Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kolaylık versin o ok zor. Kardeşim ay sonu askerden geliyor annemler de gelcek Artvin den çok mutluyum. Onlar gelene kadar ne versem kâr. Anamın yemeklerini özledim valla yiyecem.
Simdiden afiyet olsun :)
Ben de yazin trye gidecegim. 50 li rakamla gitmek hevesim.
Buraya evlenirken 59 ile geldim simdi trye de oyle olur insallah :)

Kaydasay77 kız maşşallah çocukları büyütmüşün. De ben 16 yaşa takıldım. Nasıl cesaret kız.
Hoş ben de eşimle 16 yaşında tanıştım. Üniversiteye gitmedim kazanıp yerleştiğim halde. Aşk işte uzak kalamam dedik. 20'de evlendim ben ailem istemedi biraz da maddi durumlardan gezdik sevgililiğimizin tadını çıkardık valla

Simdiden afiyet olsun :)
Ben de yazin trye gidecegim. 50 li rakamla gitmek hevesim.
Buraya evlenirken 59 ile geldim simdi trye de oyle olur insallah :)
Yaa inşallah olur caanı gönülden duacınım canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

eşimle aynı yaştayım birlikte büyüdük

Benüm annem de sinir olur iki saat yapamadın der alır o yapar. Bazen iyi oluyo bana iş vermiyiler

Eskiden annemle temizlik yaparken ben koca evi bitirir annem küçücük odayı bitiremezdi sinirlenir bir de orayı toplardım şimdi tamamen ben yapıyorum hiç elini vurmaz aklıma o geldi

Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kase cornflakes
Ara:
Sutlu kahve
Kuru erik
Ogle:
3 parca et
1 tb ekmek
2 dilim kasar
Ara:
Ayran
Aksam:
Mantar kavurma

Su 1.5 lt
Spor sabah yapamadim aksam da oden olmasin diye yapmadim.

Güzel menü cnm

Saat 12 ye kadar bildirimleri yapmayı unutmayalım sahgull hasta bende yoğun falan olurum belli olmaz listemizi yapalım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…