Merhabalar ben dün davet edilmiştim :) kaptanicemiz kim
Kızlar ben geldim çarşıdan
Geçen ay pardesü almıştım hiç giyemedim büyük oluyo diye gittim değiştim. Başka bitane aldım. Bide tayt aldım ilk defa standart beden bi tayt giyicem hep xl veya xxl alırdım
Mutluyum yaa. Bide fena yedim. Akşama egzersiz lesli Allah ne verdiyse artık durmak Yok ceza bana. Ama dedim size. Yiycem çarşıdaydım bütün gün eşim de yanımda olunca sağolsunsiz naaptınız bakem kimse bişe yazmamış. Nerdesiniz huuu
hafta sonu olunca fazla fırsat bulamıyoz canım 11 30da uyandım.5gündür kahvaltı ozlemısım çok güzel bır kahvaltı yaptım evi temizle sil süpür sonra tam 2saat tempolu yürüyüş yaptım şimdide de yemek yapıyom
Oohh çok özendim yürüyüşüne
Bende yapıcam vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Ezik nasıl yersin sen o magnumu diye tokatlıycam
İlk menü yine benden =)
Kahvaltı 11.00
1 yumurta ile mantarlı kaşarlı mısırlı omlet
Bi tane burgu peynir
1 dilim ekmek
2 kuru kayısı
1 ceviz
14.00 iki top dondurma
Akşam 18.30
1 kase fasülye
3 kaşık pilav
Bol salata
1 dilim ekmek
Yavaş yavaş pilavlı menülere geçeyim dedim
Spor yarım saat yürüdüm
OnDeryaa
25.Gün
Sabah:
9:50 1wasa 1dilim tb ekmeği üstüne kahvaltılık sos. Bi çatal peynir 1 tavada yağsız yumurta 3yeşil zeytin 1çay bardağı bitki çayı
Öğle:
12:30 3 kuru erik 1yeşil biber
13:30 çekirdek
Akşam:
17:00 1.5 kıymalı cantık. 200ml Ayran
18:45 magnum
Su :2 litre
Spor: 1 saat
@limoncicegi00 hosgeldin bol eksiler dilerim :)
kizlar bugunku menum
Kahvalti marul domates salatalik ve 1 kk az yagli peynirle wasa sandwich 1 tane yanina yesil cay
Ara sade kahve
Ogle etki ispanak yemegi (boraniye) vardi bir kase suyundan yemedim sadece ispanak ve etleri sectim
yaninda 1 catal yogurtli havuc 1 catal patlican yogurtlamasi
Ara 1 tk fistik ezmesi
1 kucuk armut
1 kupa yesil cay
Aksam 4 yk kiymali mantar sote
1 cevizden biraz buyuk kirmizi pancar
5 kucuk kuskonmaz
su cok icemedim simdi yuklenicem
spor 5 mille leslie 68 dk
80 dk ya tamamlamak icinde 12 dk egzersiz yaptimOnDeryaa
Selamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah 10:30
1 ince dilim peynir
2 ince dilim sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
2 cerry
5 adet yeşil zeytin
İki bardak şekersiz çay
Ara 15;00
Nescafe iki madlen bitter
Wasa sandviç
Akşam 19:00
Fırında çok az yağlı hamsi 5-6 adet
1 kase marul salata
1 saat tempolu yürüyüş
2lt su
Sabah
Yesilcay
Domatesli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Salatalik
Aksamda sayilmaz saat 3tu
5izgara kofte
2corba kasigi kdr pilav
Ayran
Su
1.5litre anca olur
Kizlar bugun kadikoydeydim. Arkdslrmla tiyatroya gittik.istanbulda olanlar icin tavsiye ederim. En kisa gecenin ruyasi tiyatronun ismi. Mukemmel bir oyundu.cok keyifliydi.cok mutlu ayrildik. Inanilmaz basarililardi. Bir gun anne olursam.cocugumu sanata yonlendirmek cok istiyorm. Insallah onunda istegi olur.
