Şimdi araştırdım çilekler iyice pazarlara çıkınca yapılabilir. Ama bana fazla geldi yemekler. Tıka basa yediren cinstenİnşallah canım bende çilek diyeti okudum dün gece =) duyan bilen gören var mı
ohh ne ala tika basa yiyip kilomu verecegimizi vaad ediyor bu diyet ben bir goz atayimŞimdi araştırdım çilekler iyice pazarlara çıkınca yapılabilir. Ama bana fazla geldi yemekler. Tıka basa yediren cinsten
Canim 4 günde 4 kilo çok fazla. Ama sen bilirsin. Yap dene işe yararsa bizde yapalim. Birde liste çok az geldi bana. Kolay gelsin cnmEki Görüntüle 1979872 Eki Görüntüle 1979870 Eki Görüntüle 1979871 Önceki gün söyledim de pek ilgi çekmedi
Hemen paylaşıyorum canımKahsen
Hayır cnm yaz mutlaka
Aslinda çokta kötü degilmiş. Ama pazartesiden sonra daha dikkat edelim cumaya eksileri görelim inş.Sab
Sabah
1 dilim TB ekmeği
Soğanlı yumurta
Renkli biber kavurma
Zeytin 4-5
Ara
5-6 yer fistigi
Yarım dilim çikolatalı pasta
Öğle
100 gr Hellim izgara
Ara
Salatalık
Kakaolu süt
Akşam
5 kuşbaşı et
Su 2 lt
Spor 20 dk pilates
Sanırım pasta dokundu çok halsiz bitkin ve bunalımda hissediyorum.
Geçmiş olsun canim. Dikkatli ol Allah korusun boyun önemli bir yer.Yaa trambolin de ziplayayim dedim bir başladım boynumu incittjm tutuldu kaldı eşim biraz masaj yaptı ama biraz acı var hala ya
15 dk yazıyom sanabugunku menum
Kahvaltim
Eki Görüntüle 1979876
ara 1 kahve
Ogle yemegimi gec yedim saat 15.30 falandi bahcedeydik et salata ekmeksiz
Ara 3 bardak cay :) Aksam yemek yememek icin caya dadandim ama olmadi 1 tane kozlenmis biber birtanede kozlenmis domates 1 parca et yedim ekmeksiz tabiki
su cok icemedim
sporda yok hali falan sildim sayilmazmi
Hay Allah onu nasıl becerdin kız. Biraz ısınma hareketleri yapıp zıplamaya başla. Çok geçmiş olsunYaa trambolin de ziplayayim dedim bir başladım boynumu incittjm tutuldu kaldı eşim biraz masaj yaptı ama biraz acı var hala ya
Kesin dikkat edicem.Aslinda çokta kötü degilmiş. Ama pazartesiden sonra daha dikkat edelim cumaya eksileri görelim inş.
Gecmis olsunYaa trambolin de ziplayayim dedim bir başladım boynumu incittjm tutuldu kaldı eşim biraz masaj yaptı ama biraz acı var hala ya
Sahurda et ye bol su icEki Görüntüle 1979912 Kızlar bu üç gün oruç tutmak gerekmiş ben diyeti erteliyorum yine.bana oruç menüsü oluşturalım yaa bi el atın daa
Allah kabul etsin cnm. Bencede en iyisi yumurta,peynir, yesillik.1 bardakta süt içebileirsin cnm.Evet oruç tutucam üç gün karar verdim. Bu sevaplar kaçmaz
Sahurda yumurta haşlarım yeşillikle yerim. İftara Allah Kerim.
Spor yapamıycam sanırım. Bi tek çocuğu almaya gidiyorum o olur mecbur. Benim diyet Pazartesi'ye kaldı artık ;(
Kaçamak geç saatte olmuş cnm. Geri kalan menü iyiMeraba kızlar bugünkü menüm
Sabah sütlü kahve
Saat13de tereyağda yumurta parca peynir
5tane zeytin
Akşam 18de 1.5kase etli nohut yemeyi
Saat22de sütlü t kahvesi
2tane petibör bisküvi arası çikolata
2litre su
OnDeryaa 1saat yürüyüş 20 dakika plates
Allah kabul etsin canımEvet oruç tutucam üç gün karar verdim. Bu sevaplar kaçmaz
Spor yapamıycam sanırım. Bi tek çocuğu almaya gidiyorum o olur mecbur. Benim diyet Pazartesi'ye kaldı artık ;(
orucu bilgilendirdigin için tesekur ederim canım 3gün bende tutucam bakayım belkide perşembe cumada tutarimEvet oruç tutucam üç gün karar verdim. Bu sevaplar kaçmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?