Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menüm,

Saat 10,00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

Saat 11,00
1 kupa yeşil çay

Saat 15,30-17-00 arası
350 gr kadar meyveli yoğurt

Saat 19,00
1 tane cici bebe bisküvi(yemek istediğimden değil kursta hoca alıp gelmiş millete zorla yedirdi :) )
1 bardak şekersiz çay

Saat 21,00
1 tane fırın baget
2 yk pilav
3 yk kadar yoğurtlu kabak

Saat 22,00
1 fincan mentol

1,5 litre su

1 saat yürüyüş

Hepimiz küçük büyük dertlerimizden kurtuluruz inş

Anladm canim bndeki 65 takintisi snde de 56 takintisi oldu. Bnde hurma yedm sabah ama ck susatiyor.oglende yemek yiyim ddm ama ne anlami kaldi detoksun ozaman die dusundm. Dayancam artk.
Evet canım bol bol su içiriyor mezun olmak için sıkıyorum kızlar mağdur olmasın diye 56 istiyorum ilk gün kolay oluyor da 3. Gün ağır geldi 1 yumurta haşlayıp yedim kafamı tutamıyorum ağrıdan

Son düzenleme:
Evet canım bol bol su içiriyor mezun olmak için sıkıyorum kızlar mağdur olmasın diye 56 istiyorum ilk gün kolay oluyor da 3. Gün ağır geldi 1 yumurta haşlayıp yedim kafamı tutamıyorum ağrıdan

Aman cnm kilo vercem diye sağlığından olma dikkat et

Selam kizlar araniza azicik iliseyim bakalim.
Cocuklar evde firsat bulamiyorum. Dun egzersizde kendimi cok zorladim sanirim kanim bacaklarim hep agriyo. Halsizlik yapti kipirdayasim yok.Bugun dinlenicem SOZDE :)

Yarina yemege misafirim var. Bugun cikip eksikleri tamamlayip aksamdan tatlimi yapicam. Tabii o arada 2 cocukla ne hallerde donerim eve bilemem

Pilim bitti orasi kesin. Kendi halimde takilmak istiyorum. Aksam yuruyusumu tek yapiyordum onceden simdi gorumcem geliyo benle kafami yonumu karistiriyo. Neyse idare edicez artik
Oh icimi doktum rahatladim

Cok sıkma kendini yahu. hedef kilonun %80 ine ulastiysan mezun olabiliyorsun zaten. Hasta olursak bize kimse bakmaz. Bak 2 gundur halsizim surunuyorum tek basima resmen.

Cok sıkma kendini yahu. hedef kilonun %80 ine ulastiysan mezun olabiliyorsun zaten. Hasta olursak bize kimse bakmaz. Bak 2 gundur halsizim surunuyorum tek basima resmen.
Uykusuzlukta tetikledi canım açlık uykusuzluk bildiğin sefalet hehe yarın yicem canım % 80 için 57 olmam gerekiyor =(

öğlen yemeğim
4 5 kaşık nohut
tuzsuz ayran
az turşu
3 4 kuru üzüm tatlı isteğimi kestim :)

80 de ip atladım geldim
Canim keske bugun tursu hic yemeseydin. Yarin tartigunu odem yapar tursu. Neyse bol su ic Yesil cayda ic toparlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…