Süper canım belli oluyor azminden maşallah
Yaa ben böyleyim başladım mı bitecek o iş
Çok fark etmiş canım sen ne kadar etmediğini düşünsende onlar gelince yine şok olacaklar ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle davranBen hedefime ulaşamadım galiba yaa annemler haftaya cumartesi geliyorlar o zamana kadar 65 olamıycam gibi duruyo. 23 günde 3 kg gitti bi haftada nasıl 3 kg gider ki. Çok çabalıycam detoks şok diyet filan bana kızmayın bu hafta olur mu. Son çırpınışlarım artıkannemler gidince tekrar başlıycam bu sefer hedefi 61 koyucam. Ve bütün yaz sizlerle korumadayım inşallah.
Düşüncelerim bu yönde kızlar
Bugün 42 beden etek oldu artık inanıyorumÇok fark etmiş canım sen ne kadar etmediğini düşünsende onlar gelince yine şok olacaklar ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran
Süper menü cnm afiyet olsun.Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 domates
1 hurma
14.00
1 hurma
18.00 akşam yemeği
2 kaşık yoğurt
1 hurma
1 kuru kayısı
Spor
1 mil leslie
Basen hareketleri
175 ip atlama toplam 30 dakikaOnDeryaa
İştahım bitti yaa aç hissediyorum ama yemek istemiyorum
Insallah eksi görürüz hep beraber cumaya canim. Afiyet olsunMenum sabah 2 dlm light ekmekle peynirli tost maydanoz domates salatalik
Ara birazcik leblebi ve uzum
Ogle 2 dlm ekmek peynir zeytin salata
Aksam yogurt yumurta 1 meyve
Bugunnn kotu bir menuu oldu yaaaa bwnde begwnmedimmm yari'nnnn detoxxx yapicammm insallah cumaya _gorurum
Spor 20 dk yuruyus daha da yapabilirsem yazarim aksama misafirim var
Birlikte daha nice seneleriniz olsun inşallah cnimBugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
Çok güzel görünüyor canim. Tarif isterim afiyet olsunEki Görüntüle 1981490 Fırında sebzeli mantar yaptım tabağın 3'te2'sini yedim doydum elhamdulillah 1 bardak ayran yanında ekmek Yok
Iyi menü canim afiyet olsun.Hayırlı akşamlar
İftar
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 adet aya köftesi
1 dilim e yakın ekmekle menemen sabahtan kalmıştı ziyan olmasın diye yedim
Salata
Güzel canim afiyet olsunİyi akşamlar fıstıklar bugünkü menüm
Sahur pulbiberli yoğurt
Akşam 1tabak kabak yemeyi
Bol kıvırcık
1kase yoğurt
1tane omlet yumurta 4tane zeytin
@Kkli_kadin 60dakika egzersiz
2bardak su
Menü harika canim .Sabah
4bardak limonlu su
1dilim ananas
200ml sut
3ceviz
Oglen
3Kadin budu kofte
1Kepce sehriye
Cacik
Salata
Ara
Turk kahvesi
3kayisi
Aksam
Cacik
Su
2.5litre
SporOnDeryaa
30dk yuruyus yptm oglen arasnda.aksam madem ypmiyorm.oglen arasini degerlendrdm. Ayni yol uzernde kac defa gidip gldm blmiom ama etraf fabrikalardan anormal olarak gorunmus olablrm:)
HakkınıZda hayırlısı olsun cnmAslinda hergun menu paylasiyorum, 5 msj da yazmaya calisiyorum bu gunlerde biraz yogunum oglumla ilgili onemli kararlar almam lazim. Surekli internette onu arastirdigimdan pek sık giremedim kusura bakmayin.
Tamam kuzum ama cuma mutalaka bildirim yapKaptanim değerli arkadaşlarım kusuruma bakmayın hepiniz hakkınızı helal edin internetim yok ugrayamiyorum eşimde telefon elinden düşmüyor diye sitem etti internetim de bitince girmiyim dedim.. kaptanim burda bi dua grubundayum arada girip orda sırayla kime okunuyor diye bakıp çıkıyorum yani sürekli kk da dolanmiyorum yanlış anlaşılmasın. Netim gelsin hemen döncem aranıza tabi beni tekrar kabul ederseniz
Nice mutlu yıldönümlerine cnmBugun evlilik yıldönümümuz, esim restoranta gidelim diyor. Umarım cisslara dokunmadan atlatirim :)
insallah canim yarin spor yapmiycam sadece diyet :)Süper ozaman
Olmasada haftaya garanti inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?