Sabah evde 70 küsür ip atladım iş yerindede 200 defa atlamışımdır heralde çok istiyorum canım 60 olmayı inş iradeli olabilirim
Bugün güzel beslenicem yarina hedefim -1 cikmak
Aynen cnm Rabbim hayırlısını versin bu sıralar bende sıkıntılar yaşıyorum ama inan dışardan gören insanlar asla bir derdim var sanmaz akşama kadar zorla gülüp tek başıma odama geçince ne yaşadığımı bir ben biliyorum sonuçtaa...
Olursun canım ben inanıyorum
Hepimiz küçük büyük dertlerimizden kurtuluruz inş
Ay sonuna da 15 16 gün var ya bakalım o kadar zamanda 3 kilo gider mi :)
Ben gider diye düşünüyorum tabi o senin metabolizmana da bağlı
İnş ya 60 ı görsem hedefim 50 lilere inmek olacak . eğer kabahat yapmazsam mayıs sonuna kadar hedefimi tuttururum gibi düşünüyorum 55i:)
Evet canım bol bol su içiriyor mezun olmak için sıkıyorum kızlar mağdur olmasın diye 56 istiyorum ilk gün kolay oluyor da 3. Gün ağır geldi 1 yumurta haşlayıp yedim kafamı tutamıyorum ağrıdanAnladm canim bndeki 65 takintisi snde de 56 takintisi oldu. Bnde hurma yedm sabah ama ck susatiyor.oglende yemek yiyim ddm ama ne anlami kaldi detoksun ozaman die dusundm. Dayancam artk.
Evet canım bol bol su içiriyor mezun olmak için sıkıyorum kızlar mağdur olmasın diye 56 istiyorum ilk gün kolay oluyor da 3. Gün ağır geldi 1 yumurta haşlayıp yedim kafamı tutamıyorum ağrıdan
Cok sıkma kendini yahu. hedef kilonun %80 ine ulastiysan mezun olabiliyorsun zaten. Hasta olursak bize kimse bakmaz. Bak 2 gundur halsizim surunuyorum tek basima resmen.Evet canım bol bol su içiriyor mezun olmak için sıkıyorum kızlar mağdur olmasın diye 56 istiyorum ilk gün kolay oluyor da 3. Gün ağır geldi 1 yumurta haşlayıp yedim kafamı tutamıyorum ağrıdan
Uykusuzlukta tetikledi canım açlık uykusuzluk bildiğin sefalet hehe yarın yicem canım % 80 için 57 olmam gerekiyor =(Cok sıkma kendini yahu. hedef kilonun %80 ine ulastiysan mezun olabiliyorsun zaten. Hasta olursak bize kimse bakmaz. Bak 2 gundur halsizim surunuyorum tek basima resmen.
Yersen verirsin canim. Uykun icinde bir doktora gorundunmu? Normal degil yani hep uykusuzsun.Uykusuzlukta tetikledi canım açlık uykusuzluk bildiğin sefalet hehe yarın yicem canım % 80 için 57 olmam gerekiyor =(
Canim keske bugun tursu hic yemeseydin. Yarin tartigunu odem yapar tursu. Neyse bol su ic Yesil cayda ic toparlar insallah.öğlen yemeğim
4 5 kaşık nohut
tuzsuz ayran
az turşu
3 4 kuru üzüm tatlı isteğimi kestim :)
80 de ip atladım geldim
Canim keske bugun tursu hic yemeseydin. Yarin tartigunu odem yapar tursu. Neyse bol su ic Yesil cayda ic toparlar insallah.
Uyku için gideceğim canım normalde yiyorum bu hafta detoks yaptım canımYersen verirsin canim. Uykun icinde bir doktora gorundunmu? Normal degil yani hep uykusuzsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?