Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S.A. çok geçiştirme olmuş dünküne 3 bugüne 4 boncuk veriyorum bi dahakine açık açık yaz neyi nr kadar yedin

serap meyve ye canım az ye ama

vafers biraz azalmış mı yazayım listeye net sayılar söyle bana tatlım

ben çıkıyom kızlar iyi gecelerr haticecim yarın 7 de sınavım var 8.30 da biter 9 da evde olurum en geç 10 da da girip menümü paylaşırım... merak etmeyin
bu söylediğim saatler akşam saati

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine spor yapmasanda yemeklerine dikkat et bir de aklında bulunsun mide de kalbe ve sırta vuruyor midenede baktır ben geçen sene kalp krizi geçiriyorum diye hastahaneye kaldırdılar mide kanaması geçiriyormum kalbime vurmuş o yüzden herkesi uyarıyorum mide kalbe ve sırta vuruyor diye

menümü yazıyım s_acım bugünki menünü yazmamışsın sanırım göremedim

sabah
1 k.k peynir
kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek

ara
portakal

öğlen
kabak dolması

ara yok

akşam
mevlütte bir tabak pilav ve tavuk
bir kasede helva yedim

su çokaz içtim 1 litre olmadı
40 dakika yürüyüş suyu tamamlıycam ama nazar boncugu istemiyorum su için cezalıyım

kalsicim cnmm ben sana kaçamak yok puanını unutmuşumm kaçamak yok unutuyorum hep kusuruma bakma . düzeltmeyi bulamadım tekrar yazdım . ayrıca ben kendime suyu yazmamışım ama ben deli gibi su içerim zaten. normalde bukadar az yemem ama iştahım acaip kaçtı bugün.

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim.. dediğini aklımda bulundurucam canım çünkü benim mide sorunum var..

ya ben dün yani çarşamba sabahı başladım diyete sıkı ama şeker tuz ekmek kestim çok az yedim bol su içtim bugün öğlen tartıldığımda bi de baktımki 1 kilo vermişim:)102 den 101 e düşmüşüm kendi kendime seviniyorum ama gerçekten bu mümkün değil dimi? su kaybıdır heralde benim gibi olan varmı hiç ? :44:

hoşgeldin antidepresan

ya ben dün yani çarşamba sabahı başladım diyete sıkı ama şeker tuz ekmek kestim çok az yedim bol su içtim bugün öğlen tartıldığımda bi de baktımki 1 kilo vermişim:)102 den 101 e düşmüşüm kendi kendime seviniyorum ama gerçekten bu mümkün değil dimi? su kaybıdır heralde benim gibi olan varmı hiç ? :44:

Pinup alemsin ya gerçekten öğlene kadar iyi gitmiş,ama kahvaltı çok az olmuş,keşke 1 bardak süt içseymişin elmanın yanına...Öğlende tek elma yine sağlıklı değilAma çok spor yapmışsın,pideyi keşke öğlen yeseymişin süper olurmuş...veriyorum sana,umarım yarın kilo verebiliriz,çok ümitli değilim ama
BENİM MENÜM de çok içaçıcı değil
Sabah 2 dilim ekmek,peynir,domates,kefir
Ara 1 nar
Öğlen 2 dilim börek
Akşam ıspanak ,salata,2 kurabiye
2 litre su içtim 1 saat yürüdüm....

Son düzenleme:
Hoşgeldin arkadaşım..

ben çıkıyom kızlar iyi gecelerr haticecim yarın 7 de sınavım var 8.30 da biter 9 da evde olurum en geç 10 da da girip menümü paylaşırım... merak etmeyin
bu söylediğim saatler akşam saati
Canım çok geçmiş olsun,inşaallah önemli birşeyin yoktur,ama sonuç alana kadar sakın spor yapma,gitmeyi asla düşünme,bizimle beraber alıştık sana...iyi haberlerini bekliyoruz...

Sakın duymamış olayım kaptanım canım,pazartesi ,salı günü protein diyeti yapalım mı ne dersin,diyetisyenim kilo vermem durunca 2 günlük protein diyeti veriyordu,ben yapıcam,istersen diyeti yazarım sana...

Kendi kendime yazıp duruyorum ama benim hatam,sabah giremedim elektrikler gelip gitti,tabii internet uzun süre düzelmedi,o sırada yaralı bir kediyle uğraştık,onu veterinere falan teslim ettik,öğleden sonrada arkadaşa gittim,akşam yemek tv derken herkes uyudu ben burada yazıp duruyorum işte...Gidip yatayım artık.Yarın büyük gün,hepinizi öpüyorum iyi geceler canlarım

samanyolu senin menünü ben yorumladım kaçamak var 4 nazar

S.A. 22
Hatice 21
Cansu 19
Samanyolu 18
Pinup 16

yeni gelen kızlar son 4 güne bakarak

Serap 13
Vafers 17
Kalsi 17
Karamel 20

seebucum birkaç gün girmediğin için seni dahil etmedim eminim çok güzel boncuklar alırdın

bu sonuçlara göre 1. miz karamel ve S.A.
tebrik ederiim kızlar haftanıın en sağlıklı beslenen çıtırları oldunuz

karaamel
S.A.

bu haftaki nazar boncuğu gruplarımız
pinup-S.A
karamel-serap
samanyolu-seebu
kalsi-hatice
vafers-cansu

pinup sen antidepresana takım kurallarımızı anlatıp onun menülerini de yorumlarr mısın

kalsi bu haftaki nazar boncuğu tablosunu sen yapar mısın gelecek cumaya kadar sana yardımcı oluruz

***3. TAKIM 193. ETAP***

Semo ( 67.3) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 55.1 / 54.5 / 0.6 / 1.08% )
S_A ( 76.8 / 76.2 / 0.6 / 0.78% )
samanyolu ( 65.4 / / / % )
pinup ( 62 / / / % )
seebu ( 66/ 65.2 / 0.8 / 1.21%)
ca_cansu (52.7 / 52.5 / 0.5 / 0.95%)
serapince (66.7 / 66.3 / 0.4 / 0.6%) (yeni üye)
kalsi (88.5 / 87.3 / 1.2 / 1.36%) (yeni üye)
vafers
karamel (79.6 / 78.8 / 0.8 / 1.01%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo ( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…