Sende bi haller var zaten farkındayım Yen'i bişeşey değil iki haftadır böylesin farkında mısın. Bak sana diyorum spora ver kendiniiii geçicek eminim. Sıkma canını atma bişeyi içine kuzumSupersin canim masallah nazar degmesin.
Valla bana bi haller oldu.surekli uykum var. Ve dun gecede aglayarak uyudum.esimde ne yapcgni sasirdi.yemekte yiyemiyorm icimden gelmio. 1dilim ananasla kahvalti yptm. Bunun adina bahsr depresyonu mu diolar blmiom ama. Bi tuhafim ya
Canım en az bir ay alçıda kalacak. Kuzum çok agrisi oluyor. Şimdilik ameliyat görünmüyorCanim kizin nasil oldu
una da şükür canım. Allah beterinden korusun bide sana sabır kolaylık versin canımCanım en az bir ay alçıda kalacak. Kuzum çok agrisi oluyor. Şimdilik ameliyat görünmüyor
Ayyy geçmiş olsun. İnsallah çok çabuk iyileşir canim.Canım en az bir ay alçıda kalacak. Kuzum çok agrisi oluyor. Şimdilik ameliyat görünmüyor
Canim ben oruçluyken spor vücuda tahribat verir diye okumuştum. Sen yinede dikkat et. Orucu açınca yapamazmisin sporu.Valla oruç moruç dinlemedim sabah sabah çıktım sporumu yaptım geldim oh be dünya varmış kendimi çok iyi hissediyorum
Valla çok enerjik hissettim dedim bi saat değil de yarım saat yürüyeyim bari 50 dk yürüdüm ama bugün koşmadım bak tempolu yürüyüş sadece fazla yorulmadım geldim yatıyorum şimdi. Benim bi bilgim yoktu halsiz düşmiyeyim diye spor yapmıyodum oruçta ama açken spor yapınca yağ yakıyoruz ya ondan çok heves ettim. Akşam egzersiz yapabiliyorum yürüyüşe çıkamam. Ama öğlen yine çıkıcam yürüyüşe dikkat edeyim bariCanim ben oruçluyken spor vücuda tahribat verir diye okumuştum. Sen yinede dikkat et. Orucu açınca yapamazmisin sporu.
Canim Allaha sukur bir derdim skntmda yok. Yani uzuldgm skldgm ne onu bile bilmiyorm. Ama var cidden bi haller.Sende bi haller var zaten farkındayım Yen'i bişeşey değil iki haftadır böylesin farkında mısın. Bak sana diyorum spora ver kendiniiii geçicek eminim. Sıkma canını atma bişeyi içine kuzum
Ayyy geçmiş olsun. İnsallah çok çabuk iyileşir canim.
Sağolun kızlar evet buna da şükür canım küçük olduğu için bakımı daha bir dikkat istiyor. İki gecedir uyumuyoruz. İyi olsunda uyumadan da olur. Bu hafta yine atlatirsak ağrısı bira azalır gibime geliyor.B
una da şükür canım. Allah beterinden korusun bide sana sabır kolaylık versin canım
Hayırlı akşamlar
Sabah menemen yarım dilim ekmek çok az yedim
Ara 1 avuç içi kadar kurulmuş
Akşam
2 paraya balık 2 dilim ekmek ve salata
Bugün tam 5 saat dolaştım dışarda o kadar yoruldum ki anlatamam.
