Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oh süper iyi yapmışsın gezmişsin cnm küçük bedenler almak çok iyi gelmiştir :)

Ellerine sağlık cnm iyi yapmışsın

Sabah
Yesilcay
Domatesli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Salatalik

Aksamda sayilmaz saat 3tu
5izgara kofte
2corba kasigi kdr pilav
Ayran

Su
1.5litre anca olur

Menüler fena değil kızlar ufak tefek şeyler önemli değil Cuma'ya kadar telafi ederiz:)

Süper cnm güle güle giy:)

Zaten kaçamağın farkındasın onun dışındaki iyi cnm

Fena değil cnm

Cokkk kotuyummm kizlarrr pess etmek uzereyim basaramiyorummmm olmuyorrrr
Menumu yazmakkk motivasyonunuzu bozmak istemiyorum saglikli bir kahvaltidan sonra saat 5 te acliktan yorgunluktan tukenmisliktennn yemege saldirannn bir canavara donustummm

Bende menümü paylaşayım

Saat 9:30
1 sade nescafe

Saat 13:00
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 20:00
4 yk mercimek pilavı
Bol salata
3 bardak ayran

1 litre su anca içmişimdir yatana kadar içerim belki daha

1 saat yürüyüş
30 dk egzersiz

Menumu yazmakkk motivasyonunuzu bozmak istemiyorum saglikli bir kahvaltidan sonra saat 5 te acliktan yorgunluktan tukenmisliktennn yemege saldirannn bir canavara donustummm

Bazen oluyor insan öyle önemli olan devamını getirmemek sakin ol ve sabah yeniden başla olay bu kadar basit :)

Canim seni yaptigin diyet sana uygun bir diyet degil anlasilan.
Guzel guzel butun ogunleri ye ara ogunu de yap aksam 8den sonra meyve vs yeme.
Ekmegi azalt proteini artir Ve kalbini hizlandiracak bir spor muhakkak en az 25 dk. Yapamayacak bir sey yok. Bak o kadar kacamaga ragmen ,1 kg gidiyor benim haftada. Denge onemli olan

Aslinda fena degil canim magnum disinda 1.5 kiymali cantik ne acaba :)
Cantık pide den farklıdır. Bursa dışında cantık isteyince pide verelim abla derler ama biz inatla cantık sevengiller olarak onu yiyemiyos. Resim ekliycem
Ahh senin için çok sevindim canısı. Bak kilomuz aynı. Ama ben 44 beden halâ ondan bu asiliğim ondan bu isyankarlığım yaa

hic sorma canım bende 1parca ve cevızliı yaz helvası yedım malesef
Amaninnn onu deme bana
Paket paket yerim. Bayılırım elime alıp ısıra ısıra yarılıyorum(pardon yarılı-yor-dum)
Eşim bulamayınca tahin helvası getirirdi. Bin bir azar işittirirdim olsun canım azıcık yemişin menü güzel bence

Eklentiler

• IMG_8876.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 28
Sorunda orda canimmm b3nim yemek yemeye zamanim yokkk resmennnn sabah saglikli yiyorumm ara ogle yiymiyorum zaman yok okulda hepp doluyum eve geliyorum hmen maz hastaneye kos gel yemek yap ortaligi topla supurrr yaaaaa buuuuuu neeee yaaa bennnn bu hayatin neresindeyimmmm

Hahaha isyankarligini severim arkadasim senin:))))bn 78 kiloykende 40giyiyodm canim. Zayifladgmda 78kilo oldgma inanmio arkdslrm.etlerim mi sıkı bilemedm.lisede birazck voleybol fln oynamstm.unide de spor salonuna gitmstm.ordn midir nedendir derli topluym

Haklisin bu isler zaman isi. Hele dukan diyetindeyken yemegimi duzgun yiyeyim sporumu yapayim temizlige hic zaman kalmiyordu. Simdi evdekilere pisirdiklerimi yiyorum cok problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…