Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnterneti bağlamaya gelcekler sonunda. Onları bekliyorum. Sonra çarşıya çıkıcaz.

O zaman insan sıkılıyor en azından ben öyleyim en başından beri hep böyle yapıyorum cuma günleri benim ödül günüm sadece kilo vermediğimde yapmazdım ama eksilerde mutlaka yapardım :)

AYNEN canım aslında ben bazen bilerek bile yiyorum çünkü benim için önemli olan sevdiğim şeye başladım mı irademe engel olabiliyor muyum.Çünkü ömür boyu diyet olmuyor.Yada misafirliğe gittiğimizde ne yapıcaz.Evet kilo biraz yavaş gider belki ama bünye hem ona da alışmış olur.Sürekli sağlıklı yaşayamam kendi adıma

Aynen cnm ben yemekten hiç kısmıyorum herşeyi yiyorum ama az yiyorum ekmeği azaltmaya çalışıyorum daha çok gr gr da olsa gidiyor zaten :)

İnşallah evi topluycamm telefonu elimden bırakırsam. Sen nasılsın. Annenlerin gelme tarihi kesinleşti mi bizi habersiz koyma hep aklımdasın. Duacınım cnm
Allah razı olsun canim daha belli değil ama 2 3 haftaya kadar gelirler o zamana kadar bende eşimin davranislarini gozlemliyorum şimdilik herşey normal

canim dun misafirim vardi ya sabahtan aksama kdr mutfaktaydim ustune temizlik yap masa kur getir goturr egzersizde yuklenmistim birde baya agrim var hala spor yapmadim 2 gundur spor lazimm kendime gelmem lazimmm duzenimi tekrar kurmam lazim istek var halim yok :)

Ttnetçier gelmedi aradık evi bulamamışlar mış
Ben çarşıya kaçar öpüldünüz bugün ve yarın diyet Yok kızmayın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…