Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen kollarla yapınca bayağı inceliyor kol

Benimkinde de gofret var eşime götüreyim bari yemedim

Dikkat et canim bazi gunler hemen hicbir sey yemiyorsun mideni kusturme. Anoreksiyaya kadar varir mazallah.

50 yapabiliyorsan 51 e cikar 52 53 diye artir.
Ben ilk gun eliptikte 10 dk yi zor bitirdim 2-3 dk artira artira 40 dk ya ciktim.

Anladım canım mesela 110 yapayım 55 li set

Süpersinn cnm benim odamda böyle yiyecekler dolu daha bir de cevizli sucuk fıstıklı muska vs de dolu bende yemiyorum ha bir kutuda çikolata var kadınlar gününde gelmişti

Süpersinn cnm benim odamda böyle yiyecekler dolu daha bir de cevizli sucuk fıstıklı muska vs de dolu bende yemiyorum ha bir kutuda çikolata var kadınlar gününde gelmişti
dimi ya eskiden yerdik hepsini :)))
yemeyince insan daha bir motive oluyor sanki. Şimdi kutu kutu çikolata koysalar önüme yemem. Hergün yemekte makarna pilav börek ve mantı dan biri mutlaka oluyor. Onları da yemiyorum. Böyle motive oluyorum.

Bende ne makarna ne pirinç pilavı ne öğlen ne akşama ekmek aramıyorum ama abur cubur özlemiyorum değil irademle çelişiyorum arada ama kaçamak yok bakalım :) şuda var şimdiden morelim bozuk muhtemelen kilo vermedim ben yarın 64 yine bakalım bu cumadan sonra ne olacak

Ben cnm çekerse yemek yiyorum 1 kaşıkta olsa 1 çatalda olsa maksat nefsim körelsinn çikolata olarakta bazen bir parça bitter atıyorum ağzıma ben tamamen çıkaramam hayatımdan :)

Ben cnm çekerse yemek yiyorum 1 kaşıkta olsa 1 çatalda olsa maksat nefsim körelsinn çikolata olarakta bazen bir parça bitter atıyorum ağzıma ben tamamen çıkaramam hayatımdan :)
Ben bir müddet yememe kararı aldım. korumada abartmadan yiyebilirim. Ancak yediğim gün mutlaka spor yapmalıyım. Bir yazı okumuştum. Bir dilim baklavayı eritmek için Bir futbol sahasını 10 tur atmak gerekir diye.

Aynen aslında hiç yememeye değil başlayınca bırakabilmeyi başarıyor muyuz mesele bu :) benimde tamamen çıkartmak gibi düşüncem yok ama diyetin başlarındayım ilerleyen zamanlarda tatmak iyi :)

Ben bir müddet yememe kararı aldım. korumada abartmadan yiyebilirim. Ancak yediğim gün mutlaka spor yapmalıyım. Bir yazı okumuştum. Bir dilim baklavayı eritmek için Bir futbol sahasını 10 tur atmak gerekir diye.

Bende öyle canım zaten şimdi değil de koruma da öyle yapıyordum zaten :)

Aynen aslında hiç yememeye değil başlayınca bırakabilmeyi başarıyor muyuz mesele bu :) benimde tamamen çıkartmak gibi düşüncem yok ama diyetin başlarındayım ilerleyen zamanlarda tatmak iyi :)

Aynen canım benim vereceğim kilo az aslında hatta hiç vermesem de olur çünkü gayet iyiyim sadece biraz basenim var sıkılaşmak istyiorum bunun içinde spora ağırlık vericem ama eski gücüm yok gibi 2 gün yapınca 3.gün sıkılıyorum eskiler bilir ben nasıl spor yapardım günlük herkes onu söylerdi :)

Ayyy valla bugün çok açlık çekiyorum. Bu tarz şeyleride hep yemek istiyorum. İradeniz süper valla. Ben diyetimi bunları daha rahat yiyebilmek için yapıyorum resmen ahahahah. Onların hayaliyle motive oluyorum

Menümü de yazayım

Sabah 08.00 08.30
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Salata

Akşam 16.00 16.30
Ton balığı
Salata

Su 2lt 3 olur
Sende ton balıkçısın bu hafta bende ton balıklı salata yedim. bugünde düşünüyorum. nasıl yapıyorsun ben normal karışık salata yapıp üzerine ton balığı koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…