Çok acıktım öyüzden 2 dilim ekmek
Kahvaltı
1 kase yoğurt
7 hurma
Öğlen
1 kase yoğurt
3 hurma
Akşam 1 kase yoğurt
3 hurma
Sabah
4bardak limonlu su
200ml sut
1dilim ananas
3ceviz
Oglen
1Kase mercimek
1kabak dolmasi kiymali
Yogurt
Salata
Ara
Turk kahvesi
4kuru kayisi
2adet oreo
Aksam
Yok
Su
2.5litre
2Bardak cay
2bardak yesil cay
Elektrik gitti spor yapamicam
Menüm
Sabah 09.30
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
Akşam 17.00
2 dolu tabak yeşil mercimek çorbası
1 lokma ekmek
4 zeytin
1 tane erik
Su 2lt
21.Gün
Sahur:
2 yumurtadan peynir ve salçalı omlet
1dilim tambuğday ekmeği
1 bardak kefir
1 bardak portakallı tarçınlı çay
2 bardak su
İftar:
4 köfte 1 dilim ekmek 3 dilim domates 1 köZlenmiş biber yarım bardak ayran
Spor: 35 dk yürüme
Selamlar
Menüm
Sabah
1 küçük dilim peynir
3 ince dilim salatalık
1 lokmalik yumurta
Ara Nescafe
Öğle akşam arası gibi 16:00
3 yk yoğurt
3 yk et kavurma
2 lt su yaklaşık
Çok hareketli bir gündü
Spor yapamicam maalesef
Sahurda yemedim uyaniktim sadece su içtim eceyle internette 5mil leslie yaptım
Aksam bir tabak kabak yemeyi 1kase çorba
3tane parmak köfte salata ayran
OnDeryaa 30 dakika yürüyüş
4bardak su sahura kadar 2litre daha icerim
selam kizlar bugunku menum
kahvalti yulaf lapasi
ara kahve
ogle
3 yk etli nohut
5 kuskonmaz
taze sogan
sade activia
ara bir buyuk kupa sutlu kahve sekersiz
aksam asagi yukari 80g.kepekli makarna yogurtladim
su 3 litreyi gecti
spor 70 dk yuruyus
20 dk egzersizOnDeryaa
allah yardımcın olsun canım işin çok zor canım heleki küçücük bir yavrucak o haldeyse hic durmuyor dur napsın kuzum allah tez zamanda iyileştirir insallahCanım en az bir ay alçıda kalacak. Kuzum çok agrisi oluyor. Şimdilik ameliyat görünmüyor
Benim menüm kızlar
Sabah
1 yumurta haşlama
Biraz peynir
Domates salatalik
Bir çaybardagi kuruyemiş
Ara
1 sütlü kahve
1 tane elma
Aksam
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak bamya yemegi
Salata
Yogurt
Su 2buçuk litre
Spor
Yok birazdan ütü yapacam ve bir sürü ütülenecek vat
Menum sahur 1 dlm ekmekbyumyrta peynir salata 1 bardak ayran
Iftar karnibahar salatasi yogurtlu 5 yaprak sarmasi etli 1 slm ekmek
Yarim muz biraz cilek
Spor. 1 saat yuruyus
Kujum ne oldu ki bahardan mı acaba evde olmak gezmek tozmak istiyorsun da ondan mı acaba üzülme nolur bak süper gözüküyorsun çok yol kat ettin daha iyisini yapacak kadar iradeye sahipsin bazen olur insan bunalır iyi şeyler düşünSupersin canim masallah nazar degmesin.
Valla bana bi haller oldu.surekli uykum var. Ve dun gecede aglayarak uyudum.esimde ne yapcgni sasirdi.yemekte yiyemiyorm icimden gelmio. 1dilim ananasla kahvalti yptm. Bunun adina bahsr depresyonu mu diolar blmiom ama. Bi tuhafim ya
Ahh canım anlarım annenin evladından daha çok canı yanar inşallah çabucak iyileşsin acıları dinsin canımSağolun kızlar evet buna da şükür canım küçük olduğu için bakımı daha bir dikkat istiyor. İki gecedir uyumuyoruz. İyi olsunda uyumadan da olur. Bu hafta yine atlatirsak ağrısı bira azalır gibime geliyor.
Sabah
2 yumurta omlet
1 tb ekmek
6 zeytin
1 kk peynir
1 salatalik
Sutlu kahve
1 donmus portakal
Oglen
2 bardak Ayran
Hellim izgara 100 gr
1 salatalik
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Cay cay cay
Su 1.5 lt
Spor maaaaaalesef yok
günaydınlar :)
Kendime verdiğim cezayı bozmadım akşam sadece süt içtim 10 dk ip atlama 250 defa anlıcanız :)
Sabah. 2dlm ekmekle tost yaptim yanina salatalik domatea maydanoz ne zamandir canim cekiyodu
Ogle ayran 1 muz getirdim okulda yiycem
Canım en az bir ay alçıda kalacak. Kuzum çok agrisi oluyor. Şimdilik ameliyat görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?