Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahsen canim detokstan dolayi seni tebrik ediyorm. 1Hafta hurma falan yemicem sanirim.ay ne zormus detoks yapmak:)
Bugün çok kötü geçti kızım gündüz uyumadı şuan beynim kafatasımı delip çıkıp gidecek kısa sürede uykusuzluk için doktora gideceğim inşallah açlıkla birleşince bildiğin azap yarın olsun hemen

OnDeryaa . Kuzu sen naptin bakim.ogluna cok bagirdgni soylemistin. Noldu durumlar.kendini daha i hissedio musn kuzum.yapabilcgmz bsy var mi. Anlat derdini bakim arkadaslarina
Bugün bi konferansa katıldım günah çıkardım resmen çok iyi geldi. Pazartesi de üstün dökmenin konferansı varmış eşim izin verirse ona gitmek istiyorum. Biraz yanlışlarım yüzüme çarpılınca kendime geldim bugün iyim. Eşimle de dün konuştuk. Kendimi tutamıyorum filan diye biraz destek oldu sağolsun. Bakalım çözüceğim. Doğan cüceloğlunun geliştiren anne baba kitabını okudum bu hafta o da çok iyi geldi

Gecmis olsun canim ya acaba diyetle alakasi var mi uykusuzlugunun

Ay kiyamam canim benim. Bncede sen bu diyete bi ara ver. Normal hayatina dön.doktora git. Yeter sen kendini rhtlat artik kuzum.masallahin var yani. Daha ne istiosn. Sagligindan ote deil canim

Ayy annecim hep onlari okurdu.cok sever o da.
Git canim konferanslara. Cok guzel birsey yapiosn. Ve okudugun kitaplar super. Annem bizm ergenliklerimizi hep onlarla atlatti:) cidden de sancili gecmedi o gunlerimiz.annem cok iyi ayarladi ordaki tavsiyelerle. Ne guzel kendini elestirebiliosn. Daha iyisi icin ugrasiosun. Hersey guzel olacak canim. Cocuklarinla da duzelteceksin hepsini. Insanlarn boyle donemleri oluyor. Destege ihtiyac oluyor.sende atlatacaksn

Daha çok küçükler 1.sınıfa giden oğlumla problem yaşıyoruz daha çok iletişimde. Kreşe giden pek üzmüyo hiperaktif ama söz dinliyo. Ben kendime çok kızıyorum. Sanırım abiden fazla beklenti içine giriyorum. Ama küçücük kuzum daha unutuyorum. Bugün okuldan geldi yattı. Yemeğe de kalkmadı bişeyin mi var diyorum yok uyumak istiyorum diyo. Kalksa da yaramazlık yapsa diyorum bugün de çok üzgünüm pişmanım. Onu öyle görünce. off geçicek inş.

Son bitki çayımı içtim. Bende yatıcam keyfim Yok hiç. Sabah aç karna hastaneye gidicem inşallah sıra alabilirim. Bahsetmiştim ya size. O kemik gibi acıtan şeylerden damağımda bi tane daha çıktı umarım kötü bişey olmaz.
Ailemde o kadar çok kanser vakası oldu ki
Özellikle annem üç kez atlattı. Ufacık bişey olsa korkuyorum bişey var diye kötüye gidiyo aklım daha iki ay önce kuzenim vefat etti teyzemin kızı 34 yaşındaydı

Kiyamam ona ben.acaba okulda biseye mi kafayi takti.dersleri mi agir gldi acaba.sen bi yanina uzan onun.hikaye kitabi oku.belki knsmaya baslar derdini anlatir.onu nekdr cok sevdgni anlat. Cocuklarin gonlunu almak cok kolay.cok masum onlar. Temiz ve saflar.
2cocuklada zor canim. Eskiden insanlar 9 cocuk buyutmus ama sartlar okdr farkli ki.dunya ayni dunya deil.annelik babalikta cok karmasik oldu o nedenle. Cok yonlu dusunmek gerekio mecbur. Sen duzeltirsin aranizi ben eminim

Basiniz sagolsun canim. Allah sifa versin. Kotu dusunme gerilme. Karadenizde kanser vakalari evet var malesef....ah ahh...
Guzel dusun kuzum.yarin bak gideceksin test yaptiracaksin. Belki basit biseydir. Sonucu gormeden uzulme olur mu. Biz hep burdayiz. Korkma.herseyi atlatiriz biz kadin kadina

Gecmis olsun canim ya acaba diyetle alakasi var mi uykusuzlugunun

Ay kiyamam canim benim. Bncede sen bu diyete bi ara ver. Normal hayatina dön.doktora git. Yeter sen kendini rhtlat artik kuzum.masallahin var yani. Daha ne istiosn. Sagligindan ote deil canim
Haklısınız kızlar ben mezun olayım dönmek istersem diye kendim ayrılmak istemiyorum =( başka kural var mı bilmiyorum

Yaa uyuyo ama gideyim bi yatayım yanına doğru diyosun

Yaa duygulandırdın beni. İnçe düşünceli canım arkadaşım iyiki varsınız. Bakalım ne olcak.

Allah rahmet eylesin uzuldum
İnsallah kotu bir sey degildir.

Haklısınız kızlar ben mezun olayım dönmek istersem diye kendim ayrılmak istemiyorum =( başka kural var mı bilmiyorum
canım uykusuzluk için yatmadan yoğurt ye faydasını görürsün bence hic canini sıkma boyuna gore kilon çok güzel ayni boydayız hedefim 58 aşağısı çirkin durur bence su anda bile diyolar çok zayıfladın hasta gibi duruyorsun sararmışsın 58olsam onların dediğine gore mezarda olmam lazim

Canım ben spor yapınca güzel toparladım daha önce 53 kilo iken 36 bedendim şimdi 58 kilo ile 36 yım memnunum halimden gruptab mezun olarak ayrılmak istediğim için devam ettim kujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…