Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sende bi haller var zaten farkındayım Yen'i bişeşey değil iki haftadır böylesin farkında mısın. Bak sana diyorum spora ver kendiniiii geçicek eminim. Sıkma canını atma bişeyi içine kuzum

Canim ben oruçluyken spor vücuda tahribat verir diye okumuştum. Sen yinede dikkat et. Orucu açınca yapamazmisin sporu.
Valla çok enerjik hissettim dedim bi saat değil de yarım saat yürüyeyim bari 50 dk yürüdüm ama bugün koşmadım bak tempolu yürüyüş sadece fazla yorulmadım geldim yatıyorum şimdi. Benim bi bilgim yoktu halsiz düşmiyeyim diye spor yapmıyodum oruçta ama açken spor yapınca yağ yakıyoruz ya ondan çok heves ettim. Akşam egzersiz yapabiliyorum yürüyüşe çıkamam. Ama öğlen yine çıkıcam yürüyüşe dikkat edeyim bari

Sende bi haller var zaten farkındayım Yen'i bişeşey değil iki haftadır böylesin farkında mısın. Bak sana diyorum spora ver kendiniiii geçicek eminim. Sıkma canını atma bişeyi içine kuzum
Canim Allaha sukur bir derdim skntmda yok. Yani uzuldgm skldgm ne onu bile bilmiyorm. Ama var cidden bi haller.

Ayyy geçmiş olsun. İnsallah çok çabuk iyileşir canim.
B

una da şükür canım. Allah beterinden korusun bide sana sabır kolaylık versin canım
Sağolun kızlar evet buna da şükür canım küçük olduğu için bakımı daha bir dikkat istiyor. İki gecedir uyumuyoruz. İyi olsunda uyumadan da olur. Bu hafta yine atlatirsak ağrısı bira azalır gibime geliyor.

Kahvaltı
1 kase yoğurt
7 hurma

Öğlen
1 kase yoğurt
3 hurma

Akşam 1 kase yoğurt
3 hurma

Sabah
4bardak limonlu su
200ml sut
1dilim ananas
3ceviz

Oglen
1Kase mercimek
1kabak dolmasi kiymali
Yogurt
Salata

Ara
Turk kahvesi
4kuru kayisi
2adet oreo

Aksam
Yok

Su
2.5litre
2Bardak cay
2bardak yesil cay

Elektrik gitti spor yapamicam

Menüm

Sabah 09.30
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates

Akşam 17.00
2 dolu tabak yeşil mercimek çorbası
1 lokma ekmek
4 zeytin
1 tane erik

Su 2lt

Gayet güzel kızlar

Güzel menüler kızlar

Menum sahur 1 dlm ekmekbyumyrta peynir salata 1 bardak ayran
Iftar karnibahar salatasi yogurtlu 5 yaprak sarmasi etli 1 slm ekmek
Yarim muz biraz cilek
Spor. 1 saat yuruyus

Güzel menüler

Kujum ne oldu ki bahardan mı acaba evde olmak gezmek tozmak istiyorsun da ondan mı acaba üzülme nolur bak süper gözüküyorsun çok yol kat ettin daha iyisini yapacak kadar iradeye sahipsin bazen olur insan bunalır iyi şeyler düşün

Ahh canım anlarım annenin evladından daha çok canı yanar inşallah çabucak iyileşsin acıları dinsin canım

Dünkü menüm,

Saat 12,30
Yarım tost

Saat 13,30
1 kupa sade nescafe

Saat 19,00
2 dilim ekmek
2-3 çatal tavuk ciğeri kavurması
1 çatal peynir
2 çatal türlü yemeği
2 bardak şekersiz çay

Saat 19,30
3-4 tane çilek
1-2 tane çağla

1,5 litre su

1 saat yüryüüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…