- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Bacimmm herkes olmus 0 bedenn bugun kendime guel bir gomlek aldim 42 denedim salas model dedim 1 beden kucugunu aliyim zayiflarim.yandaki kabinden kadin 36 buyuk geldi diyorrr anlamadim ben bu isi bu zayiflaro cevirip sorasim var anammm siz ne yemiyonuzzzda bu kadar zayirfsinizŞuan tok karna ve gece de olsa ölçülerimi aldım iki hafta öncesine göre 1-2 cm fark var o da bel de göbek popo aynı maalesef inşallah şu göbek erir biraz95-96 dan bıktım 89 bile olsa çok sevinicem
Bu arada internette hesaplama yaptım etek bedeni için 40-42 diyor ama ben alırken 44-46 veriyorlar bu işte bi iş var kesin tekstil sektörüne bi çeki düzen bi ayar vermek gerek
Yaptım canım diyete başladığım ilk hafta 1 kg vermiştim 2 gündeBu diyeti daha once hic yaptinmi canim ne kadar kilo verdiriyor
Yuaf lapasi nasi yapiliyor canimselam kizlar bugunku menum
kahvalti yulaf lapasi
ara kahve
ogle
3 yk etli nohut
5 kuskonmaz
taze sogan
sade activia
ara bir buyuk kupa sutlu kahve sekersiz
aksam asagi yukari 80g.kepekli makarna yogurtladim
su 3 litreyi gecti
spor 70 dk yuruyus
20 dk egzersizOnDeryaa
Kac gun yapican ise yariyorsa bende yapayimmYaptım canım diyete başladığım ilk hafta 1 kg vermiştim 2 günde
Hepimizin metabolizması farklı canım deneyebilirsin cumaya kadar yapmaya çalışacağım inşallah faydasını görürümKac gun yapican ise yariyorsa bende yapayimm
Bende yogurt diyeti 2 3 kez yaptim gercekten inceliyosun 1 2 kilo veriyor ama 1 bden kuculuyosun bende o zaman cokk susardim yogurt susatiyor heraldeCanım Acıkınca 1 tane daha hurma yerim belki günde 21 hurmaya kadar izin var ama açlık hissetmedim çok susadım
internete baktım hurma diyetine 3günde 3kilo verende varKac gun yapican ise yariyorsa bende yapayimm
Yuaf lapasi nasi yapiliyor canim
Bende dışarda tartılmayı çok merak ediyorum bulursam tartılacağım hemenBugun hastanede su yag olcen tartiar varya 1 lirayla calisan onarda'tartidim 75.5 dedi benimmm zalimmm tarti 77.4
zalim tartiBugun hastanede su yag olcen tartiar varya 1 lirayla calisan onarda'tartidim 75.5 dedi benimmm zalimmm tarti 77.4
Bende yogurt diyeti 2 3 kez yaptim gercekten inceliyosun 1 2 kilo veriyor ama 1 bden kuculuyosun bende o zaman cokk susardim yogurt susatiyor heralde
Bazen insan motivasyon arıyor tartıyla barışmak için hızlı giden kiloları görmek istiyor detoksu onaylamıyorum ama sıkıldım malesefinternete baktım hurma diyetine 3günde 3kilo verende var
mutlaka yazarım canım çok üzülüyorum göbeğeEvet ya benim çok ihtiyacım var. Şu göbekten kurtulmam lazım. Sabırsızlıkla sonucu bekliyor olacam
tamam cnm dün demişmiydin yazmadım sanırım şimdi yazayım dün için 50 yazmışım sanırım yoksa o önceki günün müydü bi jarışıklık olmasınben lesliyi dun gece yaptım 1saat falan surdu videodan yaptım bugün sadece 30 dakika yürüyüş yaptim
Yaa ben sinir oluyorum. Gerçekten şu sıfır beden havalarınaBacimmm herkes olmus 0 bedenn bugun kendime guel bir gomlek aldim 42 denedim salas model dedim 1 beden kucugunu aliyim zayiflarim.yandaki kabinden kadin 36 buyuk geldi diyorrr anlamadim ben bu isi bu zayiflaro cevirip sorasim var anammm siz ne yemiyonuzzzda bu kadar zayirfsiniz
ben de geçinsene 3 günde 3 kg vermiştim geri de almadım dıKac gun yapican ise yariyorsa bende yapayimm
ben de tartılmalıyım şu tartılarda merak ediyorum çatlıycam. Yağ kas oranımı bilmiyorumBende dışarda tartılmayı çok merak ediyorum bulursam tartılacağım hemen
olcu olarak nasil canim 1'bardak sute ne kadar yulaf kepegi konuryulaf kepegi ve sutle ben icine kakao ve vanilya da koyuyorum uzerine meyve koyabilirsin gayet saglikli ve doyurucu canim
benim vucudum nasilll bende anlamiyomm hemen su tutuyorr 2 litre su uciyom wcden cikamiyommm sanirsin icimde kaktuss varr su tutuyorr persembe detox yapmazsam halim harappBazen insan motivasyon arıyor tartıyla barışmak için hızlı giden kiloları görmek istiyor detoksu onaylamıyorum ama sıkıldım malesef
Yag irani vardi kas orani yoktuuu diyetisyenin afiilli tartiisinnda vardiimutlaka yazarım canım çok üzülüyorum göbeğegitsin de ben herşeyi denerim
tamam cnm dün demişmiydin yazmadım sanırım şimdi yazayım dün için 50 yazmışım sanırım yoksa o önceki günün müydü bi jarışıklık olmasın
Yaa ben sinir oluyorum. Gerçekten şu sıfır beden havalarına
ben de geçinsene 3 günde 3 kg vermiştim geri de almadım dı
ben de tartılmalıyım şu tartılarda merak ediyorum çatlıycam. Yağ kas oranımı bilmiyorum
Tuzlu mu yiyorsun canımolcu olarak nasil canim 1'bardak sute ne kadar yulaf kepegi konur
benim vucudum nasilll bende anlamiyomm hemen su tutuyorr 2 litre su uciyom wcden cikamiyommm sanirsin icimde kaktuss varr su tutuyorr persembe detox yapmazsam halim harapp
Yok canım koskoca gün bence sahur değilde iftarı az yemeliYarın oruç tutacam. Yarım lahmacun dan biraz fazla yedim yanına biraz marul
Ve midem yanmasın diyede bir orta boy portakal çok mu olmus
İnşallah iftarda az yiyecem. HayirlisiYok canım koskoca gün bence sahur değilde iftarı az yemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?