Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Su an sade bir Türk kahvesi keyfi yapıyorum. Keyfi diyorum çok şükür bugün kızım gayet iyi foto yüklemek istedim ama büyük diyor.neyse en iyi iştah kesici kahve
Canım büyük denilen fotoğrafı kırpın. Fotoğrafı çok etkilemesine gerek yok kırpmanın.kenarlardan 1 2 milim kırpın sonra telefon fotoğrafı düşük çözünrlkte kaydediyor ozaman yükleniyor

Dolapta kocaman pasta var ben ayran iciyorum. Pasta akllima geldikce icmek icin 1 lt yaptim
Yarin 1 kg den az verdiysem pastaya dokunmayacagim. Ama verirsem kusuruma bakmak yok ona gore
Bizdede oyle ama benim pastaaa bittiii bana yarina kalmadiii ben 1 kilo veriyimdeee yarinaaa pasta yemesemde olur

Kuzu ver al ver alll vucudun sarkarrrr azz yeyelimmm oz yiyelimm mesela haftada 1 tati aansimiz 1 de hamur isi sansimiz var deyip kendimizi kisitlasakkk ne guzel olur ben iyle yapicam

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 11.00
2 kaşık yoğurt
3 hurma

Öğlen bir haşlanmış yumurta
1 avuç fıstık

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
3 hurma

Form cay içeceğim şimdi 3 gün sıktım dişimi inşallah güzel sonuç gelir ×)

Bende menumu yaziyim
Sabah 1 bardak sutle protein tozu
Ara 1 bardak ayran 1 salatalik
Ogle 1 kase yogurt icine 4 cilek dogradim
Ara burazcik leblebi
Aksam 1 kase yogurt icine 5 cilek dogradim
Acikinca 2 salatalikkk yiycem apor yapmadim yapmiyimmi kizlar

23.Gün

Sabah: 08:15 1wasa 2yaprak marul 1 haşlanmış yumurta 2çatal peynir 1çatal lor 1bardak kefir
Ara: yeşil çay

Öğle: 12:45 1.5 haşlanmış yumurta 1salatalık
13:45 yarım elma
Ara: 14:50 form çay
18:00 form çay

Akşam: 19:50 1 kalık fırında sebzeli mantar. 1kaşık z. Yağlı pırasa
Su: 2 lt spor 15.dk

Spordan binbir hevesle geldm esimle film izlicez die. Vatanim sensin var dedi. Okdr kizdim ki. Bilseydim doya doya spor yapardim. Bende onu dusunup erkenden geldim. Keske biraz ince dusunseydi...
Kadin olmak bukdr detayli dusunmek gerektirmeseydi keske..

Canım kızmana gerek yok bence. Birlkte dizi izlersiniz olmaz mı? Mesele birlikte izlemek mi yoksa izlenecek şey mi mesele:)) mesele nedir biliyor musun yeğen? :)))

Canım kızmana gerek yok bence. Birlkte dizi izlersiniz olmaz mı? Mesele birlikte izlemek mi yoksa izlenecek şey mi mesele:)) mesele nedir biliyor musun yeğen? :)))
Hahahahah ay cok guldum:)
Suan yanimda dioki dizinin olmadigi bir aksam izleyelim olur mu. Ay ya kendime kizdim.bazen neye alinacagim belli olmuyo.benimle yasamakta zor sanirim:)))
Neyse Allahtan belli etmedim alindigimi:))
Ay ama sana cok guldum. Kahkaha aticaktm yani:) sen beni guldurdum Allahta seni guldursun:)
Canim ben arkdstan aldm filmleri emek ettim.buaksam film izlicem die geldm eve :) of sanki evde film yk he. Iste bazen kafaya koyunca koyuyorm. Ama haklisin.mesele birlikte izlemek dayi:)))

OnDeryaa . Kuzu sen naptin bakim.ogluna cok bagirdgni soylemistin. Noldu durumlar.kendini daha i hissedio musn kuzum.yapabilcgmz bsy var mi. Anlat derdini bakim arkadaslarina

Kahsen canim detokstan dolayi seni tebrik ediyorm. 1Hafta hurma falan yemicem sanirim.ay ne zormus detoks yapmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…