- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Wasayi alcm alcm unuttm hep migrosa gittgmde. :).Eki Görüntüle 1981775 Kahvaltı : 1 vasa 1 yumurta biraz beyaz peynir ve lor iki yaprak marul iki küçük salatalık bi bardak kefir
Bugün daha iyi uyandık bugün keyfimiz yerinde o mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz.Iyiyiz canim. Guzel kizin napiyor bakim
Uykusuz =( bugün başım çok ağrıyor migren tuttuGünaydın kızlar
Nasılsınız
Canim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzum
Günaydın cnm.Günaydın kızlar bende şuan tartıldım sabit im inşallah bugün biraz işe yarar
Günaydın canim. Çok şükür iyiyim. Sen nasilsinGünaydın kızlar
Nasılsınız
Günaydın kızlar
Dünkü sporum egzersiz ve 280 ip atlama 10 dakika :)
Benim nisan sonu hedefim 60 tı şuan tartıda tam 63 çıkıyorum tuttarbilir miyim sizce kızlar hedefimi
Bence olur canim. Ama spora çok asılırsan olur. Çünkü menülerin gayet güzel oluyor seninGünaydın kızlar
Dünkü sporum egzersiz ve 280 ip atlama 10 dakika :)
Benim nisan sonu hedefim 60 tı şuan tartıda tam 63 çıkıyorum tuttarbilir miyim sizce kızlar hedefimi
Canım sen bi Dr. Göründün mu uyku problemi için. Gündüzde mi uyuyamıyon.Uykusuz =( bugün başım çok ağrıyor migren tuttu
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ama çok iyi düşün. Kaç senelik evlisin cnm. Olmadi bir evlilik terapisine gidin. Insallah tüm problemler düzelir.Canim hiç sorma ya moralim çok bozuk bu sıralar hem iş yerimde hem evimde huzurum yok. Kendimi kötü hissediyorum böyle devam ederse hem işi bırakıcam hemde eşimden ayrilicam kafam allak bullak ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim düzelsin istiyorum seviyorum ama onun düzeleceği yok iş yerinde herkesin yerine çalışmaktan sıkıldım. Sanirim yol göründü bana geri ailemin yanına izmire dönmeyi düşünüyorum kuzum
Canım evlendiğimiz dönem gece 3 gibi yatıyordum ama o zaman 11 de kalkıyordum sonra çocuk oldu iki yıl uyunmuyor biliyorsun gece kalk emzir erken kalk ona da takılmadım ama 4 ay olacak emzirmeyi bırakalı kızım uyuyor şükür ama ben yine 3 gibi uyuyorum 9 da ayaktayım hergün 6 saat uyuyorum =( gideceğim doktora diyet bitince kan tahlili de yaptıracağım o zaman soracağım canımCanım sen bi Dr. Göründün mu uyku problemi için. Gündüzde mi uyuyamıyon.
Uykusuzluk çok kötü Allahım şifa versin.
Bence olur canim. Ama spora çok asılırsan olur. Çünkü menülerin gayet güzel oluyor senin
Gecmis olsun canim acliktan olur mu acabaUykusuz =( bugün başım çok ağrıyor migren tuttu
Olabilir canım sabah kalktım midem ağrıyordu açlıktan son günGecmis olsun canim acliktan olur mu acaba
Kuzu bugn olmazsa normal beslen ne dersin.Olabilir canım sabah kalktım midem ağrıyordu açlıktan son gün
Kujum ilk gün kilo vermiştim bugün 57.6 ydım hala 56 olmadı =( bugün de yemicemKuzu bugn olmazsa normal beslen ne dersin.
Anladm canim bndeki 65 takintisi snde de 56 takintisi oldu. Bnde hurma yedm sabah ama ck susatiyor.oglende yemek yiyim ddm ama ne anlami kaldi detoksun ozaman die dusundm. Dayancam artk.Kujum ilk gün kilo vermiştim bugün 57.6 ydım hala 56 olmadı =( bugün de yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?