bENDE SABAH 100 KERE İP ATLADIM BAKALIM AKŞAMA NE KADAR İP ATLICAM 300-400 YAPAMADIM GİTTİ
İftara yine uydurmasyon bi tarif yaptım
Bakalım sonuç ne olcak 4 saat sonra sonucu bildiririm zehirlenmezsek
Seviyorum yemek yapmayı yaa
İnşallah canım bu hafta bitecek karar verdim =)sabır cnm çok az kaldı mezun edelim seni korumada ayrılmazsın bziden hepbirlikte koruruz
Kujum bir kere insen normale döneceksin aslında yapamıyorum geldi mi gitmiyor omu kırman lazım hadi bu akşam in ben yanındayımCanim benim sagol kuzum destegin icin.
Bahardan dolayi sanki ya. Yksa iyiyim yani cidden. Allaha sukur bir skntm yok.
Aksam spora inmem lazm.artik yeter modundym.
Bu hafta bitsin de kujum az dinlenip devam edeceğim eşim çok yoruldu yalnız yemek yiyince memnuniyetsiz onun için istiyorum aslındaHedefe yaklasmissin cancan ya.masallah sana.
Maşallah canımBen bugün 2 saat yürüdüm iftardan sonra da egzersiz yapmayı düşünüyorum. 9 km olmuş 13.000 adım hiç te zorlanmadım bitek son 1-2 km de takatim kalmadı ama o kadar da değil hani orucu mahane etmişim kaç gündür meğer oruçlu da yapabiliyor muşumartık bırakmam inş. Sağ dizim acıyo bide bilek sanırım zorladım biraz. Yarın 10 km yaparım onu alıştırırım diye düşünüyorum
Aslinda hergun menu paylasiyorum, 5 msj da yazmaya calisiyorum bu gunlerde biraz yogunum oglumla ilgili onemli kararlar almam lazim. Surekli internette onu arastirdigimdan pek sık giremedim kusura bakmayin.Sismaniye cnm seninde katılımın yetersiz gibi
Kaptanim değerli arkadaşlarım kusuruma bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin internetim yok ugrayamiyorum eşimde telefon elinden düşmüyor diye sitem etti internetim de bitince girmiyim dedim.. kaptanim burda bi dua grubundayum arada girip orda sırayla kime okunuyor diye bakıp çıkıyorum yani sürekli kk da dolanmiyorum yanlış anlaşılmasın. Netim gelsin hemen döncem aranıza tabi beni tekrar kabul edersenizN Nurumcan94 nerelerdesin fıstık
Bendeeeee ki su an hic vermedimm kilo yarin detox yapicamBen bu haftaki verdiğim kilo durumuna göre haftaya yapabilirim :)
Senin gibi yaptimmm canim su an i kadar'pismanimki hersey dozynda guzell dizlerumin kikirdaklarii bitmis ve'ben daha 30 yasindayimmm iyi yapmiyosunnn soyliyim bu bedenden bir tane daha yok yuru ama 1 saati asma kendini paralamaBen bugün 2 saat yürüdüm iftardan sonra da egzersiz yapmayı düşünüyorum. 9 km olmuş 13.000 adım hiç te zorlanmadım bitek son 1-2 km de takatim kalmadı ama o kadar da değil hani orucu mahane etmişim kaç gündür meğer oruçlu da yapabiliyor muşumartık bırakmam inş. Sağ dizim acıyo bide bilek sanırım zorladım biraz. Yarın 10 km yaparım onu alıştırırım diye düşünüyorum
Bende hurma diyetiii yapicam insallahhhh yarin gifip hurma alayimmmKahvaltı
1 kase yoğurt
1 domates
1 hurma
14.00
1 hurma
18.00 akşam yemeği
2 kaşık yoğurt
1 hurma
1 kuru kayısı
Spor
1 mil leslie
Basen hareketleri
175 ip atlama toplam 30 dakikaOnDeryaa
İştahım bitti yaa aç hissediyorum ama yemek istemiyorum
Faydasını görürsün canım inşallahBende hurma diyetiii yapicam insallahhhh yarin gifip hurma alayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?