Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar günaydıııın. gezdim gördüm geldim.
ve çok yorgunum. insan yiyerek mutlu olmuyomuş.özgür olduğum haftasonu anladım bunu.
hep deniz ürünleri yedim.yanına bol kalorili içecekler içtim. fakat şişkinlikten başka birşey olmadı. otel kahvaltısında da yedim ama eskisi gibi hakkını veremedim.çünkü şişiyorum hemen :)))
en güzeli fotoğraflarda boyumun uzun olduğunu ilk defa fark ettim. okdr güzel duruo ki. bu ben miyim ddm. gayet zayıflamışım ya :)) ve bunu herkes söyledi. çok çok mutluyum.
yolculuğun sonunda tartılmamak gerekio.şişlikten dolayı doğru bir ölçüm olmuyor. o nedenle gerçekçi değil elbette bu ama.sabah 70kilo dedi tartı. sanırım 2 3 güne kendine gelir vücudum.

Günaydın cnm

PAZAR MENÜ SABAH:11,00
1 DİLİM EKMEK
1 YUMURTA DOMATESLİ
4 ZEYTİN
1 KARE BİTTER

SAAT 4:00
2 TABAK CİĞER SOTE
1BARDAK AYRAN
2 KARE BİTTER

GECE
1 BARDAK SÜT İÇTİM,ACIKTIM YEMEDİM BİŞİ

200 İP ATLAMA
SAAT 12 DEN AKŞAM 8 E KADAR TEMİZLİK NE KADAR CAM KAPI VARSA SİLİNDİ KOLTUKLAR ÇEKİLDİ
hAFTAYA MUTFAK VE BANYOLAR KALDI VEE SONRA BAHAR TEMİZLİĞİM BİTER

SABAH TAM 63 -500 GR GELDİM. HALBUKİ BİTTER YÜZÜNDEN EKSİ KİLO BEKLEMİYORDUM AMA ÇOK İŞ YAPTIM

Kujum hep mutlu ol aslında nasıl emek harcadığımızı gördük ya vicdan azabından yiyemiyoruz yoksa otursak yeriz eminim o kilo geçici canım yediklerini hemen atarsın hatta bu hafta 67 yaparsın sen onu

65i inşallah bu ayın sonunda ulaşırım. fakat ben sanırım galiba 60 olmak istiyorummm. güncelleyebiliyor muyuz? Zerosima
Gittikçe gitsin istiyor insan benim hedefim 58di 56 ya indirdim sanki 56 olsam 55 isteyecek gibiyim hep daha iyiyi istiyoruz

Kujum hep mutlu ol aslında nasıl emek harcadığımızı gördük ya vicdan azabından yiyemiyoruz yoksa otursak yeriz eminim o kilo geçici canım yediklerini hemen atarsın hatta bu hafta 67 yaparsın sen onu
hepberaber mutlu olalım canım benim
ay inşallah. bugün detoks modundayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…