Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İftara yine uydurmasyon bi tarif yaptım
Bakalım sonuç ne olcak 4 saat sonra sonucu bildiririm zehirlenmezsek
Seviyorum yemek yapmayı yaa

Canim benim sagol kuzum destegin icin.
Bahardan dolayi sanki ya. Yksa iyiyim yani cidden. Allaha sukur bir skntm yok.
Aksam spora inmem lazm.artik yeter modundym.
Kujum bir kere insen normale döneceksin aslında yapamıyorum geldi mi gitmiyor omu kırman lazım hadi bu akşam in ben yanındayım

Bendende 25 dk egzersiz aksam yuruyuse cikabilirim yada evde leslie yapabilirim OnDeryaa

Kizlar karin bolgesi icin onerebileceginiz mekik cekme disinda bisey varmi ? Etkisini gordugunuz? Mekikte zorlaniyorum 2×20 yapabildim sadece mekik olarak baska egzersizlerde denedim karin icin.Zamani iyi degerlendirmek istiyorum.

Ben bugün 2 saat yürüdüm iftardan sonra da egzersiz yapmayı düşünüyorum. 9 km olmuş 13.000 adım hiç te zorlanmadım bitek son 1-2 km de takatim kalmadı ama o kadar da değil hani orucu mahane etmişim kaç gündür meğer oruçlu da yapabiliyor muşum artık bırakmam inş. Sağ dizim acıyo bide bilek sanırım zorladım biraz. Yarın 10 km yaparım onu alıştırırım diye düşünüyorum

Maşallah canım

Kaptanim değerli arkadaşlarım kusuruma bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin internetim yok ugrayamiyorum eşimde telefon elinden düşmüyor diye sitem etti internetim de bitince girmiyim dedim.. kaptanim burda bi dua grubundayum arada girip orda sırayla kime okunuyor diye bakıp çıkıyorum yani sürekli kk da dolanmiyorum yanlış anlaşılmasın. Netim gelsin hemen döncem aranıza tabi beni tekrar kabul ederseniz

Senin gibi yaptimmm canim su an i kadar'pismanimki hersey dozynda guzell dizlerumin kikirdaklarii bitmis ve'ben daha 30 yasindayimmm iyi yapmiyosunnn soyliyim bu bedenden bir tane daha yok yuru ama 1 saati asma kendini paralama

Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 domates
1 hurma

14.00
1 hurma

18.00 akşam yemeği
2 kaşık yoğurt
1 hurma
1 kuru kayısı

Spor
1 mil leslie
Basen hareketleri
175 ip atlama toplam 30 dakika OnDeryaa

İştahım bitti yaa aç hissediyorum ama yemek istemiyorum

Menum sabah 2 dlm light ekmekle peynirli tost maydanoz domates salatalik
Ara birazcik leblebi ve uzum
Ogle 2 dlm ekmek peynir zeytin salata
Aksam yogurt yumurta 1 meyve
Bugunnn kotu bir menuu oldu yaaaa bwnde begwnmedimmm yari'nnnn detoxxx yapicammm insallah cumaya _gorurum
Spor 20 dk yuruyus daha da yapabilirsem yazarim aksama misafirim var

Bende hurma diyetiii yapicam insallahhhh yarin gifip hurma alayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…