Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacimmm herkes olmus 0 bedenn bugun kendime guel bir gomlek aldim 42 denedim salas model dedim 1 beden kucugunu aliyim zayiflarim.yandaki kabinden kadin 36 buyuk geldi diyorrr anlamadim ben bu isi bu zayiflaro cevirip sorasim var anammm siz ne yemiyonuzzzda bu kadar zayirfsiniz

Yuaf lapasi nasi yapiliyor canim

Bende yogurt diyeti 2 3 kez yaptim gercekten inceliyosun 1 2 kilo veriyor ama 1 bden kuculuyosun bende o zaman cokk susardim yogurt susatiyor heralde

internete baktım hurma diyetine 3günde 3kilo verende var
Bazen insan motivasyon arıyor tartıyla barışmak için hızlı giden kiloları görmek istiyor detoksu onaylamıyorum ama sıkıldım malesef

Evet ya benim çok ihtiyacım var. Şu göbekten kurtulmam lazım. Sabırsızlıkla sonucu bekliyor olacam
mutlaka yazarım canım çok üzülüyorum göbeğe gitsin de ben herşeyi denerim

ben lesliyi dun gece yaptım 1saat falan surdu videodan yaptım bugün sadece 30 dakika yürüyüş yaptim
tamam cnm dün demişmiydin yazmadım sanırım şimdi yazayım dün için 50 yazmışım sanırım yoksa o önceki günün müydü bi jarışıklık olmasın

Yaa ben sinir oluyorum. Gerçekten şu sıfır beden havalarına

Kac gun yapican ise yariyorsa bende yapayimm
ben de geçinsene 3 günde 3 kg vermiştim geri de almadım dı

Bende dışarda tartılmayı çok merak ediyorum bulursam tartılacağım hemen
ben de tartılmalıyım şu tartılarda merak ediyorum çatlıycam. Yağ kas oranımı bilmiyorum

yulaf kepegi ve sutle ben icine kakao ve vanilya da koyuyorum uzerine meyve koyabilirsin gayet saglikli ve doyurucu canim
olcu olarak nasil canim 1'bardak sute ne kadar yulaf kepegi konur

Bazen insan motivasyon arıyor tartıyla barışmak için hızlı giden kiloları görmek istiyor detoksu onaylamıyorum ama sıkıldım malesef
benim vucudum nasilll bende anlamiyomm hemen su tutuyorr 2 litre su uciyom wcden cikamiyommm sanirsin icimde kaktuss varr su tutuyorr persembe detox yapmazsam halim harapp

Yag irani vardi kas orani yoktuuu diyetisyenin afiilli tartiisinnda vardii

olcu olarak nasil canim 1'bardak sute ne kadar yulaf kepegi konur

benim vucudum nasilll bende anlamiyomm hemen su tutuyorr 2 litre su uciyom wcden cikamiyommm sanirsin icimde kaktuss varr su tutuyorr persembe detox yapmazsam halim harapp
Tuzlu mu yiyorsun canım

Yarın oruç tutacam. Yarım lahmacun dan biraz fazla yedim yanına biraz marul
Ve midem yanmasın diyede bir orta boy portakal çok mu olmus
Yok canım koskoca gün bence sahur değilde iftarı az yemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…