Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gÜNAYDIN KIZLAR
AKŞAM YEMEĞİ
1 KAŞIK ET (YOK DESEM DAHA İYİ :) )

ARA ÖĞÜN
1,5 BARDAK SÜT
1 KURU İNCİR

sABAH
1 YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
1 DOMATES KEKİK SERPTİM ÜSTÜNE
1 KURU İNCİR
ŞEKERSİZ ÇAY

200 İP ATLAMA DÜN

KİLOMDA 63,5 KAÇAMAKSIZ BİR HAFTADA _500 BU HAFTA DA KAÇAMAKSIZ GİDERİM İNŞ
NİSAN SONU HEDEFİM 60 ÇÜNKÜ
HİÇ GİTMEMİŞ SANIYORDUM HER GÜN TARTILDIM 64 ÇIKIYORDU ÇÜNKÜ BU SABAH 64 İE 63 ÜN ARASINDA İDİ :) AKŞAMLARI YEMEK YEMEMEK BANA İYİ GELDİ AMA ÇOK ZORLANIYORUM

Merhaba canlar kilom 68.0 sadece 100gr verdim. Uzun zamandir bu kilolardayim. Takildim sanirim..

Neler yaptinnnnn ayrıntılı cevap bekliyorummm
20_KELEBEK bir suru tavsiye verdi. Bende onlara uydum. Birde regl olcakmisim ondan sabitmisim. Yani bukdr vermemim sebebi oydu.yoksa normalde bukdr vermezdim. Reglde dikkat edince veriliyor kilo.sporda yapamadm bu haftaki ruh halim pek bunu kaldirmazdi.
Sabah sdce haslanmis yumurtnain beyazini yedim. Ekmek yemedim. Sabah uyaninca mutlaka su ictim. Oglen sdce protein yaptm. Protein yksa mecbur corba ictm.Yanina salata mutlaka. Aksamda cacikla fln gecistirdim. Cok aciktim ama bunu kabul ediyorm.aciktikca su ictim. Aciktikca su ictm. Gun kurusu attm agzima hurma attm.ama abartmadm. Reglden dolayi boyle verdim ama bu regl sayesnde:)

Ahhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdr
bende cok tezcanliyimdir ama :) haksizlik bu :)

inşallah canım yemek yapiyom.kendime ayrı sofraya oturuyom onların yediğini yemiyom küçük kızım bile etkilenmiş bende sabahları haşlanmış yumurtayı ekmeksiz yiyiyo
benim kizimda oyle inan kendisine ayri tabak hazirlattiriyo gecende leslie nin 15 dksini birlikte yaptik :)

Simdiden afiyet olsun :)
Ben de yazin trye gidecegim. 50 li rakamla gitmek hevesim.
Buraya evlenirken 59 ile geldim simdi trye de oyle olur insallah :)
Turkiyede dahada cozutuyoruz canim ama o yemege az kilo aliyoruz cok hareket cok sicak var ondan sanirim :)

Güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…