Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vafers pek de değişmedi gibi yazdığın için kilonu 62 olarak aşdım ve senii de ekledim listeye canım düzenli girdiğin için
bu haftanın 1.si 1.2 kilo vererek kalsi oldu tebrikler

karamel bu kıza az mı boncuk verdin sen bakayım

tebrik ediyorum kalsicim inş ideal kilolarımıza ulaştığımızdada tebrik edicez birbirimizi. hayır zaten kalsiye ilk siyah melek boncuk veriyordu. ben bir sefer bir tane boncuğunu unutmuşum onuda yazdım ama demekki gözden kaçmış

kızlar hepinizi tebrik ediyorum 1. olmuşuz bu hafta buraya geldiğimden beri ilk kez vafers samanyolu ve pinup seebunun vereceği spor cezalarını yapın

o eklediğin boncuğu yazmıştım karamelcim siyah melek kayboldu antidepresan gelmiş ama pek ilgili değil ve az paylaşım yapıyor böyle devam ederse elifeyi alalım

süperrrrr kalsiiii zaten belliydi kalsi çok ii gidioduuu

nasıı yaniii biz nie ceza aldık yahuu bizde kilo verdik samanyoluylaaa

selam kızllarrr

bugün sabah yarım tost ekmeğine beyaz penir sürüp yedim

öğlen bir dilim kızarmış ekmek üzerine beynir diğer dilim üzerine tahin pekmez

ara elma

akşam şimdi yiyorum zeytinyağlı pırasa

henüz su spor yok

karamelcim, bugün yediklerim;

sabah: iki dilim çavdar -dilimler büyüktü, üç dilim sayılabilir-, zeytin ve sütlü kahve

öğle: fasulye + yoğurt

akşam: meyve

araları kaçırdım maalesef (
su 1.5 lt içtim, 2-2.5'a tamamlarım sanırım.
40 dk. tempolu yürüyüş yaptım.

kimse mesajlarımı okumuyor mu

kızlar yeni eşlerinizi öğrenin

kalsi tabloyu yapabilir misin canım her hafta biri yapıyor sen benim eşimsin bu hafta

pinup sen az kilo vermişsin ben taktım sana:90:

herkes istiyorsa bugünü tatil ilan ediyorum birinciliğimizin şerefine ne istiyorsanız onu yiyin menüleri de paylaşmayın yarın kaldığımız yerden devam

aa ben de görmemişim yazdığını :97:
tabii yaparım tabloyu da nasıl yapıldığını bilmiyorum, herkesin boncuklarını sayarım ona göre yazarım artık

evet canım haftasonundan başlayarak gelecek perşembeyi de dahil et ben kolay olsun diye hergün yazıyordum sen istersen son gün hepsini toplayıp yazabilirsin
bugünkü menün de güzel olmuş canımara öğünler eksik bende yazayım
gece
biraz çilek
iftar
yoğurt çorbası 2 dilim fırında karnabahar salata ve fanta
ara
badem 2 avuç yemişimdir hep bu badem engel oluyor istediğim kadar kilo vermeme eşim alıyor dayanamıyorum çok seviyorum

Leslie 3 mil yaptım suyumu 1 lt içtim devam ediyorum

hmm tamam, yarın başlıyorum o zaman saymaya :87::87:
bugün tatil mi tam anlayamadım, yani boncuklar sayılmayacak galiba?
oruçlu olduğun için de ara ana öğünler ne olacak :26:
bi de badem 5-10 tane yenildiğinde pek zararlı olmasa gerek ya? ben de çok ceviz yiyiyorum :78::78: biliyorum fazla kalorili ama yararlı, az yedikten sonra bi şey olmaz diye kendimi kandırıyorum

aşk olsun hatice yaaa harbi taktın bana heee:44:

ama görürsün şekerim haftaya seni geçiciğim o zaman 2. bile olsan cezalardan ceza beğen

haticecim bugün serbest ve yasaklar yok ya inan hiç kaçamak yapasımda yok
yasak olunca insanın içindeki şeytan devreye giriyo

vaferss senle son günümüzzzz yarın itibariyle sen cansuyla ben karamelle boncuklaşcazzz :)
bugünkü menüm
sabah kızarmıs 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir közlenmiş biber
ara haslanmış patates
öğle karnıbahar yemeği
ara bitki çayı
akşam pirinç pilavı az karnıbahar salata
gripte olmuşum yaaaa offff (

su 1 lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…