- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Benimkiyle aramda 21 saat varAnnem uzakta ;'(
Ben napayim kizlar. YurtdisiBenimkiyle aramda 21 saat varbursadayken eskiden öyleydi
Allah kolaylık versin o ok zor. Kardeşim ay sonu askerden geliyor annemler de gelcek Artvin den çok mutluyum. Onlar gelene kadar ne versem kâr. Anamın yemeklerini özledim valla yiyecem.Ben napayim kizlar. Yurtdisi
Simdiden afiyet olsun :)Allah kolaylık versin o ok zor. Kardeşim ay sonu askerden geliyor annemler de gelcek Artvin den çok mutluyum. Onlar gelene kadar ne versem kâr. Anamın yemeklerini özledim valla yiyecem.
Yaa inşallah olur caanı gönülden duacınım canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınSimdiden afiyet olsun :)
Ben de yazin trye gidecegim. 50 li rakamla gitmek hevesim.
Buraya evlenirken 59 ile geldim simdi trye de oyle olur insallah :)
eşimle aynı yaştayım birlikte büyüdükKaydasay77 kız maşşallah çocukları büyütmüşün. De ben 16 yaşa takıldım. Nasıl cesaret kız.
Hoş ben de eşimle 16 yaşında tanıştım. Üniversiteye gitmedim kazanıp yerleştiğim halde. Aşk işte uzak kalamam dedik. 20'de evlendim ben ailem istemedi biraz da maddi durumlardan gezdik sevgililiğimizin tadını çıkardık valla
Ama şimdiki aklım olsaydı hayata bu kadar erken evlenmezdim çok zoreşimle aynı yaştayım birlikte büyüdük
Benüm annem de sinir olur iki saat yapamadın der alır o yapar. Bazen iyi oluyo bana iş vermiyiler
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kase cornflakes
Ara:
Sutlu kahve
Kuru erik
Ogle:
3 parca et
1 tb ekmek
2 dilim kasar
Ara:
Ayran
Aksam:
Mantar kavurma
Su 1.5 lt
Spor sabah yapamadim aksam da oden olmasin diye yapmadim.
Gecen Cuma 69.3
Cuma 67.7
Fark 1.6kg
Canim yarndn itibaren 3 gunluk yazmamami kabul ediyor musunuzSaat 12 ye kadar bildirimleri yapmayı unutmayalımsahgull hasta bende yoğun falan olurum belli olmaz listemizi yapalım hemen :)
Canim yarndn itibaren 3 gunluk yazmamami kabul ediyor musunuz
Tesekkur ederim kuzum cok kibarsinTmm cnm sıkıntı Yok 3 gün idare ederiz :) senin gibi hevesli bir üyeyi kaçırmayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?