Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin gibi yaptimmm canim su an i kadar'pismanimki hersey dozynda guzell dizlerumin kikirdaklarii bitmis ve'ben daha 30 yasindayimmm iyi yapmiyosunnn soyliyim bu bedenden bir tane daha yok yuru ama 1 saati asma kendini paralama
Çok doğru diyosun hergün 1 saat yeter sanırım dizlerim ağrıyo bugün dikkat edicem sağol

Bugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
nice mutlu yıllar canım. Et ve salata yersin

Hayırlı akşamlar
İftar
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 adet aya köftesi
1 dilim e yakın ekmekle menemen sabahtan kalmıştı ziyan olmasın diye yedim
Salata

22.Gün

Sahur:
04:30 1köfte 2çatal biftek 1domates 2közlenmiş sivri biber 2ısırık ekmek 1 zeytin 2 bardak su

İftar: fırında 2 büyük mantar 2 kaşık sebze sotesi 1 bardak ayran
Spor: 140 dk yürüyüş

Sabah
4bardak limonlu su
1dilim ananas
200ml sut
3ceviz

Oglen
3Kadin budu kofte
1Kepce sehriye
Cacik
Salata

Ara
Turk kahvesi
3kayisi

Aksam
Cacik

Su
2.5litre

Spor OnDeryaa
30dk yuruyus yptm oglen arasnda.aksam madem ypmiyorm.oglen arasini degerlendrdm. Ayni yol uzernde kac defa gidip gldm blmiom ama etraf fabrikalardan anormal olarak gorunmus olablrm:)

Sabah
4bardak limonlu su
1dilim ananas
200ml sut
3ceviz

Oglen
3Kadin budu kofte
1Kepce sehriye
Cacik
Salata

Ara
Turk kahvesi
3kayisi

Aksam
Cacik

Su
2.5litre

Spor OnDeryaa
30dk yuruyus yptm oglen arasnda.aksam madem ypmiyorm.oglen arasini degerlendrdm. Ayni yol uzernde kac defa gidip gldm blmiom ama etraf fabrikalardan anormal olarak gorunmus olablrm:)

Kujum bir kere insen normale döneceksin aslında yapamıyorum geldi mi gitmiyor omu kırman lazım hadi bu akşam in ben yanındayım
Sen ne kdr ince dusunceli bir arkadassin.cok tesekkur edrm bana destegn ve inancin icin canim. Fizigin kadar ruhunda ince :)

Esim bugn dediki sn boyle yememeye devam edersen. Yemegi ben yedircem sna ddi. Gor bak nsl yenioms ozaman ddi:)
Kendisi o anda 4tane tost yanina cacik gtruodu. Ah ahhh:)))

Sen ne kdr ince dusunceli bir arkadassin.cok tesekkur edrm bana destegn ve inancin icin canim. Fizigin kadar ruhunda ince :)
Cansın ya hepimizin bir kırılma noktası var sen güçlü bir insansın her yönden bilinçlisin belki de şuan tam olarak ne istediğini bilmiyorsun bence gayet güzel görünüyorsun istersen ara verebilirsin ama şunu bilmelisin tekrar başlamak çok daha zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…