rica ederim canım listeyi paylaşayım mı ne diyorsunuz pinup? cansu?
tebrikler kalsi.vafers pek de değişmedi gibi yazdığın için kilonu 62 olarak aşdım ve senii de ekledim listeye canım düzenli girdiğin için
bu haftanın 1.si 1.2 kilo vererek kalsi oldu tebrikler
karamel bu kıza az mı boncuk verdin sen bakayım
gündüzleri kimseler girmez oldu
ben bugün orucum oğlumu uyuttum Leslie yapacağım şimdi dayanabilirsem
vafers pek de değişmedi gibi yazdığın için kilonu 62 olarak aşdım ve senii de ekledim listeye canım düzenli girdiğin için
vafers pek de değişmedi gibi yazdığın için kilonu 62 olarak aşdım ve senii de ekledim listeye canım düzenli girdiğin için
kızlar hepinizi tebrik ediyorum 1. olmuşuz bu hafta buraya geldiğimden beri ilk kez vafers samanyolu ve pinup seebunun vereceği spor cezalarını yapın
o eklediğin boncuğu yazmıştım karamelcim siyah melek kayboldu antidepresan gelmiş ama pek ilgili değil ve az paylaşım yapıyor böyle devam ederse elifeyi alalım
bu haftaki nazar boncuğu gruplarımız
pinup-S.A
karamel-serap
samanyolu-seebu
kalsi-hatice
vafers-cansu
pinup sen antidepresana takım kurallarımızı anlatıp onun menülerini de yorumlarr mısın
kalsi bu haftaki nazar boncuğu tablosunu sen yapar mısın gelecek cumaya kadar sana yardımcı oluruz
kızlar yeni eşlerinizi öğrenin
kalsi tabloyu yapabilir misin canım her hafta biri yapıyor sen benim eşimsin bu hafta
pinup sen az kilo vermişsin ben taktım sana:90:
herkes istiyorsa bugünü tatil ilan ediyorum birinciliğimizin şerefine ne istiyorsanız onu yiyin menüleri de paylaşmayın yarın kaldığımız yerden devam
evet canım haftasonundan başlayarak gelecek perşembeyi de dahil et ben kolay olsun diye hergün yazıyordum sen istersen son gün hepsini toplayıp yazabilirsin
bugünkü menün de güzel olmuş canımara öğünler eksik bende yazayım
gece
biraz çilek
iftar
yoğurt çorbası 2 dilim fırında karnabahar salata ve fanta
ara
badem 2 avuç yemişimdir hep bu badem engel oluyor istediğim kadar kilo vermeme eşim alıyor dayanamıyorum çok seviyorum
Leslie 3 mil yaptım suyumu 1 lt içtim devam ediyorum
kalsi tabloyu yapabilir misin canım her hafta biri yapıyor sen benim eşimsin bu hafta
herkes istiyorsa bugünü tatil ilan ediyorum birinciliğimizin şerefine ne istiyorsanız onu yiyin menüleri de paylaşmayın yarın kaldığımız yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?