Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi düşünüp taşınıp karar ver canım.Hepimizin zor zamanları olabiliyor hani insan gülerek ağlar mı ben şuan öyle yapmak istiyorum.Hiç aklıma gelmeyen şeyleri yaşıyorum ama burası hayat burası imtihan yeri.En doğrusunu Allah bilir..

Sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 yumurtadan peynirli yumurta yarısını yedim
1 bardak şekersiz çay
4 adet zeytin

şimdiye kadar 1 litre su içtim ılık su :)

Günaydın kızlar
Dünkü sporum egzersiz ve 280 ip atlama 10 dakika :)

Benim nisan sonu hedefim 60 tı şuan tartıda tam 63 çıkıyorum tuttarbilir miyim sizce kızlar hedefimi
Bence olur canim. Ama spora çok asılırsan olur. Çünkü menülerin gayet güzel oluyor senin

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Ama çok iyi düşün. Kaç senelik evlisin cnm. Olmadi bir evlilik terapisine gidin. Insallah tüm problemler düzelir.

Canım sen bi Dr. Göründün mu uyku problemi için. Gündüzde mi uyuyamıyon.
Uykusuzluk çok kötü Allahım şifa versin.
Canım evlendiğimiz dönem gece 3 gibi yatıyordum ama o zaman 11 de kalkıyordum sonra çocuk oldu iki yıl uyunmuyor biliyorsun gece kalk emzir erken kalk ona da takılmadım ama 4 ay olacak emzirmeyi bırakalı kızım uyuyor şükür ama ben yine 3 gibi uyuyorum 9 da ayaktayım hergün 6 saat uyuyorum =( gideceğim doktora diyet bitince kan tahlili de yaptıracağım o zaman soracağım canım

Kujum ilk gün kilo vermiştim bugün 57.6 ydım hala 56 olmadı =( bugün de yemicem
Anladm canim bndeki 65 takintisi snde de 56 takintisi oldu. Bnde hurma yedm sabah ama ck susatiyor.oglende yemek yiyim ddm ama ne anlami kaldi detoksun ozaman die dusundm. Dayancam artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…