Tiyatro cikisi biraz magazalara baktik. Ve ben bluz aldm sifon boyle.veeeeee 38beden okeydir:))))))))
Sabah
1 dilim tb ekmek
Az yagli menemen
2 kk hellim peynir
4 zeytin
Cay
Ogle
4-5 kasik et yemegi
tursu, domates, salatalik, pancar koku
Ara
Yarim dilim pasta (cumaya kadar baska kacamak yok)
1 kupa sutlu turk kahvesi
Aksam
Salata (gobek marul, havuc, domates, sogan, limon)
Su 2lt
Spor
15 dk kas
25 dk eliptik
Eyu aksamlar fıstuklar
bugünkü menüm
Saat12de iki parca sucuk 1parca peynir 7tane zeytin 2dilim tb ekmeği domates salatalık 1çatal kaymak limonlu cay
Saat16.30da 1parca yaz helvası cevizli türk kahvesı
Saat20de tavuk göğüslü salata
1.5litre su
OnDeryaa 120 dakika yuruyus
Esime getirme eve boyle seyler diyorum hem kilo vermemi istiyor hem pasta getiriyorZaten kaçamağın farkındasın onun dışındaki iyi cnm
Cokkk kotuyummm kizlarrr pess etmek uzereyim basaramiyorummmm olmuyorrrr
Menumu yazmakkk motivasyonunuzu bozmak istemiyorum saglikli bir kahvaltidan sonra saat 5 te acliktan yorgunluktan tukenmisliktennn yemege saldirannn bir canavara donustummm
Esime getirme eve boyle seyler diyorum hem kilo vermemi istiyor hem pasta getiriyor
Canim seni yaptigin diyet sana uygun bir diyet degil anlasilan.Cokkk kotuyummm kizlarrr pess etmek uzereyim basaramiyorummmm olmuyorrrr
Menumu yazmakkk motivasyonunuzu bozmak istemiyorum saglikli bir kahvaltidan sonra saat 5 te acliktan yorgunluktan tukenmisliktennn yemege saldirannn bir canavara donustummm
Cantık pide den farklıdır. Bursa dışında cantık isteyince pide verelim abla derler ama biz inatla cantık sevengiller olarak onu yiyemiyos.Aslinda fena degil canim magnum disinda 1.5 kiymali cantik ne acaba :)
Ahh senin için çok sevindim canısı. Bak kilomuz aynı. Ama ben 44 beden halâ ondan bu asiliğim ondan bu isyankarlığım yaaKizlar bugun kadikoydeydim. Arkdslrmla tiyatroya gittik.istanbulda olanlar icin tavsiye ederim. En kisa gecenin ruyasi tiyatronun ismi. Mukemmel bir oyundu.cok keyifliydi.cok mutlu ayrildik. Inanilmaz basarililardi. Bir gun anne olursam.cocugumu sanata yonlendirmek cok istiyorm. Insallah onunda istegi olur.
Tiyatro cikisi biraz magazalara baktik. Ve ben bluz aldm sifon boyle.veeeeee 38beden okeydir:))))))))
Amaninnn onu deme banahic sorma canım bende 1parca ve cevızliı yaz helvası yedım malesef
Sorunda orda canimmm b3nim yemek yemeye zamanim yokkk resmennnn sabah saglikli yiyorumm ara ogle yiymiyorum zaman yok okulda hepp doluyum eve geliyorum hmen maz hastaneye kos gel yemek yap ortaligi topla supurrr yaaaaa buuuuuu neeee yaaa bennnn bu hayatin neresindeyimmmmCanim seni yaptigin diyet sana uygun bir diyet degil anlasilan.
Guzel guzel butun ogunleri ye ara ogunu de yap aksam 8den sonra meyve vs yeme.
Ekmegi azalt proteini artir Ve kalbini hizlandiracak bir spor muhakkak en az 25 dk. Yapamayacak bir sey yok. Bak o kadar kacamaga ragmen ,1 kg gidiyor benim haftada. Denge onemli olan
Hahaha isyankarligini severim arkadasim senin:))))bn 78 kiloykende 40giyiyodm canim. Zayifladgmda 78kilo oldgma inanmio arkdslrm.etlerim mi sıkı bilemedm.lisede birazck voleybol fln oynamstm.unide de spor salonuna gitmstm.ordn midir nedendir derli topluymCantık pide den farklıdır. Bursa dışında cantık isteyince pide verelim abla derler ama biz inatla cantık sevengiller olarak onu yiyemiyos.Resim ekliycem
Ahh senin için çok sevindim canısı. Bak kilomuz aynı. Ama ben 44 beden halâ ondan bu asiliğim ondan bu isyankarlığım yaa
Amaninnn onu deme bana
Paket paket yerim. Bayılırım elime alıp ısıra ısıra yarılıyorum(pardon yarılı-yor-dum)
Eşim bulamayınca tahin helvası getirirdi. Bin bir azar işittirirdimolsun canım azıcık yemişin menü güzel bence
Haklisin bu isler zaman isi. Hele dukan diyetindeyken yemegimi duzgun yiyeyim sporumu yapayim temizlige hic zaman kalmiyordu. Simdi evdekilere pisirdiklerimi yiyorum cok problem olmuyorSorunda orda canimmm b3nim yemek yemeye zamanim yokkk resmennnn sabah saglikli yiyorumm ara ogle yiymiyorum zaman yok okulda hepp doluyum eve geliyorum hmen maz hastaneye kos gel yemek yap ortaligi topla supurrr yaaaaa buuuuuu neeee yaaa bennnn bu hayatin neresindeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?