Canım büyük denilen fotoğrafı kırpın. Fotoğrafı çok etkilemesine gerek yok kırpmanın.kenarlardan 1 2 milim kırpın sonra telefon fotoğrafı düşük çözünrlkte kaydediyor ozaman yükleniyorSu an sade bir Türk kahvesi keyfi yapıyorum. Keyfi diyorum çok şükür bugün kızım gayet iyi foto yüklemek istedim ama büyük diyor.neyse en iyi iştah kesici kahve
Bizdede oyle ama benim pastaaa bittiii bana yarina kalmadiii ben 1 kilo veriyimdeee yarinaaa pasta yemesemde olurDolapta kocaman pasta var ben ayran iciyorum. Pasta akllima geldikce icmek icin 1 lt yaptim
Yarin 1 kg den az verdiysem pastaya dokunmayacagim. Ama verirsem kusuruma bakmak yok ona gore
Kuzu ver al ver alll vucudun sarkarrrr azz yeyelimmm oz yiyelimm mesela haftada 1 tati aansimiz 1 de hamur isi sansimiz var deyip kendimizi kisitlasakkk ne guzel olur ben iyle yapicamİnşallah hayatıma sokabilirim bu düşünceyi şimdi bi sorun pek Yok diyetteyim diyorum yemiyorum. Ama diyet bittimi ölümüne yiyorum dur demek Yok onun için iki senede bir diyet üç ay yemiyorum veriyorum aldığım 15 kiloyu. İki sene önce de yaptım diyet 24 kg verdim bıraktım çok pis yedim 81'e çıktım yine Emin'im yine bırakıp bi iki seneye tekrar diyet yapıcam ama artık korkuyorum. 30'dan sonra bu kadar şanslı olamam yapım metabolizmam kaldırmaz artık böyle kolay zayıflayamam da. En iyisi bunu yaşam tarzı yapmak o da bende Yok çok kızıyorum kendime çoook
Iste bunu kaptannn gormesinnnHaş herkes 1 kg versin de ben yaparım size pasta
HakkınıZda hayırlısı olsun cnm
Ama genede ihmal etme burayı
Tamam kuzum ama cuma mutalaka bildirim yap
Nice mutlu yıldönümlerine cnm
Canım kızmana gerek yok bence. Birlkte dizi izlersiniz olmaz mı? Mesele birlikte izlemek mi yoksa izlenecek şey mi mesele:)) mesele nedir biliyor musun yeğen? :)))Spordan binbir hevesle geldm esimle film izlicez die. Vatanim sensin var dedi. Okdr kizdim ki. Bilseydim doya doya spor yapardim. Bende onu dusunup erkenden geldim. Keske biraz ince dusunseydi...
Kadin olmak bukdr detayli dusunmek gerektirmeseydi keske..
Hahaaa yapcam dedim yiycez demedim kiIste bunu kaptannn gormesinnn
Hahahahah ay cok guldum:)Canım kızmana gerek yok bence. Birlkte dizi izlersiniz olmaz mı? Mesele birlikte izlemek mi yoksa izlenecek şey mi mesele:)) mesele nedir biliyor musun yeğen? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?