Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

2 dilim wasa 1 dilim diyet ekmeğe eşdeğermiş arkadaşlar wasa aldım bugün denedim. Şu dışı yeşil olan orginal yazan olandan kullanmak gerekmiş. Bilgimi paylaşım dedim :))

Hep duyuyorum adını hele bende alıp deneyeyim bir dün nasıl bişey :)

Bende de yok çok şükür sabah akşam çıkarım hatta wc ye, ama incir mi süt mü hangisi iyi geliyor bilmiyorum :)

İncir iyi geliyordur kabızlık için hatta bir kür söylemişti annem ama ben yiyemem diye yapmamıştım bir doktor vermişti yazayım belki yapan olur :)

Küçük bir kavanoza incirleri doğrayip ya da doğramadan koyuyoruz ve üstüne zeytinyağı koyuyoruz sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı yiyoruz doğramazsan da bir incir yiyorsunn tadı nasıl bilmiyorum ama :)

Hayırlı olsun cnm sende benim gibi ilk aylar düzenli binip sonra bırakma
Ben kocama inat yapıcam kuzum yapmazsın diyip duruyor ona inat surunsemde yapıcam ama daha kurmadım yarın kurcam nasipse biraz iyileşince yapmaya baslicam

Kızlar ben şimdi bi kaçamak yaptım kızar misiniz bilmiyorum kizarsaniz da boynum kıldan ince öğle yemegim 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu makarna oldu çünkü akşama iş yerinden kaçta çıkacağım belli değil bazen 12 bazen 1 saat 3 çıktığımı bile biliyorum ondan yedim cancağızlarim

Canım zaten benim kür baştan öyleydi zeytinyağının içinde yiyorduk eşimle. Ben diyete başlayınca tek yemeğe başladım , eşim devam

Sabah menüm
1 dilim ekmek
4 zeytin
şekersiz çay

Ara öğün
yarım salata

Öğlen
5 -6 kaşık tavuk sote göğüsten, susuz
1 kase naneli cacık

Ara öğün
Kayısı

Akşam menüm
çorba
ekmek yok

ara öğün
süt
incir

Yaarın giremicem şimdiden yazdım kızlar
spor 250 defa ip atlama 10 dk.

Bende dün öğlen yemedim gibi bişi kibrit kutusu kadar ekmek peynir yedim ama akşamüstü başım tuttu.Evde aç duruluyor ama işte zor.Başka kaçamak yapmazsın telafi et

Çok değil cnm yediğin afiyet olsunn

Güzel cnm

çok geç çıkıyorsun hep mi geç çıkıyorsun canım ayın belli günleri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…