mersiiiSüper canim tebrik ederim:)
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 78.6
Bugun 76.6 tam 2 kg gitmis :)
Canim ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorum eşime evlendim 2 hafta sonra ise başladım. Aldığım maaşı ona veriyorum evi temizliyorum yemek yapıyorum çocuğuna bakıyorum her şeye yetişmeye çalışıyorum ama kocam bu fedakarlıkları mi görmüyor hala beni başkalarına şikayet ediyor azarlıyor ters konuşuyor ben hiç misim muamelesi yapıyor kendi suçunun sorumlusu olarak bile beni görüyor en son beni kendi ablama şikayet etmiş zaten bizimkiler beni vermek istemedi ben istediğim için kabul ettiler ne hakkı var beni aileme şikayet etmeye ailem de bana eziyet ediyor diye toplanıp gelecekler bende onlarla birlikte geri izmire dönmeyi düşünüyorum. Bi erkek karısına der mi o parayi kimlerle kazandığını bilmiyorum diye eşim bana bunu bile söyledi ben hala çalışıp parayı ona veriyorum hazır çocuğum yokken bitsin en iyisi bu eziyetler haketmiyorumCanim daha çok yeni evliliginiz, alişma döneminde oluyor böyle anlaşmazliklar. Hayirlisi olur insallah.
afiyet olsun canım cuma kaçamağı olsunEki Görüntüle 1982322 Kızabilirsiniz belki hastanede bayılacak gibi oldum. Bacaklarım titriyordu aldım mecbur
Maşallah canım sırrı nedir yahu :) ben bir de bu hafta haftada üç gün akşam yemeği yemedim
Canim bazenn haketmeyen insanlara katlanmamakkk en kesin cozum oluyorrr gecen haftada gorumcem senle ayni durumu yasadi o kadar calisiyor ridiniyorr hiccc uni mezunu inek sagiyor sut satiyor kaynatasina kaynanasina bakiyorrr esi sen kendinede sahip cikamiyosundur pazarda diye bir af etmisss esim babasi hemen gelip aliyoz dediler kizimizi sennn kimsinnnn gorucennnn pirstiiii kaldi kocasiii kardesimi sana emanet etmistimm dedi esimm sen ihanett ettin benim bacim sahipsiz degill bittiiiCanim ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorum eşime evlendim 2 hafta sonra ise başladım. Aldığım maaşı ona veriyorum evi temizliyorum yemek yapıyorum çocuğuna bakıyorum her şeye yetişmeye çalışıyorum ama kocam bu fedakarlıkları mi görmüyor hala beni başkalarına şikayet ediyor azarlıyor ters konuşuyor ben hiç misim muamelesi yapıyor kendi suçunun sorumlusu olarak bile beni görüyor en son beni kendi ablama şikayet etmiş zaten bizimkiler beni vermek istemedi ben istediğim için kabul ettiler ne hakkı var beni aileme şikayet etmeye ailem de bana eziyet ediyor diye toplanıp gelecekler bende onlarla birlikte geri izmire dönmeyi düşünüyorum. Bi erkek karısına der mi o parayi kimlerle kazandığını bilmiyorum diye eşim bana bunu bile söyledi ben hala çalışıp parayı ona veriyorum hazır çocuğum yokken bitsin en iyisi bu eziyetler haketmiyorum
aynen emzirmek çok kalori yakiyocanim bir sirrim yok herseyi yaziyorum buraya ha ben emziriyorum etkisi vardir mutlaka :)
bugün de niyetliyim bekunis habini doktora yazdırdım gün aksam bitane attım bekliyorum karnımda guruldamalar varEki Görüntüle 1982322 Kızabilirsiniz belki hastanede bayılacak gibi oldum. Bacaklarım titriyordu aldım mecbur
Uzuldum senin adina. Hak etmemissin ciddende. Ve soyledigi cumle cok kirici.insan esine bu sozu nasil soyler bilemiyorm. Umarim senin icin en iyisi olsun.Canim ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorum eşime evlendim 2 hafta sonra ise başladım. Aldığım maaşı ona veriyorum evi temizliyorum yemek yapıyorum çocuğuna bakıyorum her şeye yetişmeye çalışıyorum ama kocam bu fedakarlıkları mi görmüyor hala beni başkalarına şikayet ediyor azarlıyor ters konuşuyor ben hiç misim muamelesi yapıyor kendi suçunun sorumlusu olarak bile beni görüyor en son beni kendi ablama şikayet etmiş zaten bizimkiler beni vermek istemedi ben istediğim için kabul ettiler ne hakkı var beni aileme şikayet etmeye ailem de bana eziyet ediyor diye toplanıp gelecekler bende onlarla birlikte geri izmire dönmeyi düşünüyorum. Bi erkek karısına der mi o parayi kimlerle kazandığını bilmiyorum diye eşim bana bunu bile söyledi ben hala çalışıp parayı ona veriyorum hazır çocuğum yokken bitsin en iyisi bu eziyetler haketmiyorum
gayet iyiymiş canim nasıl yaptım kuruKızlar üç gece yaptığım maydanoz kürü sonucunu yazıyorum
Bel: 83-77
Göbek: 97-94
Popo: 105-103
Göğüs:94-91
Müthiş bişey ve sadece üç gece de oldu kendimi çokkk iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?