Öğlen için dışardayız. Akşam kesin yemiycem ama bide bunun öğleni var eşim kızıyo yemezsem. Yeter takıntı yaptın diyo. Bu kadar zayıflamak yeterli diyo gıcıkBence fena sayılmaz canım akşamı hafif geçirirsn
Öğlen de ye ekmek pilavsz kebaplar dönerler yiyeblrsn bol yeşillkli lahmacn yiyeblrsnÖğlen için dışardayız. Akşam kesin yemiycem ama bide bunun öğleni var eşim kızıyo yemezsem. Yeter takıntı yaptın diyo. Bu kadar zayıflamak yeterli diyo gıcık
Öğlen de ye ekmek pilavsz kebaplar dönerler yiyeblrsn bol yeşillkli lahmacn yiyeblrsn
Benimde uykusuzluk mahvetti bir haftadır bi kaç saatle duyuruyorum migrenim tavan yaptı =(Buralardayım hava bozuk enerjim yok neşem yok takılıyorm kızımla öylece
Ton balıklı salata ye canimKizlar sqbah krep yaptim cocuklara bir tqnede ben yeeim peynir zeytin yesillik dimatesle
Ara cilek yedim 7 8 tane 1 elma
2 saat sinra yaptigim kurabiyeden kucucuk bir tane yedimmm amavlezzet almadim resmenn nefsimm korelmiss masallahhh yoksa benn yarim tepsiyi tek basima yerdimmm
Ogle hala yemedim kurabiye tok tuttu aksama karnibahar haslayipmi yesem yoksa tin balkli salatami yapsam bilemedimmm yarin tarti gunuuu
Aynı gün hem pirinç hem makarna çok olmuş sankiHayırlı akşamlar
Sabah yok
Öğle 5 yada 6 tane biber dolması, yoğurt. Salatalık
Ara yarım kivi, yarım elma
Ara 4 kuru kayısı 3er. 4er fındık kaju kuru üzüm ve çiğ badem hepsi bir avuç kadardi
Akşam 5 kaşık makarna. Salata
İnşallah 2 hafta içinde olur canım evlilik yıl dönümümüz 21 NisanCanim hedefine cok az kalmis zaten biraz yemek duzenini degistirsen belki faydasi olur. Birde zaten senin sporunda diyetinde cok guzel elinden geleni yapiyosun. Merak etme elbet vereceksin. 21 Nisan olmazda 24 olur 2 kilocuk kalmis sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?