Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler fıstıklar

Çok güzel görünüyor canim. Tarif isterim afiyet olsun
Valla sade boş fırına atacaktım mantarları dedim şimdi çocuklar yemez filan patatesleri tavada küp küp pişirdim az yağda koydum tabağa sonra soğan sarımsak attım pembeleşince yeşil biber kabak mantarların sapları içi köZlenmiş kapya biber karabiber tuz acı biber salçası kavurdum yarım bardak su biraz daha pişti. Bu arada 15 mantarlar önden pişti. Sonra bütün malzemeleri mantarların içine tepsiye döktüm fırında pişirdim üstüne kaşar yoktu Diyarbakır peyniri vardı onu rendeledim miss miss oldu valla

anında yazıyorum merak etme canım

Uykumda gelmiyo ki bu kızlar da yAzmıyo hıh başka topikleri keşfe çıkayım bakayım menüleri ne durumda bi liste tahmini yapem bari

Evet sporumu yaptim. 40 dk yürüyüşü soylemiştim.
Az öncede
Leslie 3 mil
220 stepper
50 dk yaptim
Yani toplam 90 dk oldu OnDeryaa

Gunaydin kizlar. Ben yarin sabit cikcam sanirim:) pazartesi 70i gordkten snra cuma sabit cikmak bnm icn bir sans yani.
Bugun hurmaya basliyorm guzel arkadasim Kahsen son gun detoks niyetine yapicam. Havalar isinmadi.surekli usumektende yoruldm buarada

Günaydın kızlar bende şuan tartıldım sabit im inşallah bugün biraz işe yarar

Üç gün oruçta hiç su içmediğim için diye böyle oldu sanırım bugün de evde değilim ne yapcam nasıl etcem sinir oldum tuvalet bulamam oralarda en iyisi şimdi yine su içmiyim ikindiden sonra yükleneyim

cylnslymn kuzumm sen nerelerdesinnn
Canim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzum

niye nereye gittin ki
Çocukların servisiyle okula geldim toplantı var 3'e kadar buralardayım.

Canım hakkında herşeyin hayırlısı. Hep aklımdasın. Mutlu ol inşallah. Kendini yalnız hissetme biz de varız sağlam dur canım

Hadi güzel sonuç olsun inşallah

Noldu canim bakim.
Evlilign ilk senesi biraz zor geciyor. Yani herseye insan alinabiliyor uzuluyor. Iki taraf icinde zaman gereken bi durum. Ama tabi snn ne yasadgni bilmiyorm. Benim zor dedigim sey sunlardi; esim nie sinirli bakti esim nie surat asti esim nie offladi. Yani dusununce ne sacmaymis diorm ama. Bnm ilk sene takildgm seyler bunlardi.snn ne yasadgni blmiyorm.ama anlattgn kadariyla biraz zor yasadklrn. Hangi karari alirsan al biz burdyz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…