Kutlarım canım beraber nice mutlu yıllaraBugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
Tesekkurler tatlim. Cumleten insallahKutlarım canım beraber nice mutlu yıllara
Çok doğru diyosun hergün 1 saat yeter sanırım dizlerim ağrıyo bugünSenin gibi yaptimmm canim su an i kadar'pismanimki hersey dozynda guzell dizlerumin kikirdaklarii bitmis ve'ben daha 30 yasindayimmm iyi yapmiyosunnn soyliyim bu bedenden bir tane daha yok yuru ama 1 saati asma kendini paralama
nice mutlu yıllar canım. Et ve salata yersinBugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
nice mutlu senelere canimBugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
Sen ne kdr ince dusunceli bir arkadassin.cok tesekkur edrm bana destegn ve inancin icin canim. Fizigin kadar ruhunda ince :)Kujum bir kere insen normale döneceksin aslında yapamıyorum geldi mi gitmiyor omu kırman lazım hadi bu akşam in ben yanındayım
Cansın ya hepimizin bir kırılma noktası var sen güçlü bir insansın her yönden bilinçlisin belki de şuan tam olarak ne istediğini bilmiyorsun bence gayet güzel görünüyorsun istersen ara verebilirsin ama şunu bilmelisin tekrar başlamak çok daha zor olucakSen ne kdr ince dusunceli bir arkadassin.cok tesekkur edrm bana destegn ve inancin icin canim. Fizigin kadar ruhunda ince :)
Canım senin gazın olmasa çoktan sönmüştü diyet aşkı büyük desteğin var kendi adıma çok teşekkür ederim
Canım senin gazın olmasa çoktan sönmüştü diyet aşkı büyük desteğin var kendi adıma çok teşekkür ederim
Bizde seni seviyoruz canim. Grubumuzun en azimli en aktif uyesi.gelecegin takim kaptani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?