- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Birileri öyle deyince insan daha çok vermek istiyor degilmi cnm. Dün banada dediler zayiflamişsin, çok güzel olmuş diye çok mutlu oldum.Anneme gittim dün 3 kiloda olsa herkes farketti kızlar ya ben şok :) acaba ip atlarken sıkılaştım mı da
HarikasinBende geçen cuma 80.8 dim
Bugün 79.6 yim.
-1200 gr
sahgull
Çok mutluyum kızlar 7 li rakamlari gördüm sonunda. Vee bu güne kadar 10 kilo 300 gr verdim. Darisi 6 li rakamlara insallah
Canim daha 16 aylık evliyiz. İnşallah hayırlısı olur herseyinHakkinda hayirlisi olsun canim. Ama çok iyi düşün. Kaç senelik evlisin cnm. Olmadi bir evlilik terapisine gidin. Insallah tüm problemler düzelir.
Süper canım tebrik ederimBende geçen cuma 80.8 dim
Bugün 79.6 yim.
-1200 gr
sahgull
Çok mutluyum kızlar 7 li rakamlari gördüm sonunda. Vee bu güne kadar 10 kilo 300 gr verdim. Darisi 6 li rakamlara insallah
Canim daha çok yeni evliliginiz, alişma döneminde oluyor böyle anlaşmazliklar. Hayirlisi olur insallah.Canim daha 16 aylık evliyiz. İnşallah hayırlısı olur herseyin
Olsun cnm gitsinde yeterki gram gram gitsin. Bence gayet iyi bir sonuç. Tebrik ederim.Geçen cuma: 86.6
Bu cuma: 85.9
Fark:700 gram
Artık gram.gram gider oldu buna da şükür
Birileri öyle deyince insan daha çok vermek istiyor degilmi cnm. Dün banada dediler zayiflamişsin, çok güzel olmuş diye çok mutlu oldum.
Selamlar
Geçen hafta 60.5
Bu hafta 59.7
5 li rakamları gördüm sonunda
Insallah canimAynen canım :) hedefimizi tutturduğumuz günleride görürüz inş
Insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?