- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Ben yine yürüyorumSelamlar kızlar nasıl gidiyor bakalımm
sABAH
Yarım dilim ekmek
2 kepçe çorba
ara
3 zeytin
iki lokma ekmek (çorba hiç tok tutmadı, en güzeli yumurta yemek sabahları)
Öğlen
2 3 kaşık yoğurt
4 5 kaşık ıspanak
ara öğün
muz yicem
akşam
süt :)
Ben yine yürüyorum
Parkta mola verdim bacaklarım tutmuyor bi bakayım naptınız diye geldim.
Kızlar dün reglden ve wc sorunundan olduğunu düşündüğüm 58.6 kg idim akşam yatmadan form çay içmiştim sabah etkisini gösterdi hurma diyetiyle birlikte bu sabah 57.7 idim yani 900 gram denemek isteyenler için yazıyorum
Canım ben artık fiziğimden memnunum burdan mezun olmak için kilo vermek istiyorum spora devam edeceğim koruma döneminde de az yemeyi planlıyorum inşallah geri dönmez artık kilolarBen bu haftaki verdiğim kilo durumuna göre haftaya yapabilirim :)
Bugün ve yarın devam edeceğim 56 lı bişeyler olur inşallah
Canım ben artık fiziğimden memnunum burdan mezun olmak için kilo vermek istiyorum spora devam edeceğim koruma döneminde de az yemeyi planlıyorum inşallah geri dönmez artık kilolar
Ben çok Az yapabiliyorum ama hergün yapıyorum yapmazsam yürüyorum spor 3 aydır yapıyorum 28 sene neden yapmamışım onu soruyorum hep kendimeİnşallah cnm bende spora başlasam tam anlamıyla mutlu olacağım cidden :)
Ben çok Az yapabiliyorum ama hergün yapıyorum yapmazsam yürüyorum spor 3 aydır yapıyorum 28 sene neden yapmamışım onu soruyorum hep kendime
Bir süre sonra bıkıyoruz çünkü canım öyle durumlarda ben tamamen bırakıp özlemiş olarak dönüyorum böylece daha bir aşkla devam ediyorumBende yapınca öyle oluyorum ama şimdi bilmiyorum neden yapamıyorum 3 gün yapıyorsam 4.gün illa ki aksıyor
Canim benim sagol kuzum destegin icin.Kujum ne oldu ki bahardan mı acaba evde olmak gezmek tozmak istiyorsun da ondan mı acaba üzülme nolur bak süper gözüküyorsun çok yol kat ettin daha iyisini yapacak kadar iradeye sahipsin bazen olur insan bunalır iyi şeyler düşün
Aynen öyle cnm bahar yaramadı bi toparlanamadımCanim iyi dileklerin icin tesekkur ederim.
Bu arada ne oldu sana yahu. Ben buraya geldim geleli hastasin bir turlu iyilesemedin. Gecmis olsun canim Allah sifani versin biran once kendine gel
tamam cnm dön biranönceBurdayimm. Hayir. Konusamiyorum bile. Ve eleman olmadigindan bu halde ise gidiyorum. Donecegim :)
msj atmıs cnm int paketi bitmişAynen biz bukadar degildik çok kişiydik niye azaldik mesela benim diyettaşim @Nurumcan94 nerelerde ki
tamam cnm nasıl istersensahgull öncelikle tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin.
benim hedefi güncellemeyelim şimdilik. 65olayımda.sonra artık bakarız.
Hedefe yaklasmissin cancan ya.masallah sana.Bir süre sonra bıkıyoruz çünkü canım öyle durumlarda ben tamamen bırakıp özlemiş olarak dönüyorum böylece daha bir aşkla devam ediyorum
sabır cnm çok az kaldı mezun edelim seni korumada ayrılmazsın bziden hepbirlikte koruruzBir süre sonra bıkıyoruz çünkü canım öyle durumlarda ben tamamen bırakıp özlemiş olarak dönüyorum böylece daha bir aşkla devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?