Valla sade boş fırına atacaktım mantarları dedim şimdi çocuklar yemez filan patatesleri tavada küp küp pişirdim az yağda koydum tabağa sonra soğan sarımsak attım pembeleşince yeşil biber kabak mantarların sapları içi köZlenmiş kapya biber karabiber tuz acı biber salçası kavurdum yarım bardak su biraz daha pişti. Bu arada 15 mantarlar önden pişti. Sonra bütün malzemeleri mantarların içine tepsiye döktüm fırında pişirdim üstüne kaşar yoktu Diyarbakır peyniri vardı onu rendeledim miss miss oldu vallaÇok güzel görünüyor canim. Tarif isterim afiyet olsun
anında yazıyorum merak etme canımselam kizlar bugunku menum
sabah
1 kupa cay
1salatalik
4 cherry domates
1 ince dilim salam
1 kk az yagli beyaz peynir
1 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
1 ck fistik ezmesi
ara sade kahve
ogle
4 yk sebze sote
1 activia uzeri keten tohumlu
ara
1 sade kahve
10 leblebi
2 hurma
aksam
1 bagetten tavuk salatasi bol yesillikli
Spor oncesi 1 tk fistik ezmesi
Spor sonrasi 1 kupa yesil cay
sabahki sporumu not ettin dimiOnDeryaa :)
Ona 60 dk yuruyus ekle canim :)
su 4lt
Ben varim cnm. Sporumu yaptim geldim.Uykumda gelmiyo kibu kızlar da yAzmıyo hıh başka topikleri keşfe çıkayım bakayım menüleri ne durumda bi liste tahmini yapem bari
40 artı 90 mı yoksa 50 mi kafam karıştıEvet sporumu yaptim. 40 dk yürüyüşü soylemiştim.
Az öncede
Leslie 3 mil
220 stepper
50 dk yaptim
Yani toplam 90 dk olduOnDeryaa
günaydın canimGunaydin kizlar. Ben yarin sabit cikcam sanirim:) pazartesi 70i gordkten snra cuma sabit cikmak bnm icn bir sans yani.
Bugun hurmaya basliyorm guzel arkadasimKahsen son gun detoks niyetine yapicam. Havalar isinmadi.surekli usumektende yoruldm buarada
günaydın canımGünaydın kızlar bende şuan tartıldım sabit im inşallah bugün biraz işe yarar
niye nereye gittin kiÜç gün oruçta hiç su içmediğim için diye böyle oldu sanırım bugün de evde değilim ne yapcam nasıl etcem sinir oldum tuvalet bulamam oralarda en iyisi şimdi yine su içmiyim ikindiden sonra yükleneyim
Canim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzumcylnslymn kuzumm sen nerelerdesinnn
Çocukların servisiyle okula geldim toplantı var 3'e kadar buralardayım.niye nereye gittin ki
Canım hakkında herşeyin hayırlısı. Hep aklımdasın. Mutlu ol inşallah. Kendini yalnız hissetme biz de varızCanim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzum
Hadi güzel sonuç olsun inşallahGunaydin kizlar. Ben yarin sabit cikcam sanirim:) pazartesi 70i gordkten snra cuma sabit cikmak bnm icn bir sans yani.
Bugun hurmaya basliyorm guzel arkadasimKahsen son gun detoks niyetine yapicam. Havalar isinmadi.surekli usumektende yoruldm buarada
Noldu canim bakim.Canim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzum
Iyiyiz canim. Guzel kizin napiyor bakimGünaydın kızlar
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?