- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Merhabalar ben dün davet edilmiştim :) kaptanicemiz kim
Kızım pamuk şekerim var bir tane 10 aylik haziran annesini eski takımın doluymus 72 ile gittim aldım verdim 92 yim şu an hedefim şimdilik hamilelikte önceki kilo 72 ondan sonra 65 ile mezun olmak istiyorum inşallah önümde bir engeli yok artik
Hoşgeldin Canım BOL Eksili GünlerKızım pamuk şekerim var bir tane 10 aylik haziran annesini eski takımın doluymus 72 ile gittim aldım verdim 92 yim şu an hedefim şimdilik hamilelikte önceki kilo 72 ondan sonra 65 ile mezun olmak istiyorum inşallah önümde bir engeli yok artik
Merhabalar ben dün davet edilmiştim :) kaptanicemiz kim
Merhaba canım hoş geldin öncelikle.Kızım pamuk şekerim var bir tane 10 aylik haziran annesini eski takımın doluymus 72 ile gittim aldım verdim 92 yim şu an hedefim şimdilik hamilelikte önceki kilo 72 ondan sonra 65 ile mezun olmak istiyorum inşallah önümde bir engeli yok artik
hafta sonu olunca fazla fırsat bulamıyoz canım 11 30da uyandım.5gündür kahvaltı ozlemısım çok güzel bır kahvaltı yaptım evi temizle sil süpür sonra tam 2saat tempolu yürüyüş yaptım şimdide de yemek yapıyomKızlar ben geldim çarşıdan
Geçen ay pardesü almıştım hiç giyemedim büyük oluyo diye gittim değiştim. Başka bitane aldım. Bide tayt aldım ilk defa standart beden bi tayt giyicem hep xl veya xxl alırdım
Mutluyum yaa. Bide fena yedim. Akşama egzersiz lesli Allah ne verdiyse artık durmak Yok ceza bana. Ama dedim size. Yiycem çarşıdaydım bütün gün eşim de yanımda olunca sağolsunsiz naaptınız bakem kimse bişe yazmamış. Nerdesiniz huuu
hoşgelmişsin canımMerhabalar ben dün davet edilmiştim :) kaptanicemiz kim
Oohh çok özendim yürüyüşünehafta sonu olunca fazla fırsat bulamıyoz canım 11 30da uyandım.5gündür kahvaltı ozlemısım çok güzel bır kahvaltı yaptım evi temizle sil süpür sonra tam 2saat tempolu yürüyüş yaptım şimdide de yemek yapıyom
Aslinda fena degil canim magnum disinda 1.5 kiymali cantik ne acaba :)25.Gün
Sabah:
9:50 1wasa 1dilim tb ekmeği üstüne kahvaltılık sos. Bi çatal peynir 1 tavada yağsız yumurta 3yeşil zeytin 1çay bardağı bitki çayı
Öğle:
12:30 3 kuru erik 1yeşil biber
13:30 çekirdek
Akşam:
17:00 1.5 kıymalı cantık. 200ml Ayran
18:45 magnum
Su :2 litre
Spor: 1 saat
hic sorma canım bende 1parca ve cevızliı yaz helvası yedım malesefOohh çok özendim yürüyüşüne
Bende yapıcam vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Ezik nasıl yersin sen o magnumu diye tokatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?