Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım menü güzel içtiğin bitki çayı hangisi. Bu paketli olandan mı. Benim bildiğim onlardan günde en fazla 2 tane içmek gerekir
Paketli ikitane içtim 3bardak ta herbalif in toz çayını içtim. Çok üşüyorum sıcak iyi gelir belki diye ama etki etmedi eşimin termal hırkası üstüne yelek giyiyom öğleden beri altımda iki polar halâ buz gibiyim. Endokrin e gitmem lazım acilen. Bunda başka bi iş var tiroidlerim nazara mı geldi yoksam. Bilmiyom tek bildiğim çok üşüyom
Ben cocukken cok isterdim ama koyluk yerdi sadece bi almanci torununun vardi
Ben de kapaliyim ama pardesumun altina kot giyiyorum sorun olmaz heralde.
Eşin almış demek izin veriyo sürecek yer bulduktan sonra kime ne. Bende bulsam gizli bi yer affetmem ki

Canım benim inşallah herşey yolundadır
Kızlar bu form çayı bana bişey yapmadı gene wcye gitmedim

Canim ya o da kimse yokken izin veriyo.
Bugun sakin bi yere gittik ama iki adim gidemedim ya cok zormus.
Moralim bozuldu, dusuyordum neredeyse?

Canım benim inşallah herşey yolundadır
Kızlar bu form çayı bana bişey yapmadı gene wcye gitmedim
kaç gün oldu. Sabah aç karna 3kayısı yiyip üstüne 3bardak soğuk su içmeyi dene. 3 günü geçtiyse ilaç alıyom ben (bekunis)

Canim ya o da kimse yokken izin veriyo.
Bugun sakin bi yere gittik ama iki adim gidemedim ya cok zormus.
Moralim bozuldu, dusuyordum neredeyse?
Alışırsın canım biraz zaman ver kendine. Çok özendim sana valla. Ahh burnumda tüttü. Hafta sonu buz patenine gidelim bari de onun yerini tutmuyor ama biraz özlem gidereyim bari. (Güya çocukları götürüyoz. Ben kendi başıma sürüyom onlar düşüp duruyo umrumda değil

Bende sana özendim bsbam memurdu köyde yaşadım liseye kadar paten falan hak getire bak beni aşka getirdin aldırırım kocama haa

Bende sana özendim bsbam memurdu köyde yaşadım liseye kadar paten falan hak bi getire bak beni aşka getirdin aldırırım kocama haa
Dünya paten aldırma günü ilan ediyorum o halde

Bende sana özendim bsbam memurdu köyde yaşadım liseye kadar paten falan hak getire bak beni aşka getirdin aldırırım kocama haa
Benimki de öyle varlıktan filan değil canım. Bayaa da fakirdik hatta.tamam nezih bi mahalleydi ama yine de. Babam işçiydi sonuçta. İlk üç patenim başkalarının küçüleni giymediği oldu hatta. Bendeki hastalık tı bakkala ekmek almaya vs. Bile patenle giderdim. Yemem içmem kıyafet istemem bi paten isterdim. Ay ne günler di. Hey gidi

Ben bi spor üncilerimizi belirleyip geliyorum canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…