2 dilim wasa 1 dilim diyet ekmeğe eşdeğermiş arkadaşlar wasa aldım bugün denedim. Şu dışı yeşil olan orginal yazan olandan kullanmak gerekmiş. Bilgimi paylaşım dedim :))
Bende de yok çok şükür sabah akşam çıkarım hatta wc ye, ama incir mi süt mü hangisi iyi geliyor bilmiyorum :)
Etimek gibi ince kraker tarzı doyurucu amaHep duyuyorum adını hele bende alıp deneyeyim bir dün nasıl bişey :)
Bu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geli canim
foto görünmüyo canimBu elbiseyi giyicem demiştim. Buyrun bence çok fark Yok aynı gibi geliyo
Etimek gibi ince kraker tarzı doyurucu ama
Ben kocama inat yapıcam kuzum yapmazsın diyip duruyor ona inat surunsemde yapıcam ama daha kurmadım yarın kurcam nasipse biraz iyileşince yapmaya baslicamHayırlı olsun cnm sende benim gibi ilk aylar düzenli binip sonra bırakma
İncir iyi geliyordur kabızlık için hatta bir kür söylemişti annem ama ben yiyemem diye yapmamıştım bir doktor vermişti yazayım belki yapan olur :)
Küçük bir kavanoza incirleri doğrayip ya da doğramadan koyuyoruz ve üstüne zeytinyağı koyuyoruz sabah uyanınca 1 tatlı kaşığı yiyoruz doğramazsan da bir incir yiyorsunn tadı nasıl bilmiyorum ama :)
Kızlar ben şimdi bi kaçamak yaptım kızar misiniz bilmiyorum kizarsaniz da boynum kıldan ince öğle yemegim 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu makarna oldu çünkü akşama iş yerinden kaçta çıkacağım belli değil bazen 12 bazen 1 saat 3 çıktığımı bile biliyorum ondan yedim cancağızlarim
Ben kocama inat yapıcam kuzum yapmazsın diyip duruyor ona inat surunsemde yapıcam ama daha kurmadım yarın kurcam nasipse biraz iyileşince yapmaya baslicam
Kızlar ben şimdi bi kaçamak yaptım kızar misiniz bilmiyorum kizarsaniz da boynum kıldan ince öğle yemegim 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu makarna oldu çünkü akşama iş yerinden kaçta çıkacağım belli değil bazen 12 bazen 1 saat 3 çıktığımı bile biliyorum ondan yedim cancağızlarim
Canım zaten benim kür baştan öyleydi zeytinyağının içinde yiyorduk eşimle. Ben diyete başlayınca tek yemeğe başladım , eşim devam
Ayrıca şu böreği ve kola da vardı yemedim icmedim onlardan
Sabah menüm
1 dilim ekmek
4 zeytin
şekersiz çay
Ara öğün
yarım salata
Öğlen
5 -6 kaşık tavuk sote göğüsten, susuz
1 kase naneli cacık
Ara öğün
Kayısı
Akşam menüm
çorba
ekmek yok
ara öğün
süt
incir
Yaarın giremicem şimdiden yazdım kızlar
spor 250 defa ip atlama 10 dk.
çok geç çıkıyorsun hep mi geç çıkıyorsun canım ayın belli günleri miKızlar ben şimdi bi kaçamak yaptım kızar misiniz bilmiyorum kizarsaniz da boynum kıldan ince öğle yemegim 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu makarna oldu çünkü akşama iş yerinden kaçta çıkacağım belli değil bazen 12 bazen 1 saat 3 çıktığımı bile biliyorum ondan yedim cancağızlarim
Ayrıca şu böreği ve kola da vardı yemedim icmedim onlardan
Tadı nasıl bende kronik var işe yarar mı cidden ben tadını beğenmem diye yapmadmm
Her derde şifa diyorlar canım ama bilemem iyi gelir mi, benim eşim herşey yemez ama yiyo yani absürt bir tadı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?