O zaman insan sıkılıyor en azından ben öyleyim en başından beri hep böyle yapıyorum cuma günleri benim ödül günüm sadece kilo vermediğimde yapmazdım ama eksilerde mutlaka yapardım :)
Günaydın kızlar nasılsınız
İnterneti bağlamaya gelcekler sonunda. Onları bekliyorum. Sonra çarşıya çıkıcaz.
Günaydın kızlar nasılsınız
AYNEN canım aslında ben bazen bilerek bile yiyorum çünkü benim için önemli olan sevdiğim şeye başladım mı irademe engel olabiliyor muyum.Çünkü ömür boyu diyet olmuyor.Yada misafirliğe gittiğimizde ne yapıcaz.Evet kilo biraz yavaş gider belki ama bünye hem ona da alışmış olur.Sürekli sağlıklı yaşayamam kendi adıma
İyiyim kuzum eşim için sorun yok çünkü bizimkilerin geleceğinden haberi yok bakalım geldikleri zaman derdi neymiş oturulur konuşulacakİyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın evde durumlar nasıl
İnşallah evi topluycamm telefonu elimden bırakırsam. Sen nasılsın. Annenlerin gelme tarihi kesinleşti mi bizi habersiz koyma hep aklımdasın. Duacınım cnmGünaydın kızlar nasılsınız
ldu kızzzgunaydin ben pertt
Allah razı olsun canim daha belli değil ama 2 3 haftaya kadar gelirler o zamana kadar bende eşimin davranislarini gozlemliyorum şimdilik herşey normalİnşallah evi topluycamm telefonu elimden bırakırsam. Sen nasılsın. Annenlerin gelme tarihi kesinleşti mi bizi habersiz koyma hep aklımdasın. Duacınım cnm
İyiyim canım is yerindeyim bugün yine nöbetçiyim kaçta çıkacağım belli değiliYİYİZ canım asıl seni sormalı
Noo
ldu kızzz
Ayda yılda bi temizlik yapasım gelmiş son odaya geçemeden elektrik süpürgesi cortladı çok sevindim valla anlatamam
İyiyim kuzum eşim için sorun yok çünkü bizimkilerin geleceğinden haberi yok bakalım geldikleri zaman derdi neymiş oturulur konuşulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?