Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayyy valla bugün çok açlık çekiyorum. Bu tarz şeyleride hep yemek istiyorum. İradeniz süper valla. Ben diyetimi bunları daha rahat yiyebilmek için yapıyorum resmen ahahahah. Onların hayaliyle motive oluyorum
evet belli bir kiloya düşene kadar yememeyi hedefliyorum. Sonra rahat rahat tadımlık yemek için çünkü verdiğim kilolar bana hemen geri döner

90 sayfa kaynatmışsınız hey maşallah.
Menümü yazıp çıkıyım. İnternetim az daha üç haftam var pakete

16.Gün

Sabah:
9:50 1 yeşil elma
10:40 bitki çayı

Öğle:
13:37 1haşlanmış yumurta
14:00 1 fincan acı kahve
14:10 1 küçük elma
15:40 1haşlanmış yumurta

Akşam:
16:30 3 kaşık sebze yemeği
1 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı süt reçeli
Bitki çayı

Su: 2 ama 3 litre yapıcam
Spor: 7.5 km yürüyüş
1.5 saat

Yürüyüşe çıkmamak için kendimi zor tutuyorum yarın cuma diye. Yaa 2-3 km cik yürüsem nooollluuurrrrr

Güzel cnm

Kızlar ben çok titriyorum üşüyorum eve gidince iş umrumda değil ilaç içip uyumayı düşünüyorum dinlenmeyince bu hale geldim ateşim çıktı boğazım ağrıyor erken yatıp dinleneyim yarın iş var saat 8 gibi yatarım artik

boyunuza göre kilonuz ideal gibi ama vücut yapısı da önemli tabi
56 olup istediğim gibi yemek istiyorum. 58 59 olsam tok karnıma 60 61 gelcem yedikçe moralim bozulacak. Ama 56 öyle mi:) kıyaftle tartıl 57 ye iç 58 en fzla 59 nekadar da minnoş sayılar ahahaha :)

İyi akşamlar canlar
09.30 pul biberli yoğurt
5 tane hurma

12.30 kahvaltı
Bir tutam maydanoz
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Akşam 18.30
1 kepçe domates çorbası
Ekmek yok

Spor yok kızımı parka götürdüm
2 km yürümüşüm

Sabah
Yarim litre su
1Bardak yesil cay
1bardak sekersiz cay
2haslanmis yumurtanin beyazi
1Kk peynir
4dilim tatli kirmizi biber
4zeytin

Ara
1hurma

Oglen
1kase mercimek corbasi
3Kasik yogurt
Salata

Ara
Turk kahvesi
1hurma
1gun kurusu

Aksam
2corba kasigi kdr ispanak
3kasik yogurt

Su
2.5litre

Açim ama umrumda degil. Enerjisizim sdce. Yada psikolojik olarak bugn modum dusuk. Belki bi filtre kahve icmeye cikarm.blmiyorm. kendimi mutlu hissrtmiyorm. Yataga girip aglayasim var.nedenide yok isin ilginc yanı

Açim ama umrumda degil. Enerjisizim sdce. Yada psikolojik olarak bugn modum dusuk. Belki bi filtre kahve icmeye cikarm.blmiyorm. kendimi mutlu hissrtmiyorm. Yataga girip aglayasim var.nedenide yok isin ilginc yanı
Hava mı kötü burası bulutluydu canım sıkıldı tüm gün bi kahve iç kujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…