- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
boyunuza göre kilonuz ideal gibi ama vücut yapısı da önemli tabiCumrtsiyi kendime ödül gnü yaptm kahvaltya gidicem doyana kdr yicemmm az kaldı 1gün daha sabır :)
Ayyy valla bugün çok açlık çekiyorum. Bu tarz şeyleride hep yemek istiyorum. İradeniz süper valla. Ben diyetimi bunları daha rahat yiyebilmek için yapıyorum resmen ahahahah. Onların hayaliyle motive oluyorum
16.Gün
Sabah:
9:50 1 yeşil elma
10:40 bitki çayı
Öğle:
13:37 1haşlanmış yumurta
14:00 1 fincan acı kahve
14:10 1 küçük elma
15:40 1haşlanmış yumurta
Akşam:
16:30 3 kaşık sebze yemeği
1 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı süt reçeli
Bitki çayı
Su: 2 ama 3 litre yapıcam
Spor: 7.5 km yürüyüş
1.5 saat
Yürüyüşe çıkmamak için kendimi zor tutuyorum yarın cuma diye. Yaa 2-3 km cik yürüsem nooollluuurrrrr
Durursun durmasına da ben süt değil de yoğurt tercih ederdim. Tabi sen kendini daha iyi biliyonBEN şimdiden karnım gurul gurul bakalım sadece sütle durabilecek miyim ,durursam 3 cü akşam olacak
Süt bana tokluk hisi veriyorDurursun durmasına da ben süt değil de yoğurt tercih ederdim. Tabi sen kendini daha iyi biliyon
Ay bende yürümeyi çok seviyorum ama hep oturarak çalışıyorum
Bende oturarak ama çay servisi yapıyorum iş yerinde hareket oluyor hani sabah otur öğlende kalk değilim
Benimde oturarak işim ya bir yemeğe bir de wc için kalkıyorum. Fırsat bulursam çok zor. Biraz öğle arası yürüyüş yapıyorum.Bende oturarak ama çay servisi yapıyorum iş yerinde hareket oluyor hani sabah otur öğlende kalk değilim
Ben de aynı şekilde tüketiyorum.Sende ton balıkçısın bu hafta bende ton balıklı salata yedim. bugünde düşünüyorum. nasıl yapıyorsun ben normal karışık salata yapıp üzerine ton balığı koyuyorum
56 olup istediğim gibi yemek istiyorum. 58 59 olsam tok karnıma 60 61 gelcem yedikçe moralim bozulacak. Ama 56 öyle mi:) kıyaftle tartıl 57 ye iç 58 en fzla 59 nekadar da minnoş sayılar ahahaha :)boyunuza göre kilonuz ideal gibi ama vücut yapısı da önemli tabi
Hava mı kötü burası bulutluydu canım sıkıldı tüm gün bi kahve iç kujumAçim ama umrumda degil. Enerjisizim sdce. Yada psikolojik olarak bugn modum dusuk. Belki bi filtre kahve icmeye cikarm.blmiyorm. kendimi mutlu hissrtmiyorm. Yataga girip aglayasim var.nedenide yok isin ilginc yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?