S.A. çok geçiştirme olmuş dünküne 3 bugüne 4 boncuk veriyorum bi dahakine açık açık yaz neyi nr kadar yedin
serap meyve ye canım az ye ama
vafers biraz azalmış mı yazayım listeye net sayılar söyle bana tatlım
valla bugün gittiğim bölüm anlamadı zaten tahlil yaptırdı sadece p.tesi kalp damara gidicem o ekg yaptırır sanırım ben üşüttüm die dahiliyeye gittim ama anlamadı bişey.. önemli bi durum olduğunu sanmıyorum ya kalp kaslarım kasıldı yada üşüttüm ama p.tesi yada salı gittiğimde sizide bilgilendiririm.. ben geçen hafta 66.7 idim haticecim..
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine spor yapmasanda yemeklerine dikkat et bir de aklında bulunsun mide de kalbe ve sırta vuruyor midenede baktır ben geçen sene kalp krizi geçiriyorum diye hastahaneye kaldırdılar mide kanaması geçiriyormum kalbime vurmuş o yüzden herkesi uyarıyorum mide kalbe ve sırta vuruyor diye
menümü yazıyım s_acım bugünki menünü yazmamışsın sanırım göremedim
sabah
1 k.k peynir
kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek
ara
portakal
öğlen
kabak dolması
ara yok
akşam
mevlütte bir tabak pilav ve tavuk
bir kasede helva yedim
su çokaz içtim 1 litre olmadı
40 dakika yürüyüş suyu tamamlıycam ama nazar boncugu istemiyorum su için cezalıyım
teşekkürler cansu buna da şükür
hoşgeldin antidepresan
Pinup alemsin ya gerçekten öğlene kadar iyi gitmiş,ama kahvaltı çok az olmuş,keşke 1 bardak süt içseymişin elmanın yanına...pin up öğlene kadar iftiharlaakşamı utançla sunaaarr
sabah 1 elma
ara gibi öğlen gibi bir elma
akşam üstü 4 gibi bir kase yoğurt ve ve az tavuk karışımı bir kaç ceviz
sonra spor
45 dk plates
20 dk da traboline spor salonumda yeni bir ders çk çılgın idda şu dersi tamamlasam 500 kalori yakacağımız
tramboline üzerinde hop hop bi oyna bi bu yana çılgınlar gibi zımlayarak bişilr yapıoruzz acayip bi ders ama tamamlayamadım
1,5 ltre su oldu kanımca
15 dk saunaaa
her şey iidi
tabi annemin pidesini götrene kadar
bir pide yedim kızlar
Hoşgeldin arkadaşım..ya ben dün yani çarşamba sabahı başladım diyete sıkı ama şeker tuz ekmek kestim çok az yedim bol su içtim bugün öğlen tartıldığımda bi de baktımki 1 kilo vermişim:)102 den 101 e düşmüşüm kendi kendime seviniyorum ama gerçekten bu mümkün değil dimi? su kaybıdır heralde benim gibi olan varmı hiç ? :44:
Canım çok geçmiş olsun,inşaallah önemli birşeyin yoktur,ama sonuç alana kadar sakın spor yapma,gitmeyi asla düşünme,bizimle beraber alıştık sana...ben çıkıyom kızlar iyi gecelerr haticecim yarın 7 de sınavım var 8.30 da biter 9 da evde olurum en geç 10 da da girip menümü paylaşırım... merak etmeyin
bu söylediğim saatler akşam saati
Sakın duymamış olayım kaptanım canım,pazartesi ,salı günü protein diyeti yapalım mı ne dersin,diyetisyenim kilo vermem durunca 2 günlük protein diyeti veriyordu,ben yapıcam,istersen diyeti yazarım sana...kızlar benim kilo vermem durdu ne yapcam ben ya lisede bile 55 kiloydum kendimi bildim bileli hamilelik dışında hep bu kiloda oldum ben nasıl gidecek bilmiyorum bu hafta gerçekten çok spor yaptım öyle aşırı da yemedim kilom değişmemiş sabah ne olur bilmiyorum ama gerçekten çok moralim bozuldu yardım edin bana pes etmek üzereyimm
tamam tatlım takipteyim ben:)canım biraz takip et bizim grubu antidepresan diye biri gelmiş tek bişey yazmış o gelmezse seni alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?