmak gibi düşüncem yok ama diyetin başlarındayım ilerleyen zamanlarda tatmak iyi :)
Ayyy valla bugün çok açlık çekiyorum. Bu tarz şeyleride hep yemek istiyorum. İradeniz süper valla. Ben diyetimi bunları daha rahat yiyebilmek için yapıyorum resmen ahahahah. Onların hayaliyle motive oluyorumdimi ya eskiden yerdik hepsini :)))
Menümü de yazayım
Sabah 08.00 08.30
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Salata
Akşam 16.00 16.30
Ton balığı
Salata
Su 2lt 3 olur
Sende ton balıkçısın bu hafta bende ton balıklı salata yedim. bugünde düşünüyorum. nasıl yapıyorsun ben normal karışık salata yapıp üzerine ton balığı koyuyorumMenümü de yazayım
Sabah 08.00 08.30
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Salata
Akşam 16.00 16.30
Ton balığı
Salata
Su 2lt 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?