Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar ne var ne Yok ben süper gidiyorum. Bugün spor yapmadım söz dinledim öğlen 1.5 haşlanmış yumurta 1salatalık arada yarım elma yeşil çay içtim
Şimdi eve geldim. Bitki çayım elimde. Akşama yoğurt yerim bi tas gece de maydanoz kürü. Kapatırım inşallah sabah bol eksi görürüm.

Yoğun ve biraz tatsız günler geçirmeye rağmen hic diyetimi bozmamanin gururunu yaşıyorum.:)) Eskiden. Olsa moralim bozuk yiyeyim hastayım yiyeyim diyordum. Ayakta kalmak için çok yemek yemenin daha doğrusu sağlıksız yiyecekler ve ekmek hatta hamur işi olmadigini öğrendim. Kac aksamdir misafirlerim var hem yemek hem çayın yanında bir sürü şeyler yaptım ama hiçbirini tadımlık dahi yemedim. Olay kafada bitmiş demekki bu konuda çok huzurlu yum

Kaptanlarım bişey sorcam geçen cuma ki kilomu hatırlamıyorum. Sonuç listesine baktım 68.7 yazıyo benim profilde 68.6 yazmışım ama ben 4 hatırlıyorum. Bi fikriniz varmı kaçtım ben. Sabaha kaç fark olcak sabit mi olcak çok endişeliyim

Çok çok tebrik ediyorum canımmm
Bende o bilinç oluşmadı sanırım. Herkes bana azimlisin diyor ama ben öyle görmüyorum daha mükemmelini istiyorum sanırım. Misafirde veya dışarda halâ hayır diyemiyorum maalesef

Su an sade bir Türk kahvesi keyfi yapıyorum. Keyfi diyorum çok şükür bugün kızım gayet iyi foto yüklemek istedim ama büyük diyor.neyse en iyi iştah kesici kahve
Benim fotolarıma büyük deyince galeride o resme gidip ekran resmini alıyorum. Kk'ya ekran resmî olanı yüklüyorum mb. I düşüyor o zaman

Sen çok azimlisin canım kafayı koyunca yapiyorsun. Zaman içinde zaten yediğin şeyler için ne kadar emek harcıyorsun onu düşünüp cisslari reddedeceksin. Misafir değerlendirdi olsa dışarıda da olsa farketmicek artık

Canım 68.7 geçen hafta

İnşallah hayatıma sokabilirim bu düşünceyi şimdi bi sorun pek Yok diyetteyim diyorum yemiyorum. Ama diyet bittimi ölümüne yiyorum dur demek Yok onun için iki senede bir diyet üç ay yemiyorum veriyorum aldığım 15 kiloyu. İki sene önce de yaptım diyet 24 kg verdim bıraktım çok pis yedim 81'e çıktım yine Emin'im yine bırakıp bi iki seneye tekrar diyet yapıcam ama artık korkuyorum. 30'dan sonra bu kadar şanslı olamam yapım metabolizmam kaldırmaz artık böyle kolay zayıflayamam da. En iyisi bunu yaşam tarzı yapmak o da bende Yok çok kızıyorum kendime çoook

Canim ye ama kararinda ye. Tabiki çok yersek hepsini geri alırız. Ama bence sen artik yaşam tarzi haline getirirsin bu sağlikli beslenmeyi.

Haha meraklı görümce mi seziyorumm :)

Aç değilim ama acayip yeme isteği var şuan yarın -500 umudum eskiden ne güzel 1-2 veriyodum yaa artık 100-200 e talim ediyom lanet olsun. Sanki 50 kilolardayım da gitmiyo gıcık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…