- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Önüme bakıyorum bi koca göbek var kütle halinde. Her yer gidiyo o duruyo sanki. Bu hafta değişik bi detoks mu yapsam ki. Cuma ölçülerimi alıcam. Cuma'ya kadar bi fark atmak istiyorumnasıl fark yok canım olmaz mı süper fark var böyle incecik olmuşsun. Çok iyi kilo tartıda çok görünse de foto da daha ince spor ile sıkılaşmışsın belli ki muhteşemsin
Bu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geliyo
Kuru incir zaten tatlı diye yemek istemiyordum canım, ama inciri kürü yapıyorum mecbur yiyorum yumurta büyüttüğü için :)
Arkadaşlar iyiki vaktinde katılmışım guruba ben 65 hatırlıyordum eşim 66 diyo herneyse konu bu değil az kalsın 70 kilolara çıkıyordum
Önüme bakıyorum bi koca göbek var kütle halinde. Her yer gidiyo o duruyo sanki. Bu hafta değişik bi detoks mu yapsam ki. Cuma ölçülerimi alıcam. Cuma'ya kadar bi fark atmak istiyorum
Aynen bende senin kilolardayken katılmıştım ilk iyiki de katılmışımm :)
İyi ki burası var listeyede girdim ya kendimi daha sorumlu hissediyorum artık :) Resmen nefsimi burası engelliyor.
Hiç olur mu sana öyle geliyor göbek bacaklar değişmiş kujumBu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geliyo
canım cumaya kadar birer gün ara ile yatmadan 2 saat önce 3 yk yoğurta 1 çay kaşığından hafif az tarçın dök bunu ye üzerinde de bir bardak su iç. Eğer kabızlık sorunun varsa ona da iyi gelir. Hemde göbek eritmek içinde ideal bana diyetisyenim vermişti bunu tabi herkese uygun olur mu bilemem yanlış da yönlendirmiyim.Tahlil sonucu vermişti canımÖnüme bakıyorum bi koca göbek var kütle halinde. Her yer gidiyo o duruyo sanki. Bu hafta değişik bi detoks mu yapsam ki. Cuma ölçülerimi alıcam. Cuma'ya kadar bi fark atmak istiyorum
Kızlar 4 günlük Meksika diyeti var duydunuz mu pazartesi başlıyim mi
Unutmazsam yapayım inşallah hergün olmuyo mu. Kabızlık Yok çok şükürcanım cumaya kadar birer gün ara ile yatmadan 2 saat önce 3 yk yoğurta 1 çay kaşığından hafif az tarçın dök bunu ye üzerinde de bir bardak su iç. Eğer kabızlık sorunun varsa ona da iyi gelir. Hemde göbek eritmek içinde ideal bana diyetisyenim vermişti bunu tabi herkese uygun olur mu bilemem yanlış da yönlendirmiyim.Tahlil sonucu vermişti canım
Muthis fark var canimmmm masalalhhhBu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geliyo
hergün yaparsan meto alışır demişti. Aralıklı olsun ki vucüt şaşırsınUnutmazsam yapayım inşallah hergün olmuyo mu. Kabızlık Yok çok şükür
Bence fark çok net belli.Bu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?