Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Arkadaşlar iyiki vaktinde katılmışım guruba ben 65 hatırlıyordum eşim 66 diyo herneyse konu bu değil az kalsın 70 kilolara çıkıyordum

nasıl fark yok canım olmaz mı süper fark var böyle incecik olmuşsun. Çok iyi kilo tartıda çok görünse de foto da daha ince spor ile sıkılaşmışsın belli ki muhteşemsin
Önüme bakıyorum bi koca göbek var kütle halinde. Her yer gidiyo o duruyo sanki. Bu hafta değişik bi detoks mu yapsam ki. Cuma ölçülerimi alıcam. Cuma'ya kadar bi fark atmak istiyorum

Kızlar 4 günlük Meksika diyeti var duydunuz mu pazartesi başlıyim mi

Önüme bakıyorum bi koca göbek var kütle halinde. Her yer gidiyo o duruyo sanki. Bu hafta değişik bi detoks mu yapsam ki. Cuma ölçülerimi alıcam. Cuma'ya kadar bi fark atmak istiyorum

Sen tepeden bakıyorsun ya cnm ondan öyle duruyor bende öyleyimm

Dünkü menüm,

Saat 8,30
1 yumurta ve 1 dilim peynir ile sahanda yumurta
1 dilim ekmek

Saat 12,30
Çeyrek döner
1 bardak ayran

Saat 13,30
1 kupa sade nescafe

Saat 17,00
1 bardak şekersiz çay
1 ısırık çikolata

Akşam yemeyecektim aslında ama nedense çok aç hissettim annem bişeyler hazırlamıştı birer kaşık onlardan aldım

Saat 21,00
1 yk kuru fasulye
1 yk firik pilavı
2-3 kaşık salata
3 kaşık yoğurt

1 saat yürüyüş
30 dk egzersiz

1,5 litre su

canım cumaya kadar birer gün ara ile yatmadan 2 saat önce 3 yk yoğurta 1 çay kaşığından hafif az tarçın dök bunu ye üzerinde de bir bardak su iç. Eğer kabızlık sorunun varsa ona da iyi gelir. Hemde göbek eritmek içinde ideal bana diyetisyenim vermişti bunu tabi herkese uygun olur mu bilemem yanlış da yönlendirmiyim.Tahlil sonucu vermişti canım

Günaydın canlar 6 saatşil uykuyla güne başladık diyetten sonra uyku sorunu çözümü için arayışa gireceğim uyuyayım diye kahve içmiyorum yine uyumuyorum

Unutmazsam yapayım inşallah hergün olmuyo mu. Kabızlık Yok çok şükür

2 dilim wasa 1 dilim diyet ekmeğe eşdeğermiş arkadaşlar wasa aldım bugün denedim. Şu dışı yeşil olan orginal yazan olandan kullanmak gerekmiş. Bilgimi paylaşım dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…