Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar bugunku menum

Kahvalti 09.00 Nestle nesfit

ara sade kahve 1 ceviz

ogle 2 wasa sandwich arasina az yagli peynir 1 domates 1 salatalik

ara 1 sade kahve 10 uzum 1 kuru incir 1 ck fistik ezmesi

cok halsizdim bugun inanin cikolataya dadanmamak icin mecbur bunlari yedim yoksa fenaydim.

aksam yemegim tirşik corbasi 1 wasa 1 kk peynir

su 1 lt
spor yok

Aksam yemeğinden sonra suyu 2ye çıkardım 3tane çilek yedim biraz kuruyemiş arti 3tane kayısı ve siyah kuru uzum yeşil cay içtim yoğurt kurumu her gece yiyiyom daha zamanı var sahurdaysa sütlü turk kahvesi içerim

tirsikçorbası ne kız ilk defa duydum neyle yapılıyo at bakem tarif

İyi geceler canlar kızımı uyuttum bı bakayım dedim OnDeryaa geliştiren anne baba doğan Cüceloğlu kitabını geçenlerde bende aldım daha sıra gelmedi o gün o kadar çok kitap almışım ki en kısa sürede bende okuyacağım.

Bende bende okumak istiyorum şimdi özgür bolat ın beni ödülle cezalandırma kitabını okuyorum tavsiye ederim

Insallah hedefe ulasirsin cnm. Menü süper

Harika menü tam perşembe menusü olmuş afiyet olsun

Sabah
2bardak su
3Hurma
3Kasikyogurt

Oglen
4hurma
150mg yogurt

Ara
Turk kahvesi

Aksam
Sadece yogurt
Hurma yiyemedm cok susatti artik.

Su
3Litre oldu suan

Sporu yazacagim kizlar inecegm 15dkya
Selam kızlar
Menüm
Sabah
1 dilim peynir.
4 zeytin
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 14:00
2 ceviz
3 hurma

Aksam.
Tarçınlı yoğurt
.spor 15 dk egzersiz
Su 2.5 lt
Menüler gayet iyi kizlar afiyet olsun

Süper menü afiyet olsun cnm

Canım geçmişe baktım biraz düzenli güzel kilo vermişsin başlayalı 2 ay olmadan 9 kg vermişsin belki bu yarın 10 olucak ayda 5 kilo eder ve harika bir rakam sağlam adımlarla ilerliyorsun kutlarım
Tesekkür ederim canim. Evet bu hafta tartıdan ümitliyim. Evet 9 kiloyu geçti. Ama önümde çok uzun bir yol var canim.

tirsikçorbası ne kız ilk defa duydum neyle yapılıyo at bakem tarif

Canim tirsik bir ot onu mayaliyomussun falan ben yapmadim kayinvalidem yapti. Gondermis iciym diye 1 kase ictim. Heryerde bulunurmu bilmiyorum gervi kayonvalidem burda ormandan toplamis turkiyede daha kolaydir bulmasi :)
Benim bildiğim ekşili bi çorba kaynanam yapmıştı. Diyarbakır'a özel demişti. Bilmiyom aynı şey mi acaba

Aynen canim eksi bisey. Bizimkilerde Maras'a ozgu demislerdi bilemem. Dogu anadolu bolgesine aittir sanirim.

Internetten baktim biraz mucizevi corba diyorlar. Herseye faydasi varmis.

afiyet olsun canım güzel görünüyo ama ilk kez gordum

Tesekkür ederim canim. Evet bu hafta tartıdan ümitliyim. Evet 9 kiloyu geçti. Ama önümde çok uzun bir yol var canim.

60 kiloyu hiç görmedim canim insallah görürüm. Bugün 2 tane misafir vardi aa zayiflamişsın çok güzel olmuş dediler çok mutlu oldum
Gayet güzel gidiyor canım inanıyorum bayramda bambaşka bi sen olacaksın =) herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…