Canım ben kilolarım bitince hemen bırakmayacağım bir süre daha koruma için az besleneceğim daha önce yaptığımda geri almamıştım
Ahsen kızımın adı canım peygamber efendimizin lakaplarından anlamı en güzel demekKahsen canım kafama takıldı da kızımın adı demiştin nickim. Kızının adı Kahsen mi.kusura bakma canim ya ilk defa duyuyorum ondan sordum
Aslinda cokta degil yemegi tuzsuz yiyemem ama salataya hic katmiyorumTuzlu mu yiyorsun canım
Canım patlıcan çekti bak hele kıymayla çok severimSabah
2 yumurta omlet
1 tb ekmek
6 zeytin
1 kk peynir
1 salatalik
Sutlu kahve
1 donmus portakal
Oglen
2 bardak Ayran
Hellim izgara 100 gr
1 salatalik
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Cay cay cay
Su 1.5 lt
Spor maaaaaalesef yok
Yarın iftara donmuş portakalı deniyeyim biraz yumuşayınca mı yiyorsun. Ben donmuş limonun aşırı faydalarını okumuştum. Kansere bile faydası varmış hatta. Portakalı da bi deniyeyim o da onun teyzesi sayılır mutlaka faydası çoktur hem.Sabah
2 yumurta omlet
1 tb ekmek
6 zeytin
1 kk peynir
1 salatalik
Sutlu kahve
1 donmus portakal
Oglen
2 bardak Ayran
Hellim izgara 100 gr
1 salatalik
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Cay cay cay
Su 1.5 lt
Spor maaaaaalesef yok
canım geçmiş olsun.Sahur: 1 köfte 2lokma biftek 1domates 2közlenmiş sivri biber iki lokma ekmek
İftara da çorba yaparım sanırımve son günü de atlatıp perşembe günü sabah sporumu yaparım yürümeyi özledim yaww.
Cuma günü endokrin doktoruna görünmek için hastaneye gidicem. İnşallah aynı güne sıra verirler de uğraşmam
Telefonda vermiyorlar özel bölüm diye
Bide kulak burun Boğaz'a gözükçem sıra varsa inş. Ağzımın içinde bi küçük kemik gibi bişe çıkmış rahatsız ediyo nedir korkuyorum. Babamın da yanağında kist vardı ondan korkuyorum aslında.Takıyor da olabilirim bellide hiç bişe yoktur ama gözükmekte fayda var dimi
Supersin canim masallah nazar degmesin.Valla oruç moruç dinlemedim sabah sabah çıktım sporumu yaptım geldim oh be dünya varmış kendimi çok iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?