Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugunku menum

Kahvaltim

ara 1 kahve

Ogle yemegimi gec yedim saat 15.30 falandi bahcedeydik et salata ekmeksiz

Ara 3 bardak cay :) Aksam yemek yememek icin caya dadandim ama olmadi 1 tane kozlenmis biber birtanede kozlenmis domates 1 parca et yedim ekmeksiz tabiki

su cok icemedim
sporda yok hali falan sildim sayilmazmi

Sab
Hayır cnm yaz mutlaka

Sabah
1 dilim TB ekmeği
Soğanlı yumurta
Renkli biber kavurma
Zeytin 4-5

Ara
5-6 yer fistigi
Yarım dilim çikolatalı pasta

Öğle
100 gr Hellim izgara

Ara
Salatalık
Kakaolu süt

Akşam
5 kuşbaşı et

Su 2 lt
Spor 20 dk pilates

Sanırım pasta dokundu çok halsiz bitkin ve bunalımda hissediyorum.

Aslinda çokta kötü degilmiş. Ama pazartesiden sonra daha dikkat edelim cumaya eksileri görelim inş.

15 dk yazıyom sana halı silmek baya kalori yakar bence

Yaa trambolin de ziplayayim dedim bir başladım boynumu incittjm tutuldu kaldı eşim biraz masaj yaptı ama biraz acı var hala ya
Hay Allah onu nasıl becerdin kız. Biraz ısınma hareketleri yapıp zıplamaya başla. Çok geçmiş olsun

Aslinda çokta kötü degilmiş. Ama pazartesiden sonra daha dikkat edelim cumaya eksileri görelim inş.
Kesin dikkat edicem.
Cok berbat hissediyorum
Yaa trambolin de ziplayayim dedim bir başladım boynumu incittjm tutuldu kaldı eşim biraz masaj yaptı ama biraz acı var hala ya
Gecmis olsun
İnsallah kalici birsey degildir
Eki Görüntüle 1979912 Kızlar bu üç gün oruç tutmak gerekmiş ben diyeti erteliyorum yine. bana oruç menüsü oluşturalım yaa bi el atın daa
Sahurda et ye bol su ic
Yulaf kepegi gibi kan sekerini cikarmayacak bi karbonidrat
İftarda hafif bi corba salata

Meraba kızlar bugünkü menüm
Sabah sütlü kahve
Saat13de tereyağda yumurta parca peynir
5tane zeytin
Akşam 18de 1.5kase etli nohut yemeyi
Saat22de sütlü t kahvesi
2tane petibör bisküvi arası çikolata
2litre su
OnDeryaa 1saat yürüyüş 20 dakika plates

Evet oruç tutucam üç gün karar verdim. Bu sevaplar kaçmaz
Sahurda yumurta haşlarım yeşillikle yerim. İftara Allah Kerim.
Spor yapamıycam sanırım. Bi tek çocuğu almaya gidiyorum o olur mecbur. Benim diyet Pazartesi'ye kaldı artık ;(

Allah kabul etsin cnm. Bencede en iyisi yumurta,peynir, yesillik.1 bardakta süt içebileirsin cnm.

Kaçamak geç saatte olmuş cnm. Geri kalan menü iyi

Allah kabul etsin canım

orucu bilgilendirdigin için tesekur ederim canım 3gün bende tutucam bakayım belkide perşembe cumada tutarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…