Evet detox yaptigini biliyorum. Faydasini gordunmu bari? Ben emzirdigim icin yapmiyorum detox falan.Uyku için gideceğim canım normalde yiyorum bu hafta detoks yaptım canım
Yapma yapma bak halsizim şuan 2 gün olsa yetermiş 3.gün ağır geldiEvet detox yaptigini biliyorum. Faydasini gordunmu bari? Ben emzirdigim icin yapmiyorum detox falan.
Sabret 1 gun daha sık disini demekki 3. gunde faydasini gosteriyormus. Insallah degerde yarin guzel bir sonuc alirsin canim.Yapma yapma bak halsizim şuan 2 gün olsa yetermiş 3.gün ağır geldi
Yarın tartıda belli olacak canım faydalı oldu mu
İnşallah inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız emek veriyoruzSabret 1 gun daha sık disini demekki 3. gunde faydasini gosteriyormus. Insallah degerde yarin guzel bir sonuc alirsin canim.
Çok çok tebrik ediyorum canımmmYoğun ve biraz tatsız günler geçirmeye rağmen hic diyetimi bozmamanin gururunu yaşıyorum.:)) Eskiden. Olsa moralim bozuk yiyeyim hastayım yiyeyim diyordum. Ayakta kalmak için çok yemek yemenin daha doğrusu sağlıksız yiyecekler ve ekmek hatta hamur işi olmadigini öğrendim. Kac aksamdir misafirlerim var hem yemek hem çayın yanında bir sürü şeyler yaptım ama hiçbirini tadımlık dahi yemedim. Olay kafada bitmiş demekki bu konuda çok huzurlu yum
Benim fotolarıma büyük deyince galeride o resme gidip ekran resmini alıyorum. Kk'ya ekran resmî olanı yüklüyorum mb. I düşüyor o zamanSu an sade bir Türk kahvesi keyfi yapıyorum. Keyfi diyorum çok şükür bugün kızım gayet iyi foto yüklemek istedim ama büyük diyor.neyse en iyi iştah kesici kahve
Aaa çok teşekkür ederim bunu öğrendigim iyi oldu canım çok sağolBenim fotolarıma büyük deyince galeride o resme gidip ekran resmini alıyorum. Kk'ya ekran resmî olanı yüklüyorum mb. I düşüyor o zaman
Sen çok azimlisin canım kafayı koyunca yapiyorsun. Zaman içinde zaten yediğin şeyler için ne kadar emek harcıyorsun onu düşünüp cisslari reddedeceksin. Misafir değerlendirdi olsa dışarıda da olsa farketmicek artıkÇok çok tebrik ediyorum canımmm
Bende o bilinç oluşmadı sanırım. Herkes bana azimlisin diyor ama ben öyle görmüyorum daha mükemmelini istiyorum sanırım. Misafirde veya dışarda halâ hayır diyemiyorum maalesef
Canım 68.7 geçen haftaKaptanlarım bişey sorcam geçen cuma ki kilomu hatırlamıyorum. Sonuç listesine baktım 68.7 yazıyo benim profilde 68.6 yazmışım ama ben 4 hatırlıyorum. Bi fikriniz varmı kaçtım ben. Sabaha kaç fark olcak sabit mi olcak çok endişeliyim
İnşallah hayatıma sokabilirim bu düşünceyi şimdi bi sorun pek Yok diyetteyim diyorum yemiyorum. Ama diyet bittimi ölümüne yiyorum dur demek Yok onun için iki senede bir diyet üç ay yemiyorum veriyorum aldığım 15 kiloyu. İki sene önce de yaptım diyet 24 kg verdim bıraktım çok pis yedim 81'e çıktım yine Emin'im yine bırakıp bi iki seneye tekrar diyet yapıcam ama artık korkuyorum. 30'dan sonra bu kadar şanslı olamam yapım metabolizmam kaldırmaz artık böyle kolay zayıflayamam da. En iyisi bunu yaşam tarzı yapmak o da bende Yok çok kızıyorum kendime çoookSen çok azimlisin canım kafayı koyunca yapiyorsun. Zaman içinde zaten yediğin şeyler için ne kadar emek harcıyorsun onu düşünüp cisslari reddedeceksin. Misafir değerlendirdi olsa dışarıda da olsa farketmicek artık
Bende anladım pazartesi 68.6'ymışım ondan öyle yazmışım :)))Canım 68.7 geçen hafta
Canim ye ama kararinda ye. Tabiki çok yersek hepsini geri alırız. Ama bence sen artik yaşam tarzi haline getirirsin bu sağlikli beslenmeyi.İnşallah hayatıma sokabilirim bu düşünceyi şimdi bi sorun pek Yok diyetteyim diyorum yemiyorum. Ama diyet bittimi ölümüne yiyorum dur demek Yok onun için iki senede bir diyet üç ay yemiyorum veriyorum aldığım 15 kiloyu. İki sene önce de yaptım diyet 24 kg verdim bıraktım çok pis yedim 81'e çıktım yine Emin'im yine bırakıp bi iki seneye tekrar diyet yapıcam ama artık korkuyorum. 30'dan sonra bu kadar şanslı olamam yapım metabolizmam kaldırmaz artık böyle kolay zayıflayamam da. En iyisi bunu yaşam tarzı yapmak o da bende Yok çok kızıyorum kendime çoook
Selam kizlar araniza azicik iliseyim bakalim.
Cocuklar evde firsat bulamiyorum. Dun egzersizde kendimi cok zorladim sanirim kanim bacaklarim hep agriyo. Halsizlik yapti kipirdayasim yok.Bugun dinlenicem SOZDE :)
Yarina yemege misafirim var. Bugun cikip eksikleri tamamlayip aksamdan tatlimi yapicam. Tabii o arada 2 cocukla ne hallerde donerim eve bilemem
Pilim bitti orasi kesin. Kendi halimde takilmak istiyorum. Aksam yuruyusumu tek yapiyordum onceden simdi gorumcem geliyo benle kafami yonumu karistiriyo. Neyse idare edicez artik
Oh icimi doktum rahatladim
öğlen yemeğim
4 5 kaşık nohut
tuzsuz ayran
az turşu
3 4 kuru üzüm tatlı isteğimi kestim :)
80 de ip atladım